icon

Nové centrum Repromedica

petrapet
7. máj 2014

Ahojte baby, rada by som začala novú tému a to IVF v novom centre Repromedica. Tri cykly som už absolvovala a prišlo na ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť do ďalšieho cyklu a rozhodli sme sa ho absolvovať v Repromedice. Už sme tam boli na konzultácii a prvý dojem je úžasný, krásne priestory a milí personál. Boli sme u doktorky Ďurechovej. Rada by som sa podelila o skúsenosti a zážitky s niekým, prípadne by sme sa mohli navzájom podporiť. Tak ak sa chystáte, napíšte, budem rada. PS: všetkým snažilkám držím palce 😉

janan82
22. mar 2019

@dotyna ahoj. Dakujem. Velmi nad tym rozmyslame. Uvidime ci vyjde alebo nie tento nas posledny vklad. No vcera som z nich mala velmi zly pocit.

dotyna
22. mar 2019

@janan82 treba verit Jani velmi drzim palce 🙂 ja som tam bola minulý rok ale ja som proste s pana Harbulaka nemala dobrý pocit mozno mal zlý den viem ze maju toho vela ale mala som pocit ako na pase proste. tak som odisla tu zatial fajn mame tiez synceka ma 4roky ale nedari sa nam uz dva roky ..sme len na zaciatku podstupili sme IUI ale nevyslo tak ideme sa dohodnut na prve IVF mam 37 manzel 42 no uvidime co ma caka ...

janan82
22. mar 2019

@dotyna tak to vam drzim palcekyyyy. My mame vdaka GF 5.rocneho synceka. Ale vtedy sa krasne venovali. Este aj po vklade ma nechali lezat skoro hodinku. Teraz ma dali sadnut na 5 min. Nam sa 1.IVF rata syncek. 2.ivf sme mali v novembri, ktore vyslo ale neudrzalo sa a teraz 3.ivf vklad 2 dvojdnovych dvojbunkovych embryi

dotyna
22. mar 2019

@janan82 dakujem velmi pekne Janka.. ja si to totiz neviem moc predstavit ako co ma caka aky postup velmi o tom hlavne len čitam zatial ..jeejda tak to je teda zmena prístupu a hlavne tych 5 minut ..a 2dnove embryijka moc sa teda nevyznam ako tu kočky ale to co som citala tak 5-6 dnove maju byt ci? ale vide to Jani uvidis 😉🍀

janan82
22. mar 2019

@dotyna neboj ivf nie je az take strasne. V pohode sa to da zvladnut. Len je to pichanie inj.unavne.

123elenita
29. mar 2019

Ahojte. Prosím aké máte skúsenosti s RM počas sviatkov? Odber mi zrejme vyjde nejak okolo veľkej noci.
Dr. Drabek mi vravel, že pred začatím stimuly (4.4.)si mam ešte zavolať, ci budu isto robiť cez sviatky. Ale aj krvné testy vtedy vedia vyšetriť? Ďakujem za odpovede

evaachesa
29. mar 2019

@123elenita mne hovoril ze robia aj cez sviatky, ci su vianoce, novy rok, vikend, jednoducho ak ti vyjde vtedy vklad alebo odber vajok tak ti to urobia. Krvne testy neviem lebo tie posielaju niekam do labaku.

dotyna
10. apr 2019

Žienky prosím vas pri odbere vajičok ta narkoza ako ste boli na tom ..je to nieco slabsie ? narkoza myslim dakujem za odpovede

janan82
10. apr 2019

Tak nakoniec sa u nas (zatial) nekona odchod z GF. Dakujem za rady kocky a drzim palceky.

janan82
10. apr 2019

@melmel78 tak nakoniec sa moje 2dnove embryjka riadne zakusli. Aj ked si ma vystrasila, ze nemam sancu pri 2-dnovych. Teraz o 2 tyzdne kontrola srdiecka...

melmel78
10. apr 2019

@janan82 ahoj no to ma tesi 😊a gratulujem ❤. Aj zazraky sa deju netvrdim ze nie. Opatruj si drobcekov a daj vediet ako ste dopadli

melmel78
10. apr 2019

@dotyna narkoza na 15 minut nic strasne sni nenaratas do 10 a budes spat 😊. Nemaj z toho strach

evaachesa
11. apr 2019

@janan82 uzasna sprava, blahozelaaam 😍

evaachesa
11. apr 2019

@dotyna Ahoj, ja som sa po druhej narkoze trosku dlhsie davala do normalu. Len som bola ospalejsia ako prvy krat. Inak pohoda a trva to tak 10-15 min kym ti odoberu vajicka a prebudia.

janan82
11. apr 2019

@evaachesa dakujem. No este nas caka dlha cesta 😘

evaachesa
11. apr 2019

@janan82 veru zase cakat, ale ono to zbehne, neboj. Drzim silno palceky 😊

dotyna
11. apr 2019

@evaachesa
@melmel78 Ahojte dievcata dakujem velmi pekne za odpovede ja mam z toho akosi obavu pretoze mi v marci zistili astmu ale mam pocit ze mi liecba moc nezabera tak som bola poslana k internistovi zajtra mi idu nasadit holter ekg na 24hodin tak uvidime ze co pretoze mavam zhorsene dýchanie tak uvidim snad bude srdce v poriadku pretoze v maji idem prvý krat na prve IVF

melmel78
12. apr 2019

@dotyna drzim palce netusim ako je to s narkozou pri takychto diagnozach. Ta astma sa ti nezhorsuje teraz ked je pelova sezona?

kofeinka
14. apr 2019

Baby chodila som k dr. Tazberikovej a ta ma teraz odporuca k dr. Hlistakovi, no ja neviem ci to tak citim. Ale ani na dr. Drabka. Naozaj nemam nic proti nikomu, len uz neviem komu verit. Ako by ste sa rozhodli vy? Podla coho? Dakujem

123elenita
14. apr 2019

@kofeinka ja chodím k Dr. Drabekovi a zatiaľ som veľmi spokojná. Všetko s kľudom vysvetli, zodpovie otázky...

evaachesa
14. apr 2019

@kofeinka tiez som bola u Drabeka, velmi mily a pohodovy doktor, vsetko vysvetlil a venoval sa mi na 100%. Tazberikova odchadza?

tinni
14. apr 2019

@kofeinka ja som bola s dr. Drabekom veľmi spokojná

kofeinka
14. apr 2019

A s dr. Hlistakom nema nikto skusenost?

melmel78
14. apr 2019

@kofeinka dr. Hlinstak je tiez v pohode par krat som u neho bola velmi mily doktor. Ale Drabek tak isto zalezi ako sa rozhodnes.

tinni
14. apr 2019

@kofeinka mne dr hlinstak zle vypočítal ovuláciu pred inseminaciou aj keď som ho upozorňovala že termín ktorý mi dal na inseminaciu už bude po ovulácii. Aj tak bolo...

kofeinka
14. apr 2019

Dve inseminacie mi robila dr. Tazberikova a pri druhej mi zavadzal dr. Hlistak. Tiez mi prisiel mily, len uz chcemmist ku niekomu kto bude uspesny 🙂 a mam strach :(

evaachesa
14. apr 2019

@kofeinka hmm nemyslim si ze uspesnost az tak zavisi od lekara, ale ved skus zmenit lekara.

kofeinka
14. apr 2019

@evaachesa no vsak prave to ze mam menit oebo dr. Tazberikova isla prec a neviem sa roznodnut :( som strasna. Bojim sa dalsieho sklamania

melmel78
14. apr 2019

@kofeinka na tvojom mieste vyberiem Drabeka. Ma viac skusenosti a aj uspechov za sebou. Poslala som za nim sestru aj kamosku. Ja som chodila k dr Petrovej len ona je casto prec.

skovarik
14. apr 2019

@melmel78 ahoj ako sa máš?este zvladas brusko?
My rastieme ako z vody už mame dva mesiace ,mala je dobrucka fakt vymodlene dieta ❤️..