icon

Nové centrum Repromedica

petrapet
7. máj 2014

Ahojte baby, rada by som začala novú tému a to IVF v novom centre Repromedica. Tri cykly som už absolvovala a prišlo na ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť do ďalšieho cyklu a rozhodli sme sa ho absolvovať v Repromedice. Už sme tam boli na konzultácii a prvý dojem je úžasný, krásne priestory a milí personál. Boli sme u doktorky Ďurechovej. Rada by som sa podelila o skúsenosti a zážitky s niekým, prípadne by sme sa mohli navzájom podporiť. Tak ak sa chystáte, napíšte, budem rada. PS: všetkým snažilkám držím palce 😉

evaachesa
7. jún 2019

@katkaba1 tak to je uzasna sprava 😊 a este takto pred vikendom 😉 tak uz len to dobojovat do uspesneho konca 🙂 potom sa ohlas ako to ide 🍀♥️

susangha
7. jún 2019

@katkaba1 no vidíš.. že schválili... teším sa z teba, že už nemusíš stresovať a môžeš sa sústrediť na to čo treba 🙂 a píš... ako pokračuješ, jak sa darí 🙂 držím palce

katkaba1
7. jún 2019

@evaachesa
@susangha
Ďakujem krásne 😍
Dnes 6.deň mám 12 folikov, priemer 11mm. Od zajtra pichám už 2 injekcie takže ma čaká zas nový boj s ihlami... ale dám to ✊ aj keď asi znova so slzami.
Buduci týžden mám punkciu, upresní v pondelok 🙂
Budem hlásiť 🙂 Krásny víkend Vám prajem a ešte raz Ďakujem 😍😍😍

katkaba1
8. jún 2019

Baby, dnes picham 7.deň Gonal + od dnes už aj Cetrotide. Bola som na malej potrebe a všimla som si ťahavý hlien, ako počas ovulacie. Trochu som sa zlakla lebo je na ňu ešte skoro. Včera na sone mali foliky 11mm, čiže malo by to byť ok ale mali ste to aj Vy? Je to v poriadku? Neviem či v CAR v sobotu niekto zdvihne telefon..

123elenita
8. jún 2019

@katkaba1 mala som to aj ja a niekoľko dní a dosť veľa 🙂 je to ok, ovu máš riadenu hormónmi, takže skôr určite nebude 🙂

katkaba1
8. jún 2019

@123elenita ďakujem za reakciu a ukludnenie. Trochu som sa zľakla, že niečo prebehlo skôr ako malo.

terka866
9. jún 2019

@katkaba1 aj ja som to mala pár dní 🙂

vzsuzsi
10. jún 2019

Ahojte! Idem na IUI. Budúci týždeň utorok idem na kontrolu ( to bude 9. d.) Dostala som letrozol. Baby v ktorý deň ciklu mali ste IUI?

katkaba1
11. jún 2019

Kočkyyy, v piatok mám punkciu 🙂 Zajtra posledné injekcie, jupííííí 🙂 Všetko tip-top zatiaľ tak snáď ´´tradíciu´´neprerušíme komplikáciou.
Držte mi prosím silno palce - som strachopud 😀

katkaba1
19. jún 2019

Ahoje, tak dnes som po ET. Ale zrutil sa mi svet - z 8 odobranych, 7 krasnych oplodnenych vajicok..dnes 5.den PK 1 !!!!! včasna blastocysta, ktoru vlozili a 3 morule ( 5.den LEN morule ), pockame do zajtra, ak preziju mrazime, ak nie tak nam neostalo nic... Všetko bolo idelane a zrazu facka.
Teraz moja otazka - ostali ste uspesne tehotne s vcasnou blastocystou? Mam realne šancu? 😕

evaachesa
19. jún 2019

@katkaba1 ahoj, mrzi ma ze sa nepodarilo viac, no aj s touto mas samozrejme sancu ze sa to podari...staci jedina kvalitna blastocysta. Drzim palceeee a mysli pozitivne, nesmies to hned brat ako neuspech. 🍀♥️

katkaba1
19. jún 2019

@evaachesa Ja som z toho uplne v šoku, nerozumiem kde sa stala chyba, všetko bolo tip top.
Problem prave je, že ta blastocysta je kvalitativne B, čiže včasná, nie je A-čková.. som z toho totalne nešťastna, ani dychať sa mi nechce 😢😟
Mimochodom - poistovna uhradza 3 kompletne IVF ? Take ako som mala teraz, lieky, odber aj vklad? Alebo kompletny cyklus len jeden?

evaachesa
19. jún 2019

@katkaba1 verim ti ze to musel byt sok :( tiez by som bola smutna, ale baby otehotneli aj s menej kvalitnymi, musis sa nastavit tak ze to vyjde. Poistovna preplati komplet 3 cykly tak ako si mala teraz.

katkaba1
19. jún 2019

@evaachesa Neviem ale ja z toho nemam velmi dobry pocit 😕 Aj keď bola blastocysta ale včasná, v brušku sa snáď rozbehne ❤ Strašne moc si to prajem, neopisatelne veľmi sa tešim na bábätko, na lasku našho života ❤
V sobotu mam narodeniny, bola som cela natešena ako krasne všetko vychadza.. a v podstate mam šťastie že vedeli aspoň tu jednu lasočku vložiť. Niekto nema ani take šťastie ako ja 😥

evaachesa
19. jún 2019

@katkaba1 uplne ti rozumiem...ale musis sa na to pozerat pozitivne, ako na dar...to jedno je silny bojovnicek neboj nic, len mu musis verit ♥️ veru stane sa ze dievcata nemaju ani co vlozit :( takze pozitivne myslenie a zle myslienky okamzite zahod za hlavu...teraz to vyjde ;)

katkaba1
20. jún 2019

@evaachesa áno, veď ja som nesmierne vďačná aspoň za toho jedného bojovníka❤ no ten pocit sklamania je tam aj tak, neviem s tým nič spraviť..
Dnes mi bude volať embryologička..nervozna som strašne.
Ale ďakujem za pozitívnu energiu, veľmi mi to pomáha ❤

katkaba1
20. jún 2019

@evaachesa Zabojovala jedna morulka, ráno z nej bola krásna blastocysta, máme 1 hrdinku - mrazáčika 🙂 ja sa tak tešííííím !! Plakala som zas jak malá, neskutočne to prežívam.. máme ešte jednu lásku 🙂

evaachesa
21. jún 2019

@katkaba1 tak to je uzasna spravaaaa 😍😍😍 blahozelaaaam a drz sa 🙂 potom podaj spravu 🙂

kofeinka
23. jún 2019

ahojte baby... ja od 20.6 picham decapeptyl :( cakam na menstruaciu a stale nic 🙈 neviem co ma caka ako dlho co trva a zmocnuje sa ma panika.

juulaa
24. jún 2019

@kofeinka ahoj.ja picham tiez decapeptyl.od @15 a cakam menstruaciu..určite dojde,neboj sa

susangha
24. jún 2019

@kofeinka ja som to mala podobne 🙂 decapeptyl trochu posunul menstruaciu... mne cca o 4-5 dní

kofeinka
24. jún 2019

@juulaa no dufam lebo nic mi nie je, ziadne nadute brucho, bolesti, nic. A to ja mam vzdy presne ako hodinky 🙈

kofeinka
24. jún 2019

@susangha to by tiez mohli v car povedat, ze sa zo moze stat a ze to je v pohode. Teda dufam🙈

susangha
24. jún 2019

@kofeinka na každého to inak zaberá 🙂 ťažko predpokladať ako zaberie na teba 🙂 to doktor nemôže vedieť

kofeinka
24. jún 2019

@susangha no to je pravda, ale maju asi viac akusenosti nez my 🙂 mozu aspon naznacit

katkaba1
27. jún 2019

Ahojte, zajtra (piatok) budem 9.deň po ET, v sobotu budem 10.deň po ET. Zajtra ráno a v sobotu ráno si chcem spraviť test, myslím, že by už mohol byť dôveryhodný keďže mi vkladali 5 dňové embryo, takže na 15.deň už test nemôže klamať. Je strašné horko a mňa už mrle žerú, chcem sa ísť cez víkend kúpať ak bude test negatívny.
Ale - stalo sa Vám reálne, že 10.deň negatívny po PK a 14.deň pozitívny? Podľa mňa je to veľmi málo pravdepodobné ale predsa ma to zaujíma. Ďakujem

susangha
28. jún 2019

@katkaba1 ahoj 🙂 ja som mala až na 10 den po et slabí pásik na teste a to som mala predlženú kultiváciu... takže mala by si aspon takého ducha vidieť 🙂 podľa mňa sa kúpať môžeš... predávajú aj tehu tampony na plavanie v lekárni... ale opatrne 🙂

katkaba1
28. jún 2019

@susangha Dnes som robila test a snehobielo. 9.deň po ET. Nevyšlo to, cítim to v kostiach. Vkladali slabé embryo. Zajtra spravím kontrolný ako som plánovala a ak bude negatívny tak vysádzam aj Utrogestan aby mi úplne nepobláznil cyklus..
Ach jo... myslela som, že budem svetlá výnimka a 1.IVF a 1.vklad hneď vyjde.. ale je to asi taký menší zázrak na prvý šup..

evaachesa
29. jún 2019

@katkaba1 urcite nevysadzaj lieky sama od seba a pockaj na krv. Tie 4 dni ti uz viac nerozhadzu cyklus, toho sa neboj. Stava sa ze test ukaze ciarku ovela neskor. Drzim palce.

katkaba1
29. jún 2019

@evaachesa včera som začala poobede špiniť a test ráno biely.. zatial sa mi MS nespustila ale mam pocity na menštruaciu, dnes sa mi asi rozbehne 😕