Nové centrum Repromedica
Ahojte baby, rada by som začala novú tému a to IVF v novom centre Repromedica. Tri cykly som už absolvovala a prišlo na ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť do ďalšieho cyklu a rozhodli sme sa ho absolvovať v Repromedice. Už sme tam boli na konzultácii a prvý dojem je úžasný, krásne priestory a milí personál. Boli sme u doktorky Ďurechovej. Rada by som sa podelila o skúsenosti a zážitky s niekým, prípadne by sme sa mohli navzájom podporiť. Tak ak sa chystáte, napíšte, budem rada. PS: všetkým snažilkám držím palce 😉
Baby, dnes picham 7.deň Gonal + od dnes už aj Cetrotide. Bola som na malej potrebe a všimla som si ťahavý hlien, ako počas ovulacie. Trochu som sa zlakla lebo je na ňu ešte skoro. Včera na sone mali foliky 11mm, čiže malo by to byť ok ale mali ste to aj Vy? Je to v poriadku? Neviem či v CAR v sobotu niekto zdvihne telefon..
@katkaba1 mala som to aj ja a niekoľko dní a dosť veľa 🙂 je to ok, ovu máš riadenu hormónmi, takže skôr určite nebude 🙂
@123elenita ďakujem za reakciu a ukludnenie. Trochu som sa zľakla, že niečo prebehlo skôr ako malo.
Ahojte! Idem na IUI. Budúci týždeň utorok idem na kontrolu ( to bude 9. d.) Dostala som letrozol. Baby v ktorý deň ciklu mali ste IUI?
Kočkyyy, v piatok mám punkciu 🙂 Zajtra posledné injekcie, jupííííí 🙂 Všetko tip-top zatiaľ tak snáď ´´tradíciu´´neprerušíme komplikáciou.
Držte mi prosím silno palce - som strachopud 😀
Ahoje, tak dnes som po ET. Ale zrutil sa mi svet - z 8 odobranych, 7 krasnych oplodnenych vajicok..dnes 5.den PK 1 !!!!! včasna blastocysta, ktoru vlozili a 3 morule ( 5.den LEN morule ), pockame do zajtra, ak preziju mrazime, ak nie tak nam neostalo nic... Všetko bolo idelane a zrazu facka.
Teraz moja otazka - ostali ste uspesne tehotne s vcasnou blastocystou? Mam realne šancu? 😕
@evaachesa Ja som z toho uplne v šoku, nerozumiem kde sa stala chyba, všetko bolo tip top.
Problem prave je, že ta blastocysta je kvalitativne B, čiže včasná, nie je A-čková.. som z toho totalne nešťastna, ani dychať sa mi nechce 😢😟
Mimochodom - poistovna uhradza 3 kompletne IVF ? Take ako som mala teraz, lieky, odber aj vklad? Alebo kompletny cyklus len jeden?
@evaachesa Neviem ale ja z toho nemam velmi dobry pocit 😕 Aj keď bola blastocysta ale včasná, v brušku sa snáď rozbehne ❤ Strašne moc si to prajem, neopisatelne veľmi sa tešim na bábätko, na lasku našho života ❤
V sobotu mam narodeniny, bola som cela natešena ako krasne všetko vychadza.. a v podstate mam šťastie že vedeli aspoň tu jednu lasočku vložiť. Niekto nema ani take šťastie ako ja 😥
ahojte baby... ja od 20.6 picham decapeptyl :( cakam na menstruaciu a stale nic 🙈 neviem co ma caka ako dlho co trva a zmocnuje sa ma panika.
Ahojte, zajtra (piatok) budem 9.deň po ET, v sobotu budem 10.deň po ET. Zajtra ráno a v sobotu ráno si chcem spraviť test, myslím, že by už mohol byť dôveryhodný keďže mi vkladali 5 dňové embryo, takže na 15.deň už test nemôže klamať. Je strašné horko a mňa už mrle žerú, chcem sa ísť cez víkend kúpať ak bude test negatívny.
Ale - stalo sa Vám reálne, že 10.deň negatívny po PK a 14.deň pozitívny? Podľa mňa je to veľmi málo pravdepodobné ale predsa ma to zaujíma. Ďakujem
@susangha Dnes som robila test a snehobielo. 9.deň po ET. Nevyšlo to, cítim to v kostiach. Vkladali slabé embryo. Zajtra spravím kontrolný ako som plánovala a ak bude negatívny tak vysádzam aj Utrogestan aby mi úplne nepobláznil cyklus..
Ach jo... myslela som, že budem svetlá výnimka a 1.IVF a 1.vklad hneď vyjde.. ale je to asi taký menší zázrak na prvý šup..

@katkaba1 tak to je uzasna sprava 😊 a este takto pred vikendom 😉 tak uz len to dobojovat do uspesneho konca 🙂 potom sa ohlas ako to ide 🍀♥️