icon

Nové centrum Repromedica

petrapet
7. máj 2014

Ahojte baby, rada by som začala novú tému a to IVF v novom centre Repromedica. Tri cykly som už absolvovala a prišlo na ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť do ďalšieho cyklu a rozhodli sme sa ho absolvovať v Repromedice. Už sme tam boli na konzultácii a prvý dojem je úžasný, krásne priestory a milí personál. Boli sme u doktorky Ďurechovej. Rada by som sa podelila o skúsenosti a zážitky s niekým, prípadne by sme sa mohli navzájom podporiť. Tak ak sa chystáte, napíšte, budem rada. PS: všetkým snažilkám držím palce 😉

evaachesa
29. jún 2019

@katkaba1 no lieky mas brat az do testu aj v pripade krvacania..mas to aj v papieroch napisane...a tieto priznaky este nemusia nic znamenat..

katkaba1
29. jún 2019

@evaachesa Dala som si Utrogestan. Som zvedava co z toho bude nakoniec aj ked som zmierena. Na 10.deň už 99% ma aspoň slabeho ducha..

daneaa
29. jún 2019

Ahojte baby.. Ostal mi 1 celý balík (28ks) +3ks estrofemu 1mg... Keby niektorá potrebovala kľudne napíšte, rada posuniem, darujem za poštovné.. Exp.doba je do 05/2021

evaachesa
29. jún 2019

@katkaba1 drzim palce a daj vediet 🙂

melmel78
30. jún 2019

@katkaba1 ako baby pisu vyckaj do testu z krvy. Nevysadzaj nic a Utrogestan nerozhadze cyllus je to cisty progesteron na udrzanie zlteho telieska v pripade tehu. Po vysadeni do 10 dni by mal prist ms. Duch nemusi byt na 10 den. Niektore testy su nespolahlive aj mne sa stalo. Drzim palce

katkaba1
30. jún 2019

@melmel78 Ďakujem pekne ale aj cez Utrogestan sa dostavilo krvácanie. Utrogestan už tersz zapijam ale je mi z neho neskutočne zle..zajtra zavolam do CAR aby som išla na krv skôr, aj keď viem, že bude negativna.. 😕 Vám ostatným držim palce. Máme jedno mrazené embryjko, snáď sa jemu bude u mňa páčiť viac ❤

melmel78
1. júl 2019

@katkaba1 moze sa stat ze krvacas aj cez Utrogestan ale to nevadi. Inak ty ho beres cez usta a nie od spodu? Ja by som to do ust nedala na hnusnu chut 😝. Mal by sa zavadzat od spodu lebo ma vtedy vacsi ucinok aj vstrebatelnost. Ked mate mrazene tak v pohode 😉. Keby nevyslo mas dalsiu sancu

katkaba1
1. júl 2019

@melmel78 Už teraz som prehltala lebo mám normálnu MS od cca soboty, inak som vkladala samozrejme. Ale vysádzam ho už, dnes som volala do CAR. Mrazené máme len jedno. Pôjdem na KET august asi, ak nevyjde tak rovno smer Brno. Snáď ale už nebude treba.

123elenita
2. júl 2019

Ahojte. Ktorý deň po OVU vám robili ket? Ja som mala ovu v nedeľu a štvrtok vklad, nie je to o deň skôr ako by malo byt? 😏

katkaba1
3. júl 2019

Dámy, takže HCG dnes negatívna..☹ V auguste KET, snáď budeme mať väčšie šťastie..

melmel78
4. júl 2019

@katkaba1 nevadi, ides dalej a snad v auguste uz uspesne 🙂. Zatial si uzivaj leto

skovarik
4. júl 2019

@melmel78 ahoj ako sa máte?ako drobček rastie?

melmel78
6. júl 2019

@skovarik ahojcek a uz celkom dobre sa mame 😊. Krasne sa usmieva a zistil ze sa da ruckami ochytavat predmet a strka si ruky do ust. Narastol za 2 mesiace riadne az o 10cm. Ma 60cm a 5.3kg. V pondelok ideme do poradne. Akurat si neviem poradit so zabkou na jazyku. Vyskusala som vselico ale v zadnej casti jazyka ma stale a tam sa nedostanem.A vy ako?

tinni
6. júl 2019

@melmel78 aj my pozdravujeme 😉tiež sme bojovali so žabkou, nám pomohla soda bikarbona, dala som na paličku do uši a vytrela som mu tým celu pusku👍

skovarik
6. júl 2019

@melmel78 no tak to sa tesim ...a uzivas si to?lebo ja vravím ,že nieje lahke byt mamou🤪🥰..a prcko je veľký však moja ma 60cm v poslednej poradni a 5600g ale my sme všetci nízky ..no zo žabkou som problém nemala 😉..a kojis?ja áno ale už som začala aj s prikrmami ...a dnes odchádzame na dovolenku do chr..

melmel78
7. júl 2019

@tinni ahoj a kolko si davala sodu kym to preslo? Lebo ja som mu to vytierala gazou omotanou na koniec lyzicky a na to dala gencian alebo tinkturu z lekarne ale zabka zmizla len na spicke jazyka a v strede. Ked zyva vidim ze ma v zadnej casti a tam sa nedostanem.

melmel78
7. júl 2019

Snazim sa uzivat si to ale popri tom robim tak si asi vies predstavit ze co to je za blazinec 😊. Cez den sa mu moc spinkat nechce. Zaspi na hodku a zasa je hore...potom je 2h hore a zaspi trebars na pol hodku..No katastrofa takze lietam medzi pocitacom a nim. V noci spinka lepsie aj 5h vkuse ale po 3h sa zacina budit po 2h a pyta mliecko. Uz nekojim nemam z coho tak dostava umele mliecko. Mozno aj z toho tak narastol ktovie. Zabka byva z flasky ak kojis tak sa jej nemusis bat 😉. Teda zatial som nepocula zeby plne kojene babo malo zabku. Kolko ma princezna mesiacov? My zial s 2 mesacnym este moc nikam nemozeme. Moxno v auguste tu v ramci Sk nieco vymyslime. Uzite si more slniecko aj za nas....tiez mame radi Chorvatsko tak o rok pojdeme

susangha
7. júl 2019

@daneaa ahoj na koníkovi sú 2 skupinky poskytujúce lieky na inf a podobne... mohla by si to aj tam nahodiť 🙂

daneaa
7. júl 2019

@susangha ahoj, mám to aj tam, už som ich aj darovala 😉

kofeinka
7. júl 2019

Ahojte baby, prosim ked ste mali dlhy protokol v ktorom case vam odoberali vajka? Dakujem

123elenita
8. júl 2019

@kofeinka ahoj. Mne až 18 DC.

sassa15
8. júl 2019

@kofeinka mne 14 DC

susangha
8. júl 2019

@kofeinka 15dc

zuzanag09
8. júl 2019

@kofeinka ahoj- aj na mňa čaká dlhý protokol s injekciami začínam vo štvrtok. aj ty si na začiatku??

kofeinka
8. júl 2019

@zuzanag09 ahoj ja uz budem za par dni asi koncit. Stvrtok posledna kontrola aspon si myslim a piatok sobota asi odber 😬 trosku mam respekt

kofeinka
8. júl 2019

@123elenita
@sassa15
@susangha dakujem baby kazda to mame uplne inak 🙂

zuzanag09
9. júl 2019

@kofeinka tak držím palce aby ti to vyšlo 🙂 určite to bolo náročné - musíme to stihnúť aj my tento mesiac, lebo pán doktor nám oznámil pred týždňom, že od augusta nerobí na klinike, hmmm..... mala si aj nejaké vedľajšie účinky od injekcií???

katkaba1
9. júl 2019

@zuzanag09 Ahoj, ktorý doktor tam končí? Ďakujem

123elenita
9. júl 2019

@zuzanag09 to aj mňa zaujíma :-O ktorý odchádza?

zuzanag09
9. júl 2019

@katkaba1
@123elenita pán doktor Drábek, vôbec som to nečakala :/