Nové centrum Repromedica
Ahojte baby, rada by som začala novú tému a to IVF v novom centre Repromedica. Tri cykly som už absolvovala a prišlo na ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť do ďalšieho cyklu a rozhodli sme sa ho absolvovať v Repromedice. Už sme tam boli na konzultácii a prvý dojem je úžasný, krásne priestory a milí personál. Boli sme u doktorky Ďurechovej. Rada by som sa podelila o skúsenosti a zážitky s niekým, prípadne by sme sa mohli navzájom podporiť. Tak ak sa chystáte, napíšte, budem rada. PS: všetkým snažilkám držím palce 😉
@katkaba1 ako baby pisu vyckaj do testu z krvy. Nevysadzaj nic a Utrogestan nerozhadze cyllus je to cisty progesteron na udrzanie zlteho telieska v pripade tehu. Po vysadeni do 10 dni by mal prist ms. Duch nemusi byt na 10 den. Niektore testy su nespolahlive aj mne sa stalo. Drzim palce
@melmel78 Ďakujem pekne ale aj cez Utrogestan sa dostavilo krvácanie. Utrogestan už tersz zapijam ale je mi z neho neskutočne zle..zajtra zavolam do CAR aby som išla na krv skôr, aj keď viem, že bude negativna.. 😕 Vám ostatným držim palce. Máme jedno mrazené embryjko, snáď sa jemu bude u mňa páčiť viac ❤
@katkaba1 moze sa stat ze krvacas aj cez Utrogestan ale to nevadi. Inak ty ho beres cez usta a nie od spodu? Ja by som to do ust nedala na hnusnu chut 😝. Mal by sa zavadzat od spodu lebo ma vtedy vacsi ucinok aj vstrebatelnost. Ked mate mrazene tak v pohode 😉. Keby nevyslo mas dalsiu sancu
Ahojte. Ktorý deň po OVU vám robili ket? Ja som mala ovu v nedeľu a štvrtok vklad, nie je to o deň skôr ako by malo byt? 😏
Dámy, takže HCG dnes negatívna..☹ V auguste KET, snáď budeme mať väčšie šťastie..
@skovarik ahojcek a uz celkom dobre sa mame 😊. Krasne sa usmieva a zistil ze sa da ruckami ochytavat predmet a strka si ruky do ust. Narastol za 2 mesiace riadne az o 10cm. Ma 60cm a 5.3kg. V pondelok ideme do poradne. Akurat si neviem poradit so zabkou na jazyku. Vyskusala som vselico ale v zadnej casti jazyka ma stale a tam sa nedostanem.A vy ako?
@melmel78 no tak to sa tesim ...a uzivas si to?lebo ja vravím ,že nieje lahke byt mamou🤪🥰..a prcko je veľký však moja ma 60cm v poslednej poradni a 5600g ale my sme všetci nízky ..no zo žabkou som problém nemala 😉..a kojis?ja áno ale už som začala aj s prikrmami ...a dnes odchádzame na dovolenku do chr..
Snazim sa uzivat si to ale popri tom robim tak si asi vies predstavit ze co to je za blazinec 😊. Cez den sa mu moc spinkat nechce. Zaspi na hodku a zasa je hore...potom je 2h hore a zaspi trebars na pol hodku..No katastrofa takze lietam medzi pocitacom a nim. V noci spinka lepsie aj 5h vkuse ale po 3h sa zacina budit po 2h a pyta mliecko. Uz nekojim nemam z coho tak dostava umele mliecko. Mozno aj z toho tak narastol ktovie. Zabka byva z flasky ak kojis tak sa jej nemusis bat 😉. Teda zatial som nepocula zeby plne kojene babo malo zabku. Kolko ma princezna mesiacov? My zial s 2 mesacnym este moc nikam nemozeme. Moxno v auguste tu v ramci Sk nieco vymyslime. Uzite si more slniecko aj za nas....tiez mame radi Chorvatsko tak o rok pojdeme
Ahojte baby, prosim ked ste mali dlhy protokol v ktorom case vam odoberali vajka? Dakujem
@kofeinka ahoj. Mne až 18 DC.
@123elenita
@sassa15
@susangha dakujem baby kazda to mame uplne inak 🙂
@zuzanag09 to aj mňa zaujíma :-O ktorý odchádza?
@katkaba1
@123elenita pán doktor Drábek, vôbec som to nečakala :/

@katkaba1 no lieky mas brat az do testu aj v pripade krvacania..mas to aj v papieroch napisane...a tieto priznaky este nemusia nic znamenat..