Nové centrum Repromedica
Ahojte baby, rada by som začala novú tému a to IVF v novom centre Repromedica. Tri cykly som už absolvovala a prišlo na ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť do ďalšieho cyklu a rozhodli sme sa ho absolvovať v Repromedice. Už sme tam boli na konzultácii a prvý dojem je úžasný, krásne priestory a milí personál. Boli sme u doktorky Ďurechovej. Rada by som sa podelila o skúsenosti a zážitky s niekým, prípadne by sme sa mohli navzájom podporiť. Tak ak sa chystáte, napíšte, budem rada. PS: všetkým snažilkám držím palce 😉
@123elenita ja som tam bola minulý týždeň v utorok na Hyfosy, vtedy sme naplánovali IVF a hovoril, že dúfa že to stihneme v mesiaci júl-pretože on odchádza- dostala som šok, neverila som tomu- ja len toľko: že potom ideme s Vami 🙂 nechcel o tom ešte hovoriť, len som sa ho pýtala, či ostáva na Slovensku-on že vyzerá to tak, že áno... takže tak baby :(
@zuzanag09 no tak to som teda veru zvedavá.. Neviem co sa tam deje, ale odchadzaju odtiaľ lekári :-/ hm zvláštne. Uvidíme kam pôjde a ci zostane na svk. Keď pôjdem budúci týždeň, tak sa tiež skúsim spýtať.
Ďakujeme za info Zuzi
@123elenita neni zač... čo by som dala za to aby to nebola pravda... super doki, vedela som, že som v dobrých rukách, mám strach z celého IVF a ešte aj toto - buď alebo - a keď nestihneme tak čo??? radšej na to ani nepomyslím....
Ahojte. Kedy sa prosím chodí v RM na sono po pozitívnej krvi? 🙂 ďakujeeem
Ja som bola 2 tyzdne po teste na sone, a uz aj srdiecko bilo.
baby poraďte prosím Vás - dnes 6.deň si pichám decapeptyl od 25 dňa cyklu a menzes stále nikde :/ zvyčajne mávam 24 až 28 dňové cykly ... mali ste také niečo??? a dokim som sa dohodla až keď dôjde menzes vtedy mám volať som teraz bezradná... injekcie takto môžu predĺžiť cyklus????
@zuzanag09 ahoj. Áno aj mne sa posunula MS o niekoľko dní, je to v poriadku 🙂 príde určite, neboj
@susangha
@123elenita - ďakujem baby troška ste ma ukľudnili, mám všetky príznaky ako na menzes bolesť hlavy, krížov snáď sa dočkám...
Ahojte baby.tak dnes som bola na vklade.no trochu som z toho nešťastná.. Mudr.Drabek mi odmietol vložiť dva embrya kvôli Ohss.. pritom moja doktorka je Petrova len ta tam dnes nebola..som z toho zmätená.je pravdepodobne aj ze sa jedno ujme?
Pila som asi 6l vody a papala mliecne vyrobky. A áno ujalo sa 😉 a po par dnoch to preslo
baby brali ste aj nejaké vitamíny počas stimulácie???
baby- mala by som otázku: aj vám znížili dávku Decapeptylu počas stimulácie??? mám pichať polovičné dávky+ Gonal 150 UI. a kedy ste začali s Luverisom?mám v chladničke 5 kusov. dnes som bola na kontrole 10-12 folíkov 12-13 mm-é, sliznica má 8 mm...tak hovoril doki že budúci týždeň bude odber-

@zuzanag09 čože?? Tak teraz som zostala riadne v šoku.. Vo štvrtok som bola na KET a ani pol slovkom to nespomenul... A kam ide? Nevieme? Ja som išla do RM vyslovene kvôli nemu, na odporúčanie môjho gynekológa.. Kokos