icon

Nové centrum Repromedica

petrapet
7. máj 2014

Ahojte baby, rada by som začala novú tému a to IVF v novom centre Repromedica. Tri cykly som už absolvovala a prišlo na ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť do ďalšieho cyklu a rozhodli sme sa ho absolvovať v Repromedice. Už sme tam boli na konzultácii a prvý dojem je úžasný, krásne priestory a milí personál. Boli sme u doktorky Ďurechovej. Rada by som sa podelila o skúsenosti a zážitky s niekým, prípadne by sme sa mohli navzájom podporiť. Tak ak sa chystáte, napíšte, budem rada. PS: všetkým snažilkám držím palce 😉

123elenita
9. júl 2019

@zuzanag09 čože?? Tak teraz som zostala riadne v šoku.. Vo štvrtok som bola na KET a ani pol slovkom to nespomenul... A kam ide? Nevieme? Ja som išla do RM vyslovene kvôli nemu, na odporúčanie môjho gynekológa.. Kokos

kofeinka
9. júl 2019

@zuzanag09 dakujem moc drzim palce oazdej z nas a to s dr. Si ma dostala :( normalne sa ma zmocnila uzkost...

zuzanag09
9. júl 2019

@123elenita ja som tam bola minulý týždeň v utorok na Hyfosy, vtedy sme naplánovali IVF a hovoril, že dúfa že to stihneme v mesiaci júl-pretože on odchádza- dostala som šok, neverila som tomu- ja len toľko: že potom ideme s Vami 🙂 nechcel o tom ešte hovoriť, len som sa ho pýtala, či ostáva na Slovensku-on že vyzerá to tak, že áno... takže tak baby :(

123elenita
9. júl 2019

@zuzanag09 no tak to som teda veru zvedavá.. Neviem co sa tam deje, ale odchadzaju odtiaľ lekári :-/ hm zvláštne. Uvidíme kam pôjde a ci zostane na svk. Keď pôjdem budúci týždeň, tak sa tiež skúsim spýtať.
Ďakujeme za info Zuzi

zuzanag09
9. júl 2019

@123elenita neni zač... čo by som dala za to aby to nebola pravda... super doki, vedela som, že som v dobrých rukách, mám strach z celého IVF a ešte aj toto - buď alebo - a keď nestihneme tak čo??? radšej na to ani nepomyslím....

kofeinka
9. júl 2019

@zuzanag09 nemam vedlajsie ucinky mozno trochu viac precitlivena? Ak budem vediet byt napomocna kludne ma oslov ;)

katkaba1
10. júl 2019

@zuzanag09 Fuha, ja som sice chodila k Hlinšťákovi ale vieš aj že prečo odchádza? Pokiaľ viem tak tam bol takým tým hlavným lekárom.. vklad mi robil on.

susangha
10. júl 2019

@zuzanag09 zuzi zisti prosim kam odchadza. Mne sa vdaka memu podarilo ivf na prvy krat a pre druhe babo by som sla kamkoľvek za nim...

zuzanag09
10. júl 2019

@susangha keď mi povie určite dám vedieť, keď som sa ho pýtala bol taký opatrný, dohodli sme sa, že pri vklade mi to povie a že ho už aj tak nebudem potrebovať, lebo sa to podarí. Bol taký milý. Preto som sa ho narýchlo opýtala len -či ostáva na svk.... uvidíme, bude mi ho ľúto každopádne
@katkaba1

lucyjka6
10. júl 2019

@zuzanag09 podla mna neodchadza,len ma dovolenku

zuzanag09
11. júl 2019

@lucyjka6 nemyslím si, že len dovolenka - dal mi číslo na služobný mobil, ale dodal, že to bude fungovať len dokonca júla - potom je to neplatné- ale keď budete mať info dajte vedieť, ja idem asi len na budúci týždeň...

lucyjka6
11. júl 2019

@zuzanag09 neviem,myslim si,ja sa chystam dr.Petrovej kt.som chodila do Iscare,ale ze ma dovolenku

123elenita
14. júl 2019

Ahojte. Kedy sa prosím chodí v RM na sono po pozitívnej krvi? 🙂 ďakujeeem

sassa15
14. júl 2019

Ja som bola 2 tyzdne po teste na sone, a uz aj srdiecko bilo.

zuzanag09
16. júl 2019

baby poraďte prosím Vás - dnes 6.deň si pichám decapeptyl od 25 dňa cyklu a menzes stále nikde :/ zvyčajne mávam 24 až 28 dňové cykly ... mali ste také niečo??? a dokim som sa dohodla až keď dôjde menzes vtedy mám volať som teraz bezradná... injekcie takto môžu predĺžiť cyklus????

susangha
16. júl 2019

@zuzanag09 aj mne meskal po decapeptyle... Tusim to bolo az 4-5dni.

123elenita
16. júl 2019

@zuzanag09 ahoj. Áno aj mne sa posunula MS o niekoľko dní, je to v poriadku 🙂 príde určite, neboj

zuzanag09
16. júl 2019

@susangha
@123elenita - ďakujem baby troška ste ma ukľudnili, mám všetky príznaky ako na menzes bolesť hlavy, krížov snáď sa dočkám...

juulaa
16. júl 2019

Ahojte baby.tak dnes som bola na vklade.no trochu som z toho nešťastná.. Mudr.Drabek mi odmietol vložiť dva embrya kvôli Ohss.. pritom moja doktorka je Petrova len ta tam dnes nebola..som z toho zmätená.je pravdepodobne aj ze sa jedno ujme?

lucyjka6
16. júl 2019

@juulaa Petrova ma dovolenku,co viem a ona tam nebyva iba Pondelky a Piatky?

susangha
16. júl 2019

@juulaa aj mne odmietol a dobre spravil bo ak by sa ujali obe embrya mohla by som skončiť v nemocnici... Nafuklo sa mi strasne brucho.. Zavodnilo cele a to som mala len jedno...

juulaa
16. júl 2019

@lucyjka6 uz došla z dovolenky.ano viem ze len pondelok a piatok tam je..a bola aj teraz cez víkend tam.robila vklady a punkcie

juulaa
16. júl 2019

@susangha a co si potom robila ked ta zavodnilo ? A ujalo sa ?

susangha
16. júl 2019

Pila som asi 6l vody a papala mliecne vyrobky. A áno ujalo sa 😉 a po par dnoch to preslo

susangha
16. júl 2019

@juulaa uz som v 24tt ☺️

juulaa
16. júl 2019

@susangha jeeej tak to gratulujem.ja som bola teraz prvy krat na transfere tak trochu sa obávam co ako..

susangha
17. júl 2019

@juulaa aj ja som bola prvý krát a podarilo sa 🙂 držím palce aby sa to aj tebe aj vám všetkým podarilo 🙂

zuzanag09
19. júl 2019

baby brali ste aj nejaké vitamíny počas stimulácie???

juulaa
19. júl 2019

@zuzanag09 ja som brala tardyferon fol..mam malo železa a kyseliny listovej.no je to na predpis

zuzanag09
26. júl 2019

baby- mala by som otázku: aj vám znížili dávku Decapeptylu počas stimulácie??? mám pichať polovičné dávky+ Gonal 150 UI. a kedy ste začali s Luverisom?mám v chladničke 5 kusov. dnes som bola na kontrole 10-12 folíkov 12-13 mm-é, sliznica má 8 mm...tak hovoril doki že budúci týždeň bude odber-