icon

Nové centrum Repromedica

petrapet
7. máj 2014

Ahojte baby, rada by som začala novú tému a to IVF v novom centre Repromedica. Tri cykly som už absolvovala a prišlo na ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť do ďalšieho cyklu a rozhodli sme sa ho absolvovať v Repromedice. Už sme tam boli na konzultácii a prvý dojem je úžasný, krásne priestory a milí personál. Boli sme u doktorky Ďurechovej. Rada by som sa podelila o skúsenosti a zážitky s niekým, prípadne by sme sa mohli navzájom podporiť. Tak ak sa chystáte, napíšte, budem rada. PS: všetkým snažilkám držím palce 😉

123elenita
26. júl 2019

@zuzanag09 ahoj. Áno aj mne znižovali dávku všetkého, bo som veľmi dobre reagovala na hormóny..

susangha
26. júl 2019

@zuzanag09 ano. Aj mne znižovali... Dobra reakcia na hormony 😉

123elenita
26. júl 2019

@zuzanag09 ozaj a zistila si prosím ta niečo od tom Dr. Drabekovi?

zuzanag09
27. júl 2019

@123elenita v piatok tam nebol, ale idem aj v pondelok opýtam sa ho...

zuzanag09
30. júl 2019

@123elenita ahoj-zistila som toľko, že pán doktor odchádza, zajtra má posledný deň a keď mu to vedenie firmy dovolí tak ešte štvrtok a piatok - chcel by spraviť odber vajíčok čo vychádza na piatok, ale nesľuboval nič. Pýtala som sa ho kam ide, hovoril, že nemá to zatiaľ doriešené, že vraj začína od septembra...

123elenita
7. aug 2019

Ahojte. Predam, ak by mal niekto záujem:
#gonal 900, neotvoreny, exp. 07/2020 - cena 45€
#ovitrelle 250, neotvoreny, exp. 04/2020 - cena 23€
#decapeptyl 0.1 mg, 4ks, exp. 05/2020 - cena 8€

Vsetko skladovanie v chladničke, len osobný odber NR.

marikahor
28. aug 2019

Ahojte dievcata, My sme u Repro od 1. jula tohto roku. S personalom sme extrenme spokojny. Pani Dr. Petrova je super, velmi realisticka, jednoducho mne strasne sadla. Minuly piatok nam prezradila, ze ak sa inseminacia podari tak mozeme ratat s 2 anjelikmi. Netreba hovorit, ze som sa skerila jak dieta na vianocny stromcek. Brala som Clostylbegit 5-9 den cyklu, v sobotu vecer o 22:00 mi pichla kamoska Ovitrelle a pondelok sa uskutocnila inseminacia.
Mate niekto skusenost s inseminaciou tu v repro?

Dakujem

Krasny den

sticker
evaachesa
28. aug 2019

Ahojte, mám na predaj lieky z IVF v Repromedice ak by ste mali zaujem:
#decapeptyl 1 cele balenie (7ks) a z druheho 4ks. Za balenie som platila 15€. Ponukam za 13€ cele a 8€ za tie 4ks. Expiracia 12/2019
#bemfola 150IU, z 5ks ostali 4ks, platila som 73€, predam za 59€. Expiracia 10/2020
#ovitrelle 2 balenia, 1ks povodne za 22, predam za 20€, Expiracia 03/2020
Lieky su skladovane v chladnicke. Osobny odber mozny v BA 🙂

evaachesa
28. aug 2019

@marikahor silno drzim palceky ;) kamoska ma odtial 2 deticky po IUI .. obidve na prvy sup 😊

tinni
28. aug 2019

@marikahor ja mám za sebou iui u dr Drabeka, úspešné na tretí pokus, ale my sme mali obaja zdravotné problémy. Som prekvapená že to vôbec takto vyšlo, hovorili nám že my sme len na IVF. Ja som mala po clostyle 4 dozrete folikuly, a dr povedal že ak by sme nemali tie naše zdravotné problémy, tak by mi iui pri tak vysokom počte folikulov ani nespravil... držím palce!

marikahor
1. sep 2019

Ahojte. Este mame tyzden do testov.
Zial v stredu / 2 dni po inseminacii / som nieco chytila a odvtedy beham zo zachodu na zachod. Lekar vravel, ze kedze je mozne tehotenstvo nic nedostanem, prejde to same.
Od stvrtka ma bolia krize beriem magnezium snad sa ulavi. Ma niekto podobnu skusenost?

Pekny den

sticker
melmel78
5. sep 2019

@marikahor drzim palce mas nejake pocity uz po IUI alebo ziadne? My sme absolvovali vselico, nejdem sa rozpisovat, len na margo dr. Petrovej, jej vdacim za to, ze som teraz mama. Bez nej by som bola len troska ktora smuti. Je to naozaj velka odbornicka a ja jej do konca zivota budem vdacna.... Dobre si si vybrala doktora

melmel78
5. sep 2019

Inak Dr Drabek tam zatial ostava vraj, na polovicny uvazok, nebude teda tolko pracovat ako doteraz.

lucyjka6
5. sep 2019

@melmel78 ja mozem len potvrdit dr.Petrova je sice svojska dlho dom si na nu zvykala,ale vdacim jej za moju malu kt.ma uz 2 roky,sice mala som aj zle chvilky potrat v 20tyzdni,ked som na nu nadavala ale preslo to

marikahor
5. sep 2019

@melmel78 napnuté prsia, mierne bolesti v podbrušku a trosku má napína. Aj Vám sa to podarilo inseminaciou ?

melmel78
6. sep 2019

@lucyjka6 jj je svojska ale to vobec nevadi je jedna z mala odbornikov co vedia pomoct a svoju pracu robia radi. My sme si s nou presli 8 rocnu torturu otehotnenia a tiez bol aj potrat v 19tt ale to nebola jej chyba. Stava sa zial.

melmel78
6. sep 2019

@marikahor no super a kolkaty den mas od vkladu? Priznaky mas na tehu tak drzim palce 😉. My nie cez iui ale po 8 rokoch roznych iui, ket, ivf a inych zakrokov som prirodzene otehotnela. Uz som ani nedufala

lucyjka6
6. sep 2019

@melmel78 jasne tiez som si zvykla,dobry odbornik,my sme k nej chodili cca4roky,..

marikahor
6. sep 2019

@melmel78 11.deň veľmi dúfam, že to vyjde

melmel78
10. sep 2019

@marikahor tak ako? Vyslo? 😉

marikahor
10. sep 2019

@melmel78 áno tehotná som. Aj test aj krv pozitívna

susangha
10. sep 2019

@marikahor gratulujem 🙂

susangha
10. sep 2019

Baby.. ostal mi decapeptyl a bemfola po stimulácii v repromedice... ak by ste mali niektorá záujem... píšte 🙂

melmel78
11. sep 2019

@marikahor jeeej no sikula gratulujem a to hned prve iui vam vyslo? 😊

lucyjka6
11. sep 2019

@melmel78 ..no vcera som bola prvy krat na konzultaciu u dr.Petrovej v Repromedice, moje povity z kliniky nic moc ked to porovnam s ISCARE a ta sestricka otrasss,dufam ze Dr. si nezmysli zase odist inam,lebo kvoli nej som presla...

marikahor
11. sep 2019

@melmel78 áno hneď prvé 🎉

skovarik
11. sep 2019

@melmel78 ahoj ako sa máte??

skovarik
11. sep 2019

Dievcata ja už Vám tu nestiham písať ani citat nové príspevky ...ale každej držím palce a ty čo majú //gratulujem ...👶🏻Nenudim sa s ňou 😂😊

melmel78
12. sep 2019

@lucyjka6 a z dr Petrovej si mala zly pocit? Ci len zo sestricky? My sme tiez kvoli nej tam presli, pred tym sme chodili do Iscare a tam sa nam nepacilo. Vyzeralo to tam ako pri chripkovej epidemii, milion ludi a boli sme len cislo. Ja mam radsej osobnejsi pristup a mensie priestory. Sestricka neviem aka je teraz v repro, sme tam neboli vyse roka. Pred tym tam boli dve, jedna blondinka taka odmerana a druha tmavovlaska s okuliarmi ta bola v pohode.

melmel78
12. sep 2019

@skovarik ahoooj moja 🙂 no tak mame sa v pohode, uz sme zvyknuti, nejako riesime rezim spankovy lebo je to chaos. Tebe ako spava mala?