icon

Nové centrum Repromedica

petrapet
7. máj 2014

Ahojte baby, rada by som začala novú tému a to IVF v novom centre Repromedica. Tri cykly som už absolvovala a prišlo na ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť do ďalšieho cyklu a rozhodli sme sa ho absolvovať v Repromedice. Už sme tam boli na konzultácii a prvý dojem je úžasný, krásne priestory a milí personál. Boli sme u doktorky Ďurechovej. Rada by som sa podelila o skúsenosti a zážitky s niekým, prípadne by sme sa mohli navzájom podporiť. Tak ak sa chystáte, napíšte, budem rada. PS: všetkým snažilkám držím palce 😉

ketiba
26. feb 2016

A ku ktoremu lekarovi idete? Nas ma MUDR. Drabek

denisadem
26. feb 2016

@ketiba aj nas ;)

ketiba
26. feb 2016

@denisadem a aj si si o nom nieco zistovala? Ja som hladala na forach, ale sto ludi, sto chuti.

kitta
28. feb 2016

@amstelko no zatial mam zvyseny prolaktin, tak s ivf cakame a vy ako?

kitta
28. feb 2016

@ketiba vacsinou maju asi vsetci drabeka. Ja ho poznam z gynfivu. Robil mi zatial 4 iui. Tri v gynfive a jednu v repromedice. Zatial neuspesne. My mame spg super , ale problem su moje protilatky a prilaktin, tak snad to ivf vsetko preskoci.

ketiba
28. feb 2016

@kitta budem drzat palce, my mame velmi zly spg, takze ideme na ISCI, verim, ze sa to podari. Ns IUI som bola 2x este u mojho gynekologa, ale som na neho pekne nastvana, lebo s takym spg to nemalo ani vyznam. Ale aspon som si uz pichala injekcie, tak to teraz nebude pre mna taka novinka.

kitta
29. feb 2016

@ketiba ja som si este nepichala a snad to zvladneme. Drzim palce. Kludne napis aj sukromne, ak budes mat naladu preberat priebeh.

blackrose
29. feb 2016

@ketiba u nas je tiez problem so spermiami, od prveho tehu sa velmi zhorsil a aj pri prvom bol uz zly ☹ a jasne, treba verit!!
Inak ake mate pocity z tohto car? Stale ma laka Brno, ale nechce sa mi podstupovat tu cestu, aj ked to nie je az tak daleko.

ketiba
29. feb 2016

@blackrose Uprimne, uplne nadsena z lekara nie som, miesto toho, aby bol na stretnutie pripraveny, cita su vsetko pred nami. Ale zas vsetko nam vysvetlil, do nicoho nas netlacil. Sestricka je strasne mila, len trosku popletena. A recepcna zlata, len sa tam casto neviem dovolat. ale aj kvoli poistovni to prvy krat skusime tu. Do Brna mozeme ist kedykolvek. Je to tazke rozhodovanie. Ale som nastavena, ze to vyjde. Zajtra mame termin, dostaneme plan a predpis na lieky. Tak som zvedava.

kitta
29. feb 2016

@ketiba ani ja niesom nejak extra nadsena. A tiez by sme radsej brno, ale uz name schvalenu ziadost tu, tak to vyzera, ze ostaneme na 1ivf a snad posledne tu.

blackrose
1. mar 2016

@ketiba ako si dopadla? Kedy zacinas s liekmi?
@kitta a ohladom prolaktinu? To vies od kial? Od svojho dr. alebo z centra? Robia tam nejake vysetrenia? Alebo idu rovno po konzultacii do IVF?

kitta
1. mar 2016

Robili mi odbery po konzultacii pred iui a tam my vysiel zvyseny prolaktin.

kitta
1. mar 2016

Robili mi odbery po konzultacii pred iui a tam mi vysiel zvyseny prolaktin.

ketiba
1. mar 2016

@blackrose 10.3. zacinam s dlhym cyklom

denisadem
1. mar 2016

@ketiba drzim palce ja uz od 28.2. Si picham a tiez dlhy..tak hadam to bude Ok ;) držíme si navzájom, však?

denisadem
1. mar 2016

Ani nie nezistovala..mily je...v pohodicke...
@ketiba

ketiba
1. mar 2016

@denisadem tak si drzme palce navzajom ;) a to pichanie je v pohode? Mne kazal doktor prvy krat prist, ze mi to sestricka ukaze ;)

kitta
1. mar 2016

@ketiba aj ja som zvedava na to pichanie. Mne to bude manzel pichat. Teda verim, ze to da 🙂. Drzim vam palce baby

ketiba
2. mar 2016

Prave som si precitala svoj dlhy lutealny protokol. Vedlajsie ucinky tych liekov veru nic moc, tak dufam, ze ich bude pomenej. 🙂

denisadem
2. mar 2016

@ketiba oj tak ja som uz drzhykrat na tom dlhom prot. vtedy mi to sestricka u mojho gyn.pichala..ale teraz mi ta prva vysla na nedelu tak som bola u kamosky a ta mi pichla...a od pondelka ja...prva to bola hroza ale teraz si uz pomaly zvykam ;) ale narkomanka by som nemohla byt..haha...

blackrose
3. mar 2016

Drzim vam palce dievcata, aby ste to uz nemuseli podstupovat a zadarilo sa teraz 😵
@ketiba a preco s dlhym cyklom ides, ked u teba nie je problem? Ci podla coho sa urcuje kratky alebo dlhy cyklus. Ja stale dufam, ze si dam soft.

ketiba
3. mar 2016

@blackrose Netusim preco dlhy protokol, lekar mi ani nedal na vyber. Ale niekde som citala, ze na SK soft nerobia, ci?

blackrose
4. mar 2016

@ketiba prave toto centrum to ma ako jedine na stranke. Preto chcem ist sem. Inak by som skusila to Brno.

kitta
4. mar 2016

Mne to vysvetlil tak, ze prave pri tych ovf kde zena je ok tak je dlhy protokol a dlhsia stimulacia ako pri zenach, ktore nejaky problem maju. A repro ma aj soft.

misaelka
9. mar 2016

@kitta
@blackrose
@ketiba
@denisadem nemate prosim mail na mudr.drabeka dakujem

ketiba
9. mar 2016

@misaelka bohuzial nie, ja som im pisala vzdy na kontaktny email zo stranky

ketiba
10. mar 2016

Tak babule, prva injekcia Decapeptylu pichnuta, drzte palce! 😉

kitta
10. mar 2016

@ketiba drzim palceeee 👏🏻👏🏻👏🏻 drz sa

silvinkabb
10. mar 2016

@blackrose
@ketiba uz robia soft aj na svk. aj iscare aj gynfiv

denisadem
16. mar 2016

no baby tak so mnou to nevyzera az tak guud ako sme čakali...pravy vaj. vôbec nič a ľavy len tri vajka...minule mi odobrali 10 vajok...hm...hadam sa to ešte zmeni...zajtra kontrola a ku koncu tyzdna asi vyber vajičok....držte palce