icon

Odber vajíčok a tehotenstvo

18. okt 2023

Prihlásila som sa na darcovstvo vajíčok. Pichám si injekcie a počas toho sa nám roztrhol prezervatív. V klinike mi nezdvíhajú, v lekárni mi povedali, že ako nie je povolená antikoncepcia tak ani tabletka PO nie je povolená pri darovaní vajíčka. Opýtam sa v klinike ale kým sa s nimi spojím - je väčšia šanca na tehotenstvo než "zvyčajne"? A či v prípade tehotenstva platím ja im niečo kvôli tomu, že som otehotnela počas stimulácie a teda náklady na tie injekcie alebo tak?

anjelicek26
•
18. okt 2023

Ktory den cyklu teraz si?

autor
•
18. okt 2023

10dc

anjelicek26
•
18. okt 2023

Ovulaciu mavas kedy? Kedy mas sono u lekara? Spermie urcite 2-3 dni vydrzia, ale oni zas ovulku monitoruju, to neznamena, ze 1 vajicko si nemoze postavit hlavu a skocit skor... na tie odobrane to vplyv mat nebude, ale to, ze tebe to moze hodit dvoj-troj-stvorcata ked nejake pozabudaju zobrat alebo skocia skor by mi riadne vrtalo v hlave... ja by som im to asi radsej ani nehovorila 🙄 Odoberu svoje a ci ty ostanes na konci tehotna uz asi aj tak neovplyvnis, uz sa stalo...

nafka0483
•
18. okt 2023

Klinika ma predsa hotline, volaj opakovane, mozu ta dalej navigovat jedine oni.

thereisabear
•
18. okt 2023

Tak hypoteticky je väčšia šanca na viacpočetné tehotenstvo...

veselo_neveselo
•
18. okt 2023

Ak si nemala ovulaciu tak zatial ziadna panika. Na dalsej kontrole sa spytaj co s tym.

sonkam
•
19. okt 2023

A ako to vyzerá s vajickami?? Keby plánujú odber? Lebo ak má byť odber o pár dní a tebe napríklad teraz niekedy pichnu hcg injekciu na uvoľnenie vajíčok, môže sa stať že spermie prežijú a ty môžeš mať viacpocetne tehotenstvo