icon

Oplatí sa absolvovať IUI?

emv
3. apr 2021

Ahojte. Pred dvoma rokmi sme podstúpili s manželom 3x IUI, po dvojročnom snažení- neúspešne. Manžel mal zlú motilitu A- 20%. Keď sme začali plánovať IVF, otehotnela som prirodzene. Zadarilo sa.
Prešli dva roky a my sa znova snažíme, a znova neúspešne. Manžel si dal urobiť znovu spermiogram, a znova má zlú motilitu A, ale tentoraz 30%. Minimum je 32% aby sme mali vraj šancu.
Je podľa vás zbytočne absolvovať znovu IUI, alebo sa máme rovno informovať o IVF? Budúci týždeň máme konzultácu. Neviem či ísť, alebo sa ešte pokúšať normálne. Predsa len spermiogram máme lepší ako pred dvomi rokmi. A vtedy sa nám nakoniec podarilo. Zasa ale nemáme roky na to, aby sme si mohli dovolit čakať. Ďakujem za každú jednu odpoveď.

Strana
z3
hafanana25
5. máj 2021

@26nika Ahoj, tak ako pokračujete? Ako sa máte??? Čo máš nové???

26nika
6. máj 2021

@hafanana25 ahoj dakujem za opitanie zatial je vsetko tak ako ma babatko rastie a 11.5 mame sono tak aj foto uz vypitam 😍 vzdy sa velmi tesim na kazdu kontrolu bo potom som vzdy pokojnejsia a viem ze je vsetko v poriadku

hafanana25
6. máj 2021

@26nika tak to je super,len tak ďalej ❤️❤️😍😍✊✊✊.Ale neboj, čo nevidieť už budeš mať aj bruško 😍😍😀😀.Verím,že sa tešia, musí to byť fajn pocit pozerať na obrazovku na svoje bábo.Ja zatiaľ pozerám na monitore len na foliky 😂😂😂😂😂

26nika
6. máj 2021

@hafanana25 ano je to ten najkrajsi pocit aky som doteraz zazila 😍 a ked vidim ako bije to malinke srdiecko je to proste neopisatelny pocit ❤neboj urcite sa aj ty co chvila budes radovat ja doteraz tomu nemozem uverit ze cakame baby konecne po 5rokoch 😇

hafanana25
6. máj 2021

@26nika treba si to už asi len užívať teraz a dávať na seba a malé pozor, hlavne nech všetko dôjde do šťastného konca 🙂🙂🙂✊✊❤️❤️❤️
A tak verím,že raz to príde aj na mňa 😂😂😂

26nika
6. máj 2021

@hafanana25 ano snazim sa 😍 urcite to raz pride verim v to 😇😇

keit84
5. dec 2022

@lilien2 Ahoj vidim ze prispevok je z roku 2021 mozem vediet ci sa vam podarilo 🙂 ?

Strana
z3