icon

Otehotneli sme pomocou asistovanej reprodukcie - júl, august 2014

denulka85
23. nov 2013

Babenky tuto diskusiu som vytvorila všetkym babam co pomocou asistovanej reprodukcii otehotneli.... 🙂

adulka1979
2. dec 2013

Ďakujem.

gaga83
2. dec 2013

@trulinka to ti trochu zavidim ze to mas v pohode😀. No ja od stredy spinim tak mam nakazane lezat a vela odychovat. Na mna sa asi vsetko lepi:-P brucho furt boli ako na ms, prsia bolia, som nafuknuta, vcera sa mi pekne podarilo grcat:-P:-P. Beriem utros 4-0-4, prednison, kys.list, fraxik, anopyrin.
To ti preco dava tak neskoro sono?

trulinka
2. dec 2013

@gaga83
Uf, tak tiez toho beries dost vela 😖 . Mrzi ma, ze mas taketo starosti, snad ti tie problemy co najskor ustupia....Prsia najprv aj mna boleli, ale ze fakt velmi, ani len dotknut som sa nemohla ani spavat na bruchu, ale uz asi take 2 tyzdne ma nebolia, co som rada. Tak ja neviem preco mi take casove rozpatia na sono dava, ja by som aj castejsie ku nej chodila a pozerala sa na nasu bublinku....A kde si pchas fraxik? Ja som si este do piatku pichala do brucha, ale nakolko mi uz dost narastlo, zle sa mi uz tam pichalo, tak si od soboty picham do stehna, radsej nech mam modriny tam 😉 . Tak len pekne oddychuj a setri sa.....

gaga83
3. dec 2013

@trulinka dakejem moja. No fraxik este picham do brucha ale uz ho mam taje bolave a velke ze uz tiez rozmyslam do stehna alebo ramena. Do toho stehna to rovno das do svalu to sa neda pichat pod kozu?A boli to viac ci menej? Ty ten fraxik beries preventivne ci ti nieco zistili? Ja ho mam len preventivne tak som zvedava do kedy. Drzkaj sa

zelenagw
3. dec 2013

@trulinka ja idem 9.12 tak si ešte počkám... ale už aspon bude biť srdiečko 🙂 na jednom som bola kde bola bublinka a v nej bodka 🙂 no ale to bolo moc skoro 🙂 tak sa teším ...

zelenagw
3. dec 2013

@adulka1979 mne povedali v MT že sa to ráta inak a že mi to vypočítaju oni... tak tiež neviem 🙂

trulinka
3. dec 2013

@zelenagw
No ved to je o chvilu, tak drzim palce nech uz bije srdiecko 😉

zelenagw
4. dec 2013

@trulinka už by malo tak sa moc teším 🙂

dukokatka
4. dec 2013

ako ste sa citili 7 den po vklade a 9den po odbere?

vojackova
4. dec 2013

ahojte tak som dnes 9 den po vklade uz sme nevydrzali a tak som si robila testik vysiel mi pozitivny tak dufam ze krv ukaze to iste aj sono 😉

gaga83
4. dec 2013

@vojackova super spravicka;);) potichucky gratulujem. mas aj nejake tehu priznaky?:-P

gaga83
4. dec 2013

@dukokatka ja som citila natahovanie maternice, pichalo ma obcas v podbrusku a bolelo ma ako na ms. I spinenie som mala na 6 den od vkladu.

vojackova
4. dec 2013

@gaga83 ahoj nemam ziadne priznaky ja som nemala ani pri prvom nic ani som nezvracala nic iba som mala v poslednom stadiu strasnu kyselinu a dakujem za tichucku gratulaciu 🙂

zelenagw
5. dec 2013

@gaga83 a ešte špiníš ci už nie ? ja sa uz tesim na tvoju fotku drobcov to bolo už vidieť že su 2ja ?

zelenagw
5. dec 2013

@vojackova gratulujem 🙂 nech ste zdravujcky 🙂 potom daj vediet vysku hcg 🙂

gaga83
5. dec 2013

@zelenagw Ahoj ešte špiním ale s prestávkami. Takže podla sona som na začiatku 7tt, boli už aj srdiečka tak sa teším. Fotečku nemám.

zelenagw
6. dec 2013

@gaga83 škoda ze nemas chcela by som vidiet na buduce si ju už pýtajj ja idem v pondelok 🙂

lucia2505
6. dec 2013

@denulka85 ahoj moja, tak ako si dopadla na ultrazvuku? Dúfam, že všetko ok 🙂

denulka85
autor
6. dec 2013

@lucia2505 ahoj mame dva gestacne vačky jeden je zatiaľ prazdny a v druhej je 7mm drobček budúci týžden ideme pre srdiečko a zistiť co bude s druhým vackom či sa vstrebe alebo niečo ukáže

lucia2505
6. dec 2013

@denulka85 tak super aspon ze jedno babatko je tam 🙂 a mozno sa este aj druhe ukaze....drzim palce

denulka85
autor
6. dec 2013

@lucia2505 dakujem Lucka dúfam ze vsetko bude ok ine si nic neprajem

majusik26
6. dec 2013

Ahojte babulky mi plánujeme už dlho babo a nedáry sa nám a rozmyslála som aj ja nad ivf neviete mi porádit ako to dlho trvá a ako je to po fináncnej stránke? a kde je najlepšie isť dakujem pekne za odpovede 🙂

majusik26
6. dec 2013

@gaga83 Ahojte babulky mi plánujeme už dlho babo a nedáry sa nám a rozmyslála som aj ja nad ivf neviete mi porádit ako to dlho trvá a ako je to po fináncnej stránke? a kde je najlepšie isť dakujem pekne za odpovede emoticon

bradik
6. dec 2013

@majusik26 Ja odporucam jednoznacne Reprofit Brno, skus pozriet diskusia "Slovenky v Reprofite Brno". Su tu strasne zlati lekari, vybornu pristup a hlavne maju vynikajuce vysledky. Soft Ako samoplatcu ta tam vyjde cca okolo 1000 eur,zavisi do poctu vajicok a soft je aj setrnejsi kedze davas iba mensie davky hormonov

gaga83
7. dec 2013

@majusik26 tiez odporucam rf brno. Ja som presla viacerimi centrami a v brne je uplne iny pristup tam sa snazia pomoct a venuju sa ti. Na sk je to ako na beziacom pase a o peniazoch hlavne.

vojackova
8. dec 2013

@majusik26 ahoj ja chodim do Ferticentu v Ba.a som tu uplne spokojna je tam uplne skveli kolektiv.ja som tam platila okolo 400 eur za lieky trvalo to asi tak mesiac kym sme presli vsetjymi vysetreniami potom sme mali ist na vklad ale mala som velku maternicu tak mi nemohli urobit zakrok museli sme cakat dalsi Mesiac teraz som dva tyzdne po zakroku tak cakam conam vide s krvnych testov zajtra ma to caka

sakira33
8. dec 2013

caute som po inseminaciii zajtra idem na krv drzte mi palcekyyyy

mayama
8. dec 2013

Ahojte sú tu babenky ktorým vyšlo IVF na prvý šup???mna to len čaka idem na svoje prvé, ale mam kopec otázok, rada by som sa porozpravala s niekym komu sa to podarilo, rada by som sa uistila v roznych veciach. dakujem ak sa mi dakto ozve a pomôže mi. Dakujem

mayama
8. dec 2013

@sadoney ahoj ja idem tiež na prvé IVF, takže sama mam z toho guláš a hlavne strach že to nevyjde. ja ešte čakam na rozhodnutie z poistovne ale rada by som to naplanovala na februar ažn marec, my sme žiadosť podali v novembri a vraj poistovna rozhodnutie posiela až po1,5 mesiaci, takže zufalo čakam. hoci sme mali konzultaciu s doktorom mam kopec otázok, tak lustrujem po forách a zbieram info. i mna zaujímaju info od babeniek ktorýmsa to podarilo na prvý šup. mne budu vkladať len jedno oplod.vajíčko, bo som útla/mam len45kg/snažím sa pribrať ale nejde to, bojím sa že kedže som ako chrt tak sa mi to neujme. inak som zdravá, manžel ma 0,5%dobru morfol. takže by ma zaujímalo akú máme šancu. škoda že mi budu vkladať len jedno, lebo týmto sa znižuje šanca. Držím ti palce, hlavne musíme byť psychicky dobre naladane a veriť to je asi to najdôležitejšie, treba starosti hodiť za seba a kukať trocha pozitívnejšie. Tak ahoj a nech ti to vyjde

majusik26
8. dec 2013

@vojackova ok daj potom vediet