icon

Otehotneli sme pomocou asistovanej reprodukcie - júl, august 2014

denulka85
23. nov 2013

Babenky tuto diskusiu som vytvorila všetkym babam co pomocou asistovanej reprodukcii otehotneli.... 🙂

dukokatka
16. dec 2013

@vojackova gratulujem a kedy mas termin?

vojackova
16. dec 2013

@dukokatka ahoj lekar povedal ze zaciatkom februara by som mala byt v 12tt pocital mi to podla poslednej Menstruacie.Dakujem pekne zevraj za 10 dni uz by malo byt pocut srdiecko ale k svojej idem az v januari a musia mi hlavne robit testy na plodovu vodu tym ze to bolo umele oplodnenie 🙂

gaga83
16. dec 2013

@vojackova tesim sa s tebou nech sa drobcekovi pekne dari 9 mesiavov;);)

trulinka
21. dec 2013

@vojackova
ahoj, preco ti maju robit test na plodovu vodu? Ja som tiez po IVF a nikto mi to nespominal zatial....

vojackova
22. dec 2013

@trulinka mne doktor na klinike povedal ze väčšinou po zakrokoch odporučajú robiť tieto testy je to len prevencia aby sa vedelo že sa vytvára plodová voda v poriadku.veď uvidím čo ma čaká v januáry.

gaga83
23. dec 2013

Baby prajem vam krasne sviatky;);)

trulinka
23. dec 2013

ahojte aj ja vam prajem krasne a pokojne Vianoce v kruhu najblizsich 😉

bradik
23. dec 2013

Aj vam zelam dievcata krasne a pohodove sviatky, nech to uspesne dotiahneme do zdarneho konca

bradik
23. dec 2013

@trulinka Ahoj, prosim ta ty uz s absolvovala ten prvotrimestrovy NT screening co sa robi v 11.-14.tt? Ako to prebieha ?

trulinka
23. dec 2013

@bradik
ahoj, myslim ze my to nerobili, meral mi sice babatko 18.12. ked som bola na poslednom sone, ale NT nespominal. Ze vraj v 16 tt mam ist na triple test, to z krvi budu zistovat ci je babo v poriadku. Len mi DR. povedal, ze babo je v poriadku, je trochu vacsie, tak mi aj posunul termin porodu na koniec juna.....

kklaudia
2. jan 2014

Ahojte, môžem sa k Vám pridať? Ja som prvý krát neúspešne absolvovala IVF v Gyn - Fiv Bratislava v roku 2012 ( jún) potom som to odložila na neurčito a teraz som absolvovala KET (9.12) ktorého výsledok je pozitívny. Na výšku HCG Vám neviem odpovedať , lebo v tej euforii ako mi do telefónu povedali 23.12. Že: ,, Blahoželám, ste tehotná .'' Som im len odpovedala že prajem krásne Vianoce a rozplakala som sa... Dala som si vložiť 2 bublinky, 14.1 idem na prvý ultrazvuk tak som zvedavá, ci bije jedno srdénko alebo dve... Pocity mam fajn, občas ma zabolí bruško pri zmene polohy, chutí mi všetko len v menších dávkach... Termín by som mala mať 29.8. Moc sa teším a verím že to dotiahneme do úspešného konca 🙂

denulka85
autor
2. jan 2014

@kklaudia gratulujem a neboj dotiahneme to do uspesneho konca.....

kklaudia
2. jan 2014

@denulka85 ani som si nemyslela ze to tak dobre naplanujeme. Ako sa bude oteplovať tak budeme zhadzovať vrstvy a v lete budú stačiť len legínky a nejaké lahucke kosielky. To bude skvelé 🙂

denulka85
autor
2. jan 2014

@kklaudia no to teda bude....a hlavne v lete s velkym bruskom a nohy nam budu puchnut... 😀 😀 😀

zuzzi08
2. jan 2014

tak aj ja sa k vám pripájam, bola som na kontrole a srdiečko krásne bije, ale urobil sa mi pri bábätku hematóm, tak teraz len ležím, beriem utroš a ascorutin a čakám na kontrolu 7.1. či sa to zmenšuje. Pevne verím, že to drobček zvládne 🙂 🙂

kklaudia
2. jan 2014

@denulka85 budú, ale si zober že by si bola tak 7-8 mesiac a musela by si si zapinat cizmy, a dávať si rolak, ciapku, kabat... No to by ma porazilo. Takto natiahnem zabky a jedeš..🙂

denulka85
autor
2. jan 2014

@kklaudia aj to je pravda 😀 😀 😀

kklaudia
2. jan 2014

@denulka85 chodíš aj do práce? Ja som doma a po ultrazvuku by som si chcela vybaviť rizikové, lebo síce pracujem v administratíve, ale každé ráno vyrážam z domu o 5.00 a naspäť tak o 16.30 - 17.00 a je to dosť 5 dní za sebou... Denne 100km... Neviem či ma lekárka nechá :/

denulka85
autor
2. jan 2014

@kklaudia ja som uz na rizikovom kvoli potrate co sme mali... 😒

kklaudia
2. jan 2014

@denulka85 to mi je ľúto, že si take niečo zažila... :( ale teraz určite myslíš pozitívne a všetko skvele dopadne 🙂

denulka85
autor
2. jan 2014

@kklaudia moja my sme zazili uz vsetko mozne.... 😖

kklaudia
2. jan 2014

@denulka85 jaj, len pozitívne myslieť, ja sa teraz veľmi nerada rozpravam o takých veciach, lebo by som nad tým potom moc premyslala a nie je mi to treba.

bradik
2. jan 2014

@kklaudia Neboj vsetko bude dobre a pozitivne myslenie je dolezite, drobcek to citi. Drzim palce na prve sono

kklaudia
2. jan 2014

@bradik ďakujem pekne 🙂

zelenagw
2. jan 2014

@bradik Ahoj ja vlasne ani neviem ci cakas jedno alebo 2 babetka ??? ako sa citis ??

gaga83
2. jan 2014

@zuzzi08 verim tomu ze drobcek bude v poriadku 🙂

gaga83
2. jan 2014

@kklaudia vitaj a nech drobcek u maminky bude krasnych 9 mesiacov 😀

gaga83
2. jan 2014

@vojackova ahoj ako sa dari? My dnes na 1 poradni sme boli, drobci su v poriadku a maju velkost ako maju mat v 11 tt. Uz mame konecne knizku 😀 🙂

kklaudia
2. jan 2014

@gaga83 ďakujem 🙂 čakáš dvojičky? To je krásne. Ja sa neviem dočkať na 14.1. Lebo vtedy sa aj ja dozviem či bude jedno alebo dvojky...

gaga83
2. jan 2014

@kklaudia ano dvojicky su v brusku 😀 . neboj rychlo to ubehne ja na dalsiu poradnu o mesiac 30.1