Otehotneli sme pomocou asistovanej reprodukcie - júl, august 2014
Babenky tuto diskusiu som vytvorila všetkym babam co pomocou asistovanej reprodukcii otehotneli.... 🙂
@dukokatka ahoj lekar povedal ze zaciatkom februara by som mala byt v 12tt pocital mi to podla poslednej Menstruacie.Dakujem pekne zevraj za 10 dni uz by malo byt pocut srdiecko ale k svojej idem az v januari a musia mi hlavne robit testy na plodovu vodu tym ze to bolo umele oplodnenie 🙂
Baby prajem vam krasne sviatky;);)
ahojte aj ja vam prajem krasne a pokojne Vianoce v kruhu najblizsich 😉
Aj vam zelam dievcata krasne a pohodove sviatky, nech to uspesne dotiahneme do zdarneho konca
@bradik
ahoj, myslim ze my to nerobili, meral mi sice babatko 18.12. ked som bola na poslednom sone, ale NT nespominal. Ze vraj v 16 tt mam ist na triple test, to z krvi budu zistovat ci je babo v poriadku. Len mi DR. povedal, ze babo je v poriadku, je trochu vacsie, tak mi aj posunul termin porodu na koniec juna.....
Ahojte, môžem sa k Vám pridať? Ja som prvý krát neúspešne absolvovala IVF v Gyn - Fiv Bratislava v roku 2012 ( jún) potom som to odložila na neurčito a teraz som absolvovala KET (9.12) ktorého výsledok je pozitívny. Na výšku HCG Vám neviem odpovedať , lebo v tej euforii ako mi do telefónu povedali 23.12. Že: ,, Blahoželám, ste tehotná .'' Som im len odpovedala že prajem krásne Vianoce a rozplakala som sa... Dala som si vložiť 2 bublinky, 14.1 idem na prvý ultrazvuk tak som zvedavá, ci bije jedno srdénko alebo dve... Pocity mam fajn, občas ma zabolí bruško pri zmene polohy, chutí mi všetko len v menších dávkach... Termín by som mala mať 29.8. Moc sa teším a verím že to dotiahneme do úspešného konca 🙂
tak aj ja sa k vám pripájam, bola som na kontrole a srdiečko krásne bije, ale urobil sa mi pri bábätku hematóm, tak teraz len ležím, beriem utroš a ascorutin a čakám na kontrolu 7.1. či sa to zmenšuje. Pevne verím, že to drobček zvládne 🙂 🙂

@vojackova gratulujem a kedy mas termin?