Otehotnenie iba s darcovskými spermiami?
Ahojte, sme v pociatkoch riesenia priatelovej neplodnosti. Moj gynekolog na zaklade spermiogramu povedal, ze na umele mozme ist jedine s darcovskymi. Je to celkom sok. Uz zly spermiogram sam o sebe bol sok a nie to este toto sa dozvediet.
Otazka znie je tu moznost volby skusit umele opl. s jeho spermiami? Alebo v CAR proste povedia ze inak to nejde len darcovskymi a mam smolu? Som zmatena. Nakolko vsade sa pise ze otehotniet sa da vzdy atd a vsetko sa da aj neda a clovek uz neviee pomooc. Dakujem ❤
@77daniela77 to určite áno 🙂
@lussinda2 môžem sa prosím ťa opýtať ako dlho sa čaká na objednanie u Mudr.Kubička a koľko sa platí? Ďakujem.
@orchidea1986 ahoj neviem presne cca 2mesiace? Komplet s kontrolou to bolo asi 60tisic ceskych sa mi zda, takze dost...ale ja poradim....skuste fakultnu nemocnicu Brno..su tam aj andrologovia, isto to bude lacnejsie. Ak budete mat fakturu, zehnut na zdravotnu a ci nieco preplatia
@lussinda2 ahoj prosím ťa aké lieky van dal kubicek? My sme tam boli pred pár rokmi nedal žiadne lieky iba doporučil operáciu za 10 000 eur čo bolo pre nás nereálne keďže negarantoval úspešnosť.mozno sa časom niečo zmenilo a fungujú aj nejaké lieky skúsila by som mu zavolať.hladam len možnosti ako sa k niečomu dopracovať
Ahojte, môj priateľ má azospermiu plus kartagenerov syndróm celé zle a ideme do darcovstva. Priateľ je s tým viac v pohode ako ja veď asi čo mi iné zostáva.. Ale chceme bábätko za každú cenu a urobime preto všetko
@domca002 ahoj fuuuu uz si ani nespominam, uz neriesime....viem, ze bral detralex, dobicu a sa mi zda agapurin. Spg sa vyrazne zlepsil, no nebolo dobre brat tolko liekov dlhodobo. Minuly rok v juli bol na operacii v Brne kvoli varikokele, zoperovany mikrochirurgickou metodou vyslo to cca 1000e, takze vyrazny rozdiel v cene. Odvtedy neriesime, uz sme to vzdali ale aspon pocitil ulavu v semennikoch, uz nema tlaky tak aspon na nieco bola dobra ta operacia. Vy mate aky problem?

@91monika91 Ved to je velka vyhoda ze sa to da takto riesit.