Ovitrelle a IUI
Ahojte zienky. Ideme na prve IUI.. ovitrele si mam pichnut dnes o 21 h; a na IUI idem v piatok poobede. Kedy vlastne prevehne ovulka, ovulujem prirodzene ziadna stimulacia, dnes mal folik 18 mm. Dakujem za info 🙂
@liwiss Budeme čakať na info 🙂❤️
@darling111 drzime velmi palce nas to caka zajtra tak pevne verim ze sa to podari a konecne sa dockame aj my 🙏🏼❤️ Kolko mm si mala folikul vcera?
@darling111
@janulka2805
@liwiss ah jaj baby zo mna tece a tece plodny hlien, boledti mam podbruska uz cely den, myslite, ze som este pred ovu a este prave neprebieha? Iui mam zajtra az poobede.
@liwiss v utorok na usg mi vravela ze mam jeden 15mm a druhy 17mm veľký folikul. Tak za 2 dní mi hádam podrastli ešte.
No ja som začala mať výraznejšie bolesti podbruska včera poobede, asi 2 hodky po tom ako som si pichla Ovitrelle, a včera večer ma už ozaj bolelo a dnes cely deň tiež. A dnes na obed IUI. Tak uvidíme. Výtok som začala mať trošku už včera večer a dnes doobeda o trosku viac.
@darling111 tak to nemam len ja, super.. idem sa dat uz do kludu, lebo si nedam pokoja 😃
ahojte´, ja som bola na IUI v Piatok 29.10.2021, myslite si, ze uz mam skusat si urobit test?stale pocitujem raz lavy alebo raz pravy vajecnik
@januska777 Ahoj, ja som si robila test až na 14-ty deň, ako mi kázali, aby som sa zbytočne nestresovala 😊 Ešte by som asi počkala 😇😇
@januska777 tiez by som este pockala a spravila na 14.den ako spominali v CAR.
@janulka2805 a ta taka pichlava bojest vajecnikov moze byt z Progestanellu?
@januska777 s tou bolesťou v podbrušku, no mňa boli nonstop odkedy som si predvčerom pichla inj. Ovitrelle 🤷♀️ ešte neprestalo. Takže predpokladám, že z toho ja. Ja IUI len včera na obed. Beriete aj Utrogestan al. Niečo iné po IUI? Môže byť bolesť aj od toho. Ťažko povedať, ale bodaj by sa uhniezdovalo 🤗
@januska777 Ja myslím, že môže byť z toho 🙂 Hlavne nestresovat, byt v kľude.... Dobre bude! ✊✊✊🙂
@darling111 ahoj, mam rano a vecer jest progestanell od vecera po IUI 14 dni po krvne testy
Ahojte, mam jednu otázku. Vo štvrtok som bola na 1. IUI, 24h pred som si pichla Ovitrelle. No od tohto dňa ma nonstop boli podbruško. Akože nie je to bolesť ako na krámy, dá sa zniesť no nonstop to cítim, bez prestávky. Od piatka (nasledujúci deň) od večera beriem Estrofem (2rano, 2 večer) a ráno aj večer po 2 Utrogestan do pošvy. Môže byť tá bolesť podbruska od hormónov? Prestane to ci to budem mat až do kramov pokiaľ teda nebude inseminacia úspešná? Mali ste to niektorá? Ďakujem
Ahojte, baby co ste mali iui minuly tyzden, ako sa citite? Ja som bola v stredu (pregnyl pichnuty hned po iui - kazdy ma zjavne ine postupy..) a zatial sa citim akoby nic nebolo tak neviem..
@blabla22 v stredu pichnuty Ovitrelle, vo štvrtok IUI a odvtedy nonstop bolesť podbruska, silnejšia 🙄🥺
@darling111 no to moze byt aj pozitivny znak ze sa nieco deje. U mna mozno tak 1-2x za den nejaka slabsia bolest podbruska, ktora hned prejde, inak nic, tak neviem ci to je dobre ci zle..tie dva tyzdne do testu su nekonecne
inak ja beriem len duphaston 3x denne, tak mozno je to u teba liekmi? Beries ich prvykrat?
@blabla22 asi tak. Práve som volala do môjho CAR. Ze mi ešte zavolá sestrička späť po konzultácii s Dr. Ze ci to je ok, alebo mi zníži dávku - beriem Utrogestan 2x2 do pošvy, a Estrofem 2x2... No podbruško je napnuté, boli a hlavne keď dlho sedím. Len sa bojím, žeby u mňa nebolo OHS (ovariarny hyperstimulacny syndróm)... A ty nič vôbec? Žiadne bolesti, zmeny nálad? 😅
@darling111 Vies co u mna fakt nic. Po pregnyle jedine hrozna unava asi dva dni, zaspavala som tak o osmej vecer :D plus sem tam bolest podbruska, ale to fakt 1-2x za den. Ale teraz vobec nic, nalady len take klasicke pocas cakania na test, raz neutralne, potom depka ze to urcite nevyslo..a tak dokola, ale to nie je nic nezvycajne :D
OHS vznikne ked mas privela folikulov? Alebo aj v inych pripadoch? Robili ti pred iui ultrazvuk?
@blabla22
@darling111 ahojte babule, ja som pichla ovitrelle v stredu o 21h, v piatok o 14.h som mala iui, ale ovu bolesti som mala cely stvrtok, ja myslim, ze som bola uz po ovulke, lebo v piatok ziaden hlien ani bolesti. Po iui som mala v piatok take pms bolesti a aj sobotu a odvtedy absolutne nic. Tak pockam do 19.11 na krvny test ci som alebo nie som tehu.
@blabla22 Dr. Mi robila ultrazvuk v utorok - mala som vľavo 2 folikuly: 15mm a 17mm. A povedala, ze vo štvrtok môžeme ísť na to. A vo štvrtok rovno IUI, už žiadne sono. Tak internet je hrozna vec, lebo tým ze ma boli podbruško, pozerám a hľadám články co všetko sa môže pokaziť 😅 tak jasne, nasla som to a už si vravím ze jasne, ze ja to mam 😄😄 takže čakám na telefonát a netuším prečo to neprestáva a nonstop boli 🤷♀️
Áno aj ja mam ísť 19.11. Na krv. No horšie u mňa, že od štvrtka kedy prebehla IUI mam bolesti podbruska, a výrazné. Neprestáva to, od štvrtka večera /piatka rána ich mam permanentne. Maju mi volať späť z CAR, že či to je ok alebo mi zmenia/znížia tbl, ktoré beriem. To fakt iba ja mam také bolesti odvtedy? Nechápem 🤔
@darling111 no ja asi neodolam 🙂 uz predvcerom som skusala kvoli pregnylu, bol uz biely (6dni po injekcii) , takze tak na 12ty den mozno skusim

Ahojte, tiež sa podelím o skúsenosť ☺️ už asi 5 rokov sa snažíme, chodíme rok do centra, mam za sebou aj prefuknutie vajickovodov v lete-nepomohlo a dnes som po 1. IUI 🙏 takže si čítam, aká je úspešnosť. Mam dnes 14.den cyklu, včera na obed som si pichla Ovitrelle, dnes na obed IUI. Mam za sebou 2 potraty (podarilo sa prirodzene). Takže dnes poobede len ležím 🙈😄 nasledujúce dni budú peklo - čakať ci to bolo úspešné. Doteraz sme platili len za spermiogram, no už začali platby, ale jasne ze dáme, lebo čo keď 🙏☺️ je niekto na tom podobne?