icon

Ovitrelle a IUI

3. nov 2021

Ahojte zienky. Ideme na prve IUI.. ovitrele si mam pichnut dnes o 21 h; a na IUI idem v piatok poobede. Kedy vlastne prevehne ovulka, ovulujem prirodzene ziadna stimulacia, dnes mal folik 18 mm. Dakujem za info 🙂

autor
16. nov 2021

@darling111 och, to ma mrzi, tiez ides na krv v piatok, ci vo stvrtok uz? Ja to budem mat asi podobne.. asi zbehnem po test, nech vysadim progestero, nechcem aby mi meskala ms prilis dlho. Mna aj prsia prestali boliet.

blabla22
Autor odpoveď zmazal
blabla22
Autor odpoveď zmazal
autor
16. nov 2021

@blabla22 ja som si bola kúpiť test, ale nemala som odvahu si ho spraviť, aj tak mám pocit, že je to zbytočné, lebo prsia už nie sú aké boli... tak možno spravím zajtra z ranného moču.

darling111
16. nov 2021

@blabla22 cítim sa lepšie, nakoľko už 2 dní som si o polovicu znížila príjem tabletiek... Na krv idem v piatok ráno... Pripravujem sa na tie zlé správy 🙈 ja dnes ráno na tom teste som hľadala tak veľmi tu druhu čiarku, až sa mi čosi zamarilo, ale to bol asi len kanalik... Už hľadám veci tam, kde nie sú 🥺 tak ale dobre, v piatok to bude definitívne.

autor
16. nov 2021

@darling111 skus sem dat test, ak mozes.. pozrieme aj nasimi ocami. Pevne verim, ze tak ako si vsetky myslime, ze to nevyslo, tak opak bude pravdou.

autor
17. nov 2021

@darling111
@blabla22 no baby u mna pokrok, vcera som kupila test a nespravila som ho, dnes som odobrala moc do nadobky a tiez som ho nespravila 😀 vy ste ako na tom?

darling111
17. nov 2021

Ja som si ten Clear Blue digitálny urobila, a je negatívny 😓 takže u mňa to nevyšlo. Môžem ísť v ďalšom cykle opäť. Ale v piatok na krv pôjdem, nech je to ofi. Aké vám baby veľmi držím prsty 🤞

autor
17. nov 2021

@darling111 to ma mrzi, ja si myslim, ze u mna to je podobne. Nespravila som si tehotensky ale ovulacny teraz, a je bez 2.ciarky, cize tiez to bude v pase, tak tehotensky robit nebudem. 😏 idete aj v dalsom cykle do iui?

blabla22
Autor odpoveď zmazal
darling111
17. nov 2021

@blabla22 áno ja pôjdem v ďalšom cykle ešte raz, dávam tomu ešte 1 šancu. Ak v piatok keď mi budu volať s výsledkom krvi im to chcem povedať, aj mužovi som teraz vravela, tak ze oki. Skúsime to ešte raz 🙈

autor
17. nov 2021

@blabla22
@darling111 my to dame asi prirodzene v decembri, s abstinenciou ako bola pred iui. Ja som presvedcena, ze keby bola iui o den skor, tak by to vyslo asi. Lebo ja som bola podla mna po ovu ked som isla na iui. A v januari reprofit brno. Uz musim tie papiere co mam mesiac doma dat potvrdit gynekologovi a primarovi Petrenkovi.

darling111
17. nov 2021

A ja mam zas pocit, že som mala mat IUI o deň neskôr. Lebo v deň IUI večer pri sprche zo mňa všetko vyšlo von... A muž už sex mat nechcel, že ma toho dosť takže tak... No nič sa nedá robiť. Bodaj by to vyšlo aj prirodzene 🙏🤗 ale baby vy sa ešte nevzdávajte, ja verím ze aspoň jednej to vyjde 🙏 v piatok dajte vedieť prosím 😘

liwiss
17. nov 2021

@darling111 my sme mali dokonale nacasovanie, ovu prebehla podla bazalnej teploty presne v den iui a aj tak nic.. niekedy je asi ozaj vsetko medzi nebom a zemou 🤷🏼‍♀️ Ine ma uz nenapada.. ale aspon v piatok nebudem v takom velkom soku ze to nevyslo kedze to viem uz dopredu.. drzim vam palce baby snad vam to vyjde ❤️

autor
18. nov 2021

@liwiss
@darling111
@blabla22 ja som sa uz odhadlala k testu a je biely ako sneh.

darling111
18. nov 2021

Fakt tiež biely? 😓 Mrzí ma to.... Za teba i za mňa 🥺😢

blabla22
Autor odpoveď zmazal
autor
18. nov 2021

@blabla22
@darling111
@liwiss baby takzd mne sa prave spustila ms, dobre som hovorila, ze som mala ovu (bolesti aj plodny hlien od rana 13 dc do poobedia) a iui mi robili az 14 dc poobede. Drzim este palce vam aby ms nedosla 😘

autor
19. nov 2021

@blabla22
@darling111 baby ako ste dopadli?

darling111
19. nov 2021

No teraz mi volali výsledok krvi - negatívne a bonus k tomu, pred hodinou som dostala aj krámy 😓 Ale vyskúšam to ešte raz, už som sa s nimi dohodla. Tak uvidíme. A vy baby ako? Ešte pôjdete raz na IUI ci už rovno IVF, ak teda nebude výsledok krvi + ☺️

autor
19. nov 2021

@darling111 mne sa od vcera rozbieha, nechce sa spustit, boli to jak fras, mne maju co chvila zavolat, test bol vcera negativny 2 vysli s kanalikom, 2 cisto negat 😀 do dalsieho IUI nejdeme, skoda penazi. Skusime prirodzene a januar/februar Brno IVF. Drzim palce, aby nam to uz vyslo 🙂

autor
19. nov 2021

@darling111 tak uz mi volali, tiez krv negativna. Ideme dalej 😊

blabla22
Autor odpoveď zmazal
liwiss
21. nov 2021

@blabla22 mne sa pekne pustila ms ako mala tak som zajedno aj rada ze to nejak nemeska moc ked uz som vedela ze test bol negativ ani ja som nesla na krv.. drzim palce baby dajte vediet ked sa hocijak zadari ❤️ My si davame pauzu lebo v januari sme objednani na reprodukcnu imunologiu do Nitry a od iui musi byt 8 tyzdnov bez zasahu tak nas objednali na januar tak dovtedy budem cvicit a venovat sa sebe a dam sa nejak do kludu lebo za posledny rok toho bolo az az..

darling111
21. dec 2021

@liwiss @blabla22
Dievčatá, boli ste ešte na 2.iui? Ja už nie, dala som si Clostilbegyt a aj tak nám to vychádzalo na víkend tak sme skúšali doma. Msm na vás otázku... Meškajú mi krámy 4.den. Až dnes som si robila ráno a teraz test. Mne sa tam naživo zdá, že druhý z poobedia je silnejšia // ale trápi ma to, že takéto slabunke čiarky na 4.den meškania? 😭 Mam pocit, že to bude zas biochemické... 😭

blabla22
Autor odpoveď zmazal
darling111
21. dec 2021

@blabla22 no môže byt ze bola neskôr, aj msm taky pocit ze bola. Ako zajtra idem ráno na krv, nech teda viem. No nespolieham sa, rada by som verila, ale... No ak toto nevyjde, tak ma čaká rovno už IVF 🤷‍♀️

blabla22
Autor odpoveď zmazal
liwiss
23. dec 2021

@darling111 ahojky my sme uz neboli na druhom iui. Ja mam problem mne meskaju 7 dni robila som rano test a negativ.. ja neviem co sa deje aj po tom iui som mala uplne slabu ms 😔 tvoje testiky vyzeraju podla mna super testuj dalej drzim velmi palce ❤️

darling111
23. dec 2021

@liwiss @blabla22
No dievčatá! Tak v krvi HCG bolo, no nízka hladina, tak som dnes bola na opätovný odber a hladina mi klesla... Z toho mála ešte menej... Biochemické už zase 😭 takže v januári - februári IVF... Dočerta! 😥