icon

Parťáčka po ET/KET

janulka1351
20. jún 2022

Ahojte. Dnes som bola na dalsom KET. Boli sme si po surodenca. Ktora z vas bola tiez na vklade alebo s v blizkej dobe chysta? 😉 Podporme sa navzajom 😍

janulka1351
autor
14. júl 2022

@jarrys no na tychto zazitkoch sa bohuzial smiat nebudem ani za 10 rokov. Ako sme boli u segry 2 noci. Ma 3 macky a z maciek vsade bordel ze som sa tam bala maleho vobec pustit,unaveny obaja s muzom sme 2 a pol dna behali co najviac vonku len aby sme tam neboli. Macacie chlpy vsade v jedle, na kazdom riade co sme chytili a chceli pouzit,z toho sucheho zachoda im isiel taky smrad ze na grcanie. A vrchol bol ked som si rano nasla ogrcane tenisky od macky a vonku 19 stupnov a vietor. Dufam aj ja ze na zaklade tohoto ti uz zistia pricinu a nastavia spravnu liecbu nech sa uz zadari.

janulka1351
autor
14. júl 2022

@jarrys ano tesim sa ked uz budem doma. A prave som volala s doktorou z centra a objednavala chlapa na Halosperm,kedze sme v zahranici ja mam lacnejsie volania ako on. A rovno som sa pytala na AMH ci su uz vysledky a ze vyslo teraz 3.9 a predtym som mala 1.8....tak vravela ze sama je prekvapena ale mysli si ze asi laboratorna chyba alebo ine laboratorium lebo sama vravela ze toto cislo nerastie ale klesa.
Liecba ze je nastavena dobre to ze sa bat nemusim a ze radsej rata s tou hodnotou 1.8 z 2019 roku...ze sak ked pridem potom k nim na kontrolu ze ona si ich riadne popozera a porata tie folikuly.

jarrys
14. júl 2022

@janulka1351 no tom som tiez prekvapena lebo amh klesa a nerastie. Ale tak mozno sa stal zazrak 🙂 mna uz nic neprekvapi :D
no tak to veri. ze to ste radsej utekali. ja mam tiez 4psikov ale poriadok musi byt. odchlpujem valcekmi ked vidim ze su chlpi na obleceni, odchlpim kazdy den aj prehoz na gauci, aj obliecky a vysavacom prebehnem kazdy den alebo kazdy druhy. Ked ma clovek zvieratka tak to sa trepa aj starat viac. a macaci zachod sa ma piesok vymenit kazdy den alebo aspon kady druhy lebo 8nak to smrti velmi. Pri jednej macke aj dlhsie vydrzu ale pri troch sa musi naozaj casto cistit.
no aj ja dufam ze prisli na prucinu preco to nevychadza lebo do dalsich vysetreni sa mi velmi nechce.

janulka1351
autor
14. júl 2022

@jarrys v zazraky neverim takze tiez sa spolieham na cislo 1.8...a vies pri mackach sa bojime toxoplazmozy (ked sme videli ako to u segry bolo) a predsa maly je maly (1 a pol roka) a ja sa chystam ved na dalsi cyklus tak ako takuto komplikaciu fakt nepotrebujem...a aj ked sme tam boli 2 a pol dna tak uvazujeme pre istotu si to dat vysetrit vsetci traja. My byvame v byte a ja som povedala ze ja zvierata v byte nechcem. Verim ze sa ti nechce do dalsich vysetreni,ale tak bodaj by prisli na to ze preco

jzuzka
15. júl 2022

Ahojte dievcata tak dnes opät test som si robila vidim to v este lepsom zmysle lebo ciarka je o trosku silnejsia, a to mam este len 8.den po vklade, co poviete, ako ste na tom vy dnes?

jarrys
15. júl 2022

@jzuzka vzhladom k tomu ze vsetky co sne tu od zaciatku pisali sme mali neuspesne vklady az na jednu, tak nijako. Vsetky cakame bud na nove vklady, vysetrenia alebo stimulacie.

jarrys
15. júl 2022

@janulka1351 no tak nikdy nevies kedy sa zazrak stane😀 ja som tiez v nich neverila ale ked vidim niektorych ludi tak si poviem ze toto je fakt zazrak 😀
no ak budes kludnejsia tak si dajte sprwvit testy na toxoplazmu. aj ked pisu ze to sa prenasa pri kontakte s vykalmi macacimi. Ale ked sibprrd stimulkou tak si to daj urobit. To by ti vedeli asi aj v car urobit tie testy.

zanajana
15. júl 2022

@janulka1351 Ja takú domácnosť tiež poznám, bližšia rodina. A teda výhovorka prečo nemôžeme prísť sa nájde vždy 🙂 Ani párom koňov by ma tam nik nedostal. Ale od mačiek čo žijú iba v byte, od tých sa určite toxoplazmózou nenakazíš, nemusíš sa báť.

jzuzka
15. júl 2022

Dievcata chcem sa s vami poradit vy ste pili 2 salky denne na zaciatku tehotenstva alebo pri naznakoch ohladom neho? Moze uskodit nejak kava?

zanajana
15. júl 2022

@jzuzka 2 šálky denne môžeš kľudne, neuškodia. Ja vynechávam kávu od začiatku stimulácie a počas celého tehotenstva, pijem meltu a caro, tak som sa rozhodla, ale zase ja ju nejako extra nepotrebujem, aj predtým som pila maximálne 1 denne, išlo skôr o taký spoločný rituál s manželom, než že by som ju potrebovala. Ale príležitostne, ak potrebujem (nízky tlak, alebo veľká únava) si pokojne dám aj teraz.

jzuzka
15. júl 2022

@zanajana ok dakujem ti ....a ak sa smiem spytat v kolkom tyzdni tehotenstva si ?

zanajana
15. júl 2022

@jzuzka Dnes končím 7tt. A jedno dieťa už mám. Držím Ti palce, aby testy silneli a dobre to dopadlo 🙂

janulka1351
autor
15. júl 2022

@jarrys spytam sa na to ked budem volat do centra, alebo necham nech sa spyta muz ked tam pojde na SPG. Pre istotu sa spytam na to nech mam kludne svedomie. Radsej sa spytat na vsetko ako nieco zanedbat

jarrys
15. júl 2022

@janulka1351 ak budes kludnejsia tak sa opytaj aj ked ako vyssie poznamenala zanaja z bytovych maciek by si to nemala dostat. ale radsej sa opytaj pre klud v dusi ako neopytat a budes zbytocne stredovat.

janulka1351
autor
15. júl 2022

@zanajana volakedy zili tie macky na dvore a behali kade kde po vonku,povalach a podobne...cisto iba v byte vnutri su cca 3 mesiace az max pol roka...
@jarrys presne tak radsej sa spytat a mat pokoj v dusi ako neopytat sa a zbytocne stresovat

jzuzka
15. júl 2022

@zanajana dakujem

jzuzka
16. júl 2022

Dievcata dobre ranko, prajem vam v prvom rade vsetko az vyjde u vas co sa tyka tehotenstva, krasne ranko , ja mam dnes o nieco lepsiu naladu moje testy doposial naznacuju ze by som mohla byt skutocne tehotna, doteraz som mala vacsiu obavu ci som je to moje totizto prve tehotenstvo....tesim sa v kutiku srdca a dufam ze aj vy sa budete tesit taktiez hlavne tue ktorym sa nezadarilo tehotenstvo....drzim vam vsetkym palce kazdym dnom....a ja sa tesim gz na kontrolu ze co povie lekar, myslite ze za 14 dni po vklade moze bit uz srdiecko babatku a bude nieco vidiet?

jarrys
16. júl 2022

@jzuzka 14 dni po vklade srdiecko urcite nie a na sone sa este nemusi ukazat nic. To zavisi od hodnity HCG. Na sone vidiet nieco velmi nalo az ked HCG je 1000 a viac. srdiecko tak cca 6tyzdnov po vklade.

jzuzka
16. júl 2022

@jarrys dakujem za vysvetlenie

katkakoval
17. júl 2022

@jarrys ahoj, chcem sa opýtať v čom bol problém s BB Helios ??

janulka1351
autor
18. júl 2022

Baby ako sa tu mate?Ako zvladate? Ja uz zajtra zacinam s Duphaston tabletkami a len dufam ze po dobrati,ked si uz budem pichat aj Diphereline mi MS pride co najskor nech sa moze cim skor pridat Meriofert. Uz by som to rada mala opat za sebou a nech mam uz po odbere. Nemam rada odber,ked ma musia uspat. Ja sa vzdy uspatia bojim a osobne som radsej vzdy za lokalnu a aby som vedela co sa so mnou deje. Aj pri sekcii som sa bala ze ma budu musiet uspat,nastastie nemuseli a stacil spinal.

jarrys
19. júl 2022

@katkakoval no vo vela veciach. vacsinu z nich som popisala v tejto diskusii mam pocit.

jarrys
19. júl 2022

@janulka1351 no ja na nevydrzanie. cakam aby uz bol zajtrajsok a ja si volalapo vysledky histologie a zaroven vedela co bude dalej nasledovat. Mam stale bolesti v podbrusku po teh hysteroskopii a neviem ci to je oka alebo uz by som nemala mat.

jzuzka
19. júl 2022

@janulka1351 ahoj no ja zatial prezivam ako tak v nadeji , zatial mi aj 12.. den vysiel po vklade pozitivny test...kontrolu mam teraz vo stvrtok tak sa aj tesim aj som opatrna ci je vsetko ok a aby bolo vsetko v uplnom poriadku neviem ako zariadit len kludovym rezimom myslim....idem sa dnes s kamoskou odreagovat prejst , ona uz ma malu dcerku tiez po umelom ...tak mamnadej ze to vyjde aj mne. .brusko mam vacsie aj nafuknute , co myslis v kolkom tyzdni som ked som mala menzes 18.6. A vklad 7.7. ? Tebe prajem hlavne pozerat sa na vsetko pozitivne a verim ze sa ti zadari.. drzim palce...a velmi...

janulka1351
autor
19. júl 2022

@jarrys daj vediet zajtra ako ti to dopadlo 😉 myslim na teba a drzim ti palce 🙏🍀 ci je bolest este normalna to neviem posudit,ale urcite nic nepokazis tym ked sa na to spytas. Najlepsie ti predsa lekar odpovie.
@jzuzka uplne ta chapem co prezivas. A neboj ved stvrtok je tu ako nic...sak uz dnes je utorok a za dva dni sa dozvies,ale ked silneju to ma tesi a som rada. Dakujem velmi pekne,verim ze to vynde a pribudne k malemu surodenec.

jarrys
20. júl 2022

@janulka1351 dam vediet ako mi budu volat spat. Ak teda uz budu dnes vysledky.

jarrys
20. júl 2022

@janulka1351 tak som volala a ze dnes este neprisli mojevysledky. Mam skusitv piatok. Ma uz porazi, dalsie dva dni v strese.

janulka1351
autor
20. júl 2022

@jarrys jooj do pekla a nevolala si nejak skoro? Myslim casovo a iba sa nahlas zamyslam ze ci netrebalo volat napr casovo o nieco neskor.

jarrys
20. júl 2022

@janulka1351 neviem volala som o 9:40 a toto mi povedala na recepcii. ale aj tak budem volat koordinatorku ak mi nezavola doktorka kvoli bolestiam co mam. od vcera mma dost velke bolesti presne ako ked mi zacina menzes. ale ten mam dostat az 28ho.

jzuzka
20. júl 2022

@janulka1351 ano dakujem za pochopenie ja uz mam aj meno vybrate pre dievca aj pre chlapca tak sa tesim keby nieco, moc moc....je to moje prve tehotenstvo , po druhom vklade , prvy vklad bol neuspesny a po nom mi zistili zvusene cytokiny tak mi imunologicka predpisala infuzie a 3 som vybrala a vyzera to podla testu snubne dufam ze to tak aj zostane, moj otec je z dvojjciek prijala by som aj dve naraz babatka urcite ...no uvidim...lebo mi vsetci doma hovorili ze ja mozem aj dvojicky mat...a ja silno verim ze otehotnies, a ako si na tom teraz?