icon

Parťáčka po ET/KET

janulka1351
20. jún 2022

Ahojte. Dnes som bola na dalsom KET. Boli sme si po surodenca. Ktora z vas bola tiez na vklade alebo s v blizkej dobe chysta? 😉 Podporme sa navzajom 😍

jarrys
20. júl 2022

@janulka1351 tak mi volali s vysledkami. S9m ostala prekvapena. ze sa len potvrdilo co videli a to ze sluznica nedorasta rovnomerne a potrebuju ju zjednotit. Ale ze histologia neukazala ziadnu abnormalitu. takze super len dufam ze sa im podari zjednotit sliznicu.

janulka1351
autor
20. júl 2022

@jzuzka ja osobne by som dvojicky nechcela,bala by som sa ako to sama zvladnem. Ved zajtra mas uz kontrolu tak som zvedava na vysledok a velmi drzim palce 😉 daj vediet ako si dopadla. Teraz uz beriem duphaston a mam doma maleho certika a ten mi neda cas rozmyslat nad zlymi vecami tak musim len na dobre mysliet 😊😍

janulka1351
autor
20. júl 2022

@jarrys a co ti povedali na bolesti? Som rada ze ziadnu abnormalitu nenasli. A ako chcu zjednotit sliznicu?

janulka1351
autor
20. júl 2022

Baby ja som sa dnes akoze kusok nudila...robila som domace nanuky. Maly mi chvilu akoze pomahal,vsetko chytat,babrat a vyjedat 🤣 muz nas aj najprv odfotil a maly pozoval a potom isli chlapi von a pokracovala som sama...taky klud som uz davno nemala. Ja len ze vzdy ked na maleho pozriem tak o to viac verim ze to vynde znovu a vravim si ze za takehoto milacika stoja vsetky tie peniaze. Fotku s malym by som pridala len ak by vam to nevadilo,aby som zbytocne nedrazdila a nerozcitlivela tie ktorym to este ani raz nevyslo a snazia sa dlho

jarrys
21. júl 2022

@janulka1351 uz uzivam tqbletky nq zastavenie krvacania a vraj tie aj zjednocuju sliznicu. a potom od menstruacie estrofen ktory tiez zjednocuje. lwn twn som uz uzivala minuly mesiac a evidentne nepomohol. bola tqm ale doktorka a ta mu dala iny postup ako moj lekar vravel predtym ale ten je na dovolenke twnto tyzden.

jarrys
21. júl 2022

@janulka1351 a fotka so syncekom mi nevadi.

jzuzka
21. júl 2022

@janulka1351 tak super, ja dam vediet ako som dnes na kontrole dopadla, a ty si sikovna vidis to mas perfektny napad ze domace nanuky vies...ja sa tiez zamyslam ze ak by som zostala teda tehotna ze potom na materskej a teraz pocas pn...aku kreativnu cinnost robit vies poradit ak nevadi?

janulka1351
autor
21. júl 2022

@jzuzka PN pocas tehotenstva mi isla strasne na nervy....tehotenstvo som mala len s takymi klasickymi priznakmi (vsetko mi smrdelo,kyselinu som mala,nic mi nechutilo zo zaciatku a viacej unavena),ale ja som bola PN skrz robotu... ja som napriklad kym som vladala piekla kvaskovy chlieb, kvaskovu vianocku,vela som citala knihy (rada citam aj teraz aj stale),kazdu vychadzku co som mala tak som sa snazila vyuzit aby som skutocne bola vonku, mna velmi bavi pecenie (len mi to nema kto jest 🤣). Niekto zvykne hackovat,vysivat,sit-kazdy podla toho co ho bavi.

janulka1351
autor
21. júl 2022

@jzuzka toto je len mala ukazka mojich vytvorov fotiek mam este cca raz tolko a to som nefotila uplne vsetky
Plus napriklad som hladala sposob ako to po cca 12tt oznamime rodine. Nechcela som len sucho prist a povedat ze som tehu ale chcela som nieco kreativne a aj som nasla.

janulka1351
autor
21. júl 2022

@jarrys drzim velmi palce nech ti to pomoze a nech mozes sa aj ty tesit 😉

janulka1351
autor
21. júl 2022

Vcerajsia priprava domacich nanukov s mojim malym velkym pomocnikom Martinkom 🥰

jarrys
21. júl 2022

@janulka1351 podla vyrazu a zanechanych dokazoch na tvaricke si to maximalne uzival a bol skvely pomocnik - ochutnavac 😀🙈
dakujem a dufam ze teraz to uz vyjde. velmi by som si to zelala.

jarrys
21. júl 2022

@janulka1351 si riadna sikulka 🙂

janulka1351
autor
21. júl 2022

@jarrys to mas pravdu maximalne si to uzival. Ved take ksychtiky co hadzal,som sa smiala na tych fotkach. Dakujem 😊 mna strasne bavi vypekat. Moj chlap ked sme spolu zacinali sa smial ked som robila chlieb ze vzdy ked uz isiel do rury tak som si sadla pred ruru a pozorovala ako ten chlieb rastie 😍🤩
Velmi ti drzim palce aby ti to uz vyslo 😉

jarrys
21. júl 2022

@janulka1351 ja tiez rada peciem len teraz nemam velmi xas na to. skoda. ale vzdy ked sa da tak daco vypekam 😀 ale ja tak ze napeciem a ostaok musi jestvlebo ja zjem kusok 🙈

janulka1351
autor
21. júl 2022

@jarrys tak to co napeciem si aj rada dam...moj chlap ten stale hundre ze kto to ma jest a vsetko napecene by len k jeho rodicom nosil a mne to uz lezie na nervy...zo zaciatku som piekla aj pre nich ze nech si daju (cize dvojitu davku)...ale ked od svokry ziadna odozva s zmysle ze ked ona napecie ze by nam poslala hoci len 2 kusky (kazdemu jeden) tak ma to prestalo bavit...iba ked sme tam prisli nas ponukla ak mala napecene ale inak preco ja sa mam namahat a vypekat este aj pre nich...aby nam svokra pomohla ked bolo treba s varenim tak este sa jej aj klamat muselo.
Tak od vtedy peciem polovicne davky a tak aby bolo iba pre nas troch.

jarrys
21. júl 2022

@janulka1351 o inteligentne si to vymyslela. tak jasne clovek rad aj da ale aspon dakujem caka. ale nie ani bu ani mu a este ked tam pridete tak ani nic rychle nenapecie.

janulka1351
autor
21. júl 2022

@jarrys ja sa rada podelim aj pomozem ale ked nevidim ani kusok prejavu vdacnosti alebo ochoty aj z druhej strany tak tam to pre mna konci. Ked sme mali vsetci traja covid tak sme potrebovali nech nam trosku navari a donesie,bo sme sa ledva hybali. Tak aby to vobec spravila tak muz musel zaklamat ze mi je este raz tak horsie lebo hned bolo ze ci sa nevieme postarat ani o jedno dieta. Aj to navarila len tolko ze ako pre maleho,bez stavy suche maso,sucha ryba a ze nam navari ine a donesie (vecer o 9tej ze akoze obed) tak co nezjedol maly sme dojedli my a inak sme boli na cestovine. A podobne to bolo aj po porode,ked som s malym dosla domov ze sak ona nam navari...uprimne uz nikdy viac...radsej si budem tyzden davat donasku. Ze bude varit kym to bude treba (ze kludne aj 2 tyzdne) 🤣🤣🤣🤣🤣 ledva 4 dni aj to take veci z ktorych ma zduvalo nafukovalo a bolelo brusko aj maleho. A ja po sekcii som sa stale ledva hybala a aj so stolicky alebo z gauca,z postele vstavala len s pomocou chlapa. Este muzova sesternica (ona robi sestricku na novorodeneckom a kym som porodila mala aj ona sluzbu) tak vravi ze pri takom porode ako som ja mala,nam mala akludne aj mohla moja svokra varit aspon cely jeden tyzden. Ale dobre ona nema ochotu tak uz nemam ani ja. Vybavene.

jzuzka
21. júl 2022

ahojte dievcata, tak výsledok dnesnej kontroly u mna jasne potvrdil... teda krvný test na hcg potvrdil ze som tehotna..... teraz ma dôvod sa naozaj radovat,,, zaroven som opatrna lebo na sone este nebolo vidiet nic,,,, takze az 01.08.2022 kedy mam dalsiu kontrolu... joj ako sa tesim,,,,

janulka1351
autor
21. júl 2022

@jzuzka jeej supeeer gratulujem a prajem nech ide vsetko bezproblemovo 😉💗🍀🙏

jarrys
21. júl 2022

@jzuzka gratulujem. bol tam dnes doktor ci len doktorka?

jarrys
21. júl 2022

@janulka1351 no jasne. ved aj ja som taka. rada davam aj pomozem. ale ked vidim ze z druhej strany nic ani dakujem. tak zase odtial potial. no a ked uz pre maleho nevedela navarit nieco dobre tak to uz tazko na to ni3co povedat. aspon sa ukazala a ty vies co mozes ocakavat.

janulka1351
autor
21. júl 2022

@jarrys napisala si to uplne presne a pravdivo. To radsej si pomozem sama.

jzuzka
21. júl 2022

@janulka1351 dakujem krasne

jzuzka
21. júl 2022

@jarrys dakujem dnes tam bola len lekarka ...preco

jarrys
21. júl 2022

@janulka1351 presne tak. lebo niektori ludia ri pomozu ale potom ti to vycitajudo konca zivota akoby urobili neviem co.

jarrys
21. júl 2022

@jzuzka lebo Galo je moj lekar a potrebujem odkonzultovat s nim lebo doktorka mam pocit ze zvolila zly postup. je iny ako mi povedal Galo ze bude nasledovat.

janulka1351
autor
21. júl 2022

@jarrys uplne ako keby si vravela o mojej svokre. Ked ona nam pomoze tak pri najblizsej prilezitosti ked ona nieco potrebuje tak my hned aby sme skakali...ibaze ona vzdy vsetko az v hodine dvanastej riesi a my ked daco tak my sme vzdy dopredu...Svokor taky neni len ona je taka. A ked riesi vsetko v hodine dvanastej tak ocakava ze kazdy bude skakat tak ako ona piskne a teraz my zmenime vsetko co mame v plane...len preto ze ona ma problem dohodnut sa s nami o den skor aspon. Preto aj ked som isla do centra na krv som brala maleho so sebou,aby mi potom nevycitala ze sak mi pomohla a aj aby sa nepytala kam musim ist a naco a preco a co tam budem robit a uz zvlast ked by som povedala k dr. ze idem...ona chce vediet vsetko o kazdom do detailov

lalilla
22. júl 2022

Caute kocky. Cakam na ms snad pride cez vikend a ideme na ket v riadenom cykle prvykrat. Tak velmi si zelam aby sme to uz dotiahli do uspesneho konca. Drzme si palce!

janulka1351
autor
22. júl 2022

@lalilla ahoj drzim ti palce a prajem ti aby ti to vyslo 😉