icon

Parťáčka po ET/KET

janulka1351
20. jún 2022

Ahojte. Dnes som bola na dalsom KET. Boli sme si po surodenca. Ktora z vas bola tiez na vklade alebo s v blizkej dobe chysta? 😉 Podporme sa navzajom 😍

janulka1351
autor
2. júl 2022

@jarrys ale nemyslim si osobne ze to vyslo ked na 12DPT test snehobiely
@zanajana ci by son isla v dalsom cykle na cerstvy vklad neviem...skor by som po stimulacii a odbere pockala asi jeden cyklus a isla az na KET

zanajana
3. júl 2022

@janulka1351 Veď uvidíš ako to potom budeš cítiť, poprípade čo Ti odporučia. Držím prsty, aby bol skoro súrodenec pre drobca 🍀

jarrys
4. júl 2022

@janulka1351 ahoj ako si dopadla na kontrole?

janulka1351
autor
4. júl 2022

@jarrys ahoj sliznica hranicna 7.5 alw nevidno ze by tam nieco bolo,cakam este na vysledky krvi (tak kazali). Vravela doktorka ze uz mali aj tehotnost s tymito vysledkami ale ze to spinenie tomu moc na sanci nepridava...tak cakam co zavolaju z krvi a podla toho sa s nimi dohadujem co dalej.

jarrys
4. júl 2022

@janulka1351 ja som mala sliznicu 13mm a tiez na sone nic nevideli ale vtedy mi doktor moj vravel ze na sone este nemusi byt nic vidiet ze to je prilis skoro. Tiez mi kazali az krv ako vyjde.

jana_435
4. júl 2022

Ahojte, po dlhsej dobe sa pridavam s vysledkom. Dnes som 10DPT a test snehobiely. Na krv idem v piatok, no nemyslim si, ze by to nieco zmenilo. Preventivne mozno este testnem zajtra alebo pozajtra, ci motyka nevystreli.

janulka1351
autor
4. júl 2022

@jarrys ano viem ze este nemusi byt nic vidiet,ale ked aj vcera bol test snehobiely tak si myslim ze nic z toho...sak cakam este co zavolaju a budeme vidiet...

jarrys
4. júl 2022

@jana_435 skor skus pozajtra. to uz by mal byt viacmenej isty vysledok. dufam ze sa to este zmeni a bude to pozitivne.

janulka1351
autor
4. júl 2022

@jarrys tak vobec nic...krv negativna ani len tuk tam nebol...takze jedine dalsi cyklus...vo stvrtok mam konzultaciu a dohodneme sa na dalsom postupe

jarrys
4. júl 2022

@janulka1351 to ma velmi mrzi. Ale v dalsom cykle to urcite vyjde 🤞 mna buducu stredu caka hysteroskopia ale asi nestihnem vybavit predoperacne takze budem musiet ist na to v lokalnej anesteze. Uz mam teraz z toho stresy.

janulka1351
autor
4. júl 2022

@jarrys dakujem. Verim ze v dalsom cykle to vynde. A tebe drzim tiez velmi palce. Ja som na hysteroskopii este nebola tak ti neviem poradit. Verim ale ze to zvladnes na vybornu 😉 my zeny sme silne a zvladneme vela

marinecka95
4. júl 2022

Ahoj baby. Ja som bola na druhom vklade KET 28.6.
Test dnes pozitívny tak verím, že už konečne sa tam bábo udrží a my sa môžeme skutočne tešiť. Doteraz sa nám šťastie už 3 krát vytratilo, vždy sme vydržali max do 8tt 🙏
Kto je na tom podobne a čaká na výsledok? 🙂

janulka1351
autor
4. júl 2022

@marinecka95 drzim ti velmi prsty aby ti to vyslo a nech to dotiahnes aj s fazulkou pekne do porodu 🙏🍀😘

marinecka95
4. júl 2022

@janulka1351 ďakujem.
Ak sa môžem opýtať do akého centra chodíš ? Bol to váš prvý vklad ?

zanajana
4. júl 2022

@janulka1351 Určite sa ešte podarí, veď jedno už máš, čiže ide to, len treba skúšať ďalej. Držím prsty.
@jana_435 Tiež držím prsty dobudúcna. Ale ešte vyčkaj na krv.
@jarrys Hysteroskopia nie je nič strašné, nemusíš sa bať. Pár minutový zákrok, po ktorom to možno bude ešte deň - dva trochu bolieť a krvácať, ale to rýchlo prejde. Ja som dokonca ešte presne na deň po hysteroskopii dostala ms presne takú na akú som zvyknutá, čo ma upozorňovali, že sa môže posunúť. Žiaden stres kvôli tomu nemusíš mať.
@marinecka95 Gratulujem a držím prsty, nech to tento krát dopadne dobre 🍀.

marinecka95
4. júl 2022

@zanajana ďakujem🙂

janulka1351
autor
4. júl 2022

@marinecka95 Helios BB celkovo to bol treti vklad...mala som 1.IVF cyklus zatial...ET v 3/2020 nevysiel...nasledny KET v 4/2020 vysiel a mam z neho syna...a mali sme jednu zmrzlinku...po tu sme boli teraz na KET a nevyslo to...tak stvrtok mam konzultaciu a chcela by som ist cim skor do stimulacie ale voci ET som uz skepticka tak skor by som po stimulacii cakala jeden cyklus a az potom KET...teda zatial takto uvazujem

marinecka95
4. júl 2022

@janulka1351 oooo tam chodím aj ja 🙂 no najskôr do MT ale potom pre covid pozitivitu mi odber vajíčok robili v BB a tam teda zostali aj naše zmrzlinky a odvtedy chodíme tam.
Mne odobrali vajíčka 21.4. ET absolútne neodporúčajú. Na vklade KET som bola 21.5 ktorý vyšiel, tešili sme sa až kým neprišlo to najhoršie (našťastie v nízkom týždni) teraz 28.6 som absolvovala druhý vklad KET 😘 verím, že to dobojujeme.
Inak som prirodzene zázrakom otehotnela po troch rokoch minulý rok ale taktiež začiatkom 9tt odišlo 😏
Verím, že sa všetky dočkáme vytúženého výsledku ❤️

janulka1351
autor
4. júl 2022

@zanajana ja verim ze sa podari,len teda keby to teraz vyslo tak by som nemusela zase stimulaciu a injekcie...ale tak proste osud to tak chce aby to pri oboch detickach bolo narovnako takze musim znovu injekcie odber a potom vynde dalsie 🙏😍💗
no co uz aspon si manzel zopakuje pichanie injekcii (sama sebe nedokazem pichnut ani za nic 🤣🤷‍♀️ )

janulka1351
autor
4. júl 2022

@marinecka95 no vtedy ani nam moc neodporucali ET ale kedze tomu nic nebranilo tak sme to chceli skusit a nevyslo...preto by som to teraz uz ET neskusala...moj maly sinter nam uz radost robi.
Ja tiez verim ze sa vsetky dockame babatka,ci uz prveho alebo druheho.
Dnes som ho musela na sono a krv vziat so sebou,kedze mi ho nemal kto strazit a ked mi isli brat krv tak on zacal plackat namiesto mna a hned sa ku mne tulit 😆 a zalepene po odbere mi hned odliepal a potom sa uz smial na vsetkych 😍

marinecka95
4. júl 2022

@janulka1351 no super, tak sa máš z koho tešiť 🙂 budem držať palce

jarrys
4. júl 2022

@janulka1351 v Heliose BB robia uz iba KET, ET uz vobec. Dakujem a dufam ze stvrty pokus v auguste uz vyjde. lebo uprimne mpje telo to uz prestava davat.

janulka1351
autor
4. júl 2022

@marinecka95 ano uz sa mam z koho tesit 😊 akurat mu zacina v 1 a pol roku prve obdobie vzdoru tak mam veselo. Ja verim ze pride aj surodenec,len musime opat zabojovat. Ale vzdy sa smejem,ze mojich chlapov asi museli po odbere naklonovat,bo maly je uplne presne ako manzel. Vyzor,styl spravania,spania,jedenia,este aj chrapu tak isto 🤣
Co tam manzel robit ked sme mali vtedy v 2020 odber ja nechapem 🤷‍♀️🤣 a pardon za vyraz ale moji chlapi si spravili este aj sutaz v prdeni 🤣🤦‍♀️ s tym ze ja ako mama hrat nemozem s nimi lebo oni su chlapi a oni su partaci
Trosku na zasmiatie a rozveselenie. Slovko nuda neviem co je. Prajem to kazdej,verim ze to kazda dotiahne do stastneho porodu. A ty si odkial?Ak sa smiem spytat,ked si spominala ze najprv do MT a potom do BB do Heliosu chodis

marinecka95
4. júl 2022

@janulka1351 no teda :D tak máš o zábavu postarané. A možno aj dobre - máš trošku zamestnanú hlavu a všetko okolo ivf pôjde “pomimo”
Ja som z Oravy - Tvrdošín. A ty ?

janulka1351
autor
4. júl 2022

@jarrys tak to som nevedela ze tam to nerobia uz vobec. A rak o to lepsie,aspon mam volbu jasnu.
Drzim ti velmi prsty aby ti to vyslo. Nerozmyslala si napriklad skusit si dat trosku oddych,zregenerovat telo a potom ist na vklad?

jarrys
4. júl 2022

@zanajana no len ja mam maternicu velmi vzadu. Aj pri transfere ma mordovali aby sa tam dostali. A po2015 ked som mala velmi zlu operaciu a dlhe komplikacie sa mi vytvoril strach z bolesti.

janulka1351
autor
4. júl 2022

@marinecka95 jooj tak to mas pekne daleko. Ja som najprv byvala v Prievidzi a uz potom sme uvazovali aj nad stahovanim vtedy s priatelom a ked sa nedarilo babo a bol na SPG tak bolo jasne ze iba cez IVF tak sme stahovanie poriesili tak ze ja k nemu do Zvolena kde som teraz uz 2 a pol roka a my sme hned do Heliosu v BB isli. Potom prisla korona tak sme sa brali az ked bol uz maly na svete.

marinecka95
4. júl 2022

@janulka1351 ďaleko .. no ja som aj na výšku chodila každý piatok, sobotu 2 - 2,5 hodiny autom takže toto je lahôdka 🙂
Nastavila som sa tak, že ma to nijako nejde otravovať, keďže je to cesta za našim bábätkom. Išla by som aj 4 hodiny. 🙂
No to je super, snáď vám opäť prinesú šťastie.
Ak sa môžem opýtať ako sa ti centrum pozdáva ?

janulka1351
autor
4. júl 2022

@marinecka95 pre babatko by som isla aj viac ked by trebalo,ale myslim ze to kazda z nas. Centrum celkom v pohode. Jedna koordinatorka uplne super od sameho zaciatku. Druha neni zla ale pride mi taka odmerana,usmev ledva obcas. A co sa tyka doktorov tak Krajkovic taky sice odmeranejsi mi pride obcas mozno aj drzejsie posobi,ale ja osobne som s nim nemala zlu skusenost. A Svacova ta je za mna super vsetko mi zatial vzdy pekne vysvetlila tak aby som to pochopila. Ostatnych lekarov som nestretla,mala som stastie vzdy len na tychto dvoch. Ale tak to je len moj pohlad z mojich skusenosti. Ty mas ake pocity?

marinecka95
4. júl 2022

@janulka1351 no ja som väčšinou času strávila v MT, tam som chodila od septembra 2021 - aj IUI 2x atď .. Tam som sa skamarátila s Krajkovičom - nechápem ako niekto hovorí negatívne na neho - ja čo som tam bola úsmev, ľudský, dokonca mi pár krát aj zaspieval :D keď ma zbadal medzi dverami už sa smial :D či je náladový 🤷‍♀️
V BB som zatiaľ spokojná, mala som šťastie pár krát na Šváčovú - totálna topka 👍 pár krát Rosova - tiež fajn, no veľmi vážna :D
S koordinátorkou som síce len telefonovala pár krát ale veľmi milá ale ktorá to bola 🤷‍♀️