icon

Parťáčka po ET/KET

janulka1351
20. jún 2022

Ahojte. Dnes som bola na dalsom KET. Boli sme si po surodenca. Ktora z vas bola tiez na vklade alebo s v blizkej dobe chysta? 😉 Podporme sa navzajom 😍

jzuzka
12. júl 2022

@matka98765 ano uplne ta chapem....a to sa da ist aj skor na odber? Mne ked to neprejde tak sa im ozvem...lebo mi kazali zavolat....

jarrys
12. júl 2022

@jzuzka test si mala pozitivny tak hlavne klud. Kazde telo je ine a vysporiadava sa inak, niekrore zeny nepocitovali nic a vyslo to, niektore zase ako pred menzesom a tiez to vyslo. Musis sa hlavne ukludnit. Skus si pustit film alebo citat nieco alebo pospi si. Oddychni a vypni hlavu aj ked je to tazke ja viem. Musis len byt vklude bez stresu. Je to len a len na fazulke. ty a ani doktori to nemaju ako ovplyvnit. jedinw fazulka musi bojovat.

jzuzka
12. júl 2022

@jarrys dakujem za povzbudzujuce vysvetlenie a odporucanie

jarrys
12. júl 2022

@jzuzka za malicko. hlavne sa snaz byt v klude.

matka98765
12. júl 2022

@jzuzka už pri prvom vklade som bola o2 dni skôr na odber pri svojej lekárke čiže 12 deň po vklade na odber. Rano mi zobrala krv a o pol 12 naobed uz mi volalal, že vyšiel minegativny, tak som vedela, že za dva dni sa už nič nemôže zmeniť. Teraz idem v piatok, tiež dva dni skôr, ako mi kázal lekár (o 14 dní). A bolesti v bruška som pri prvom vklade nemala. Teraz pri tomto mam, tak neviem, čo to môže signalizovať.

jzuzka
12. júl 2022

@matka98765 ano rozumiem ta,,, no drzim ti palce az to teda teraz vyjde aj pri tych bolestiach,,,,,Ja uvidim ako budem,,,, zatial mi to preslo... ale bojim sa to vyslovit,,,,

matka98765
12. júl 2022

@jzuzka a už si si aj robila doma test ?

jzuzka
12. júl 2022

@matka98765 viesco ano, dnes aj vcera ale je to skoro nic v podstate neukazal, tak uvidim zajtra neviem sa dockat vysledku,,,,bojim sa vsak ze ma prekvapi menstruacia....a ty

matka98765
12. júl 2022

@jzuzka ja nemám odvahu sa otestovať, urobila som to pri prvom pokuse a len som sa trápila, tak si chcem radšej počkať na krvné testy. Pevne verím, že aspoň ducha už ta máš 🤞🤞🤞a dúfam, že mrcha sa ti dostaví až za 9 mesiacov 🙂

janulka1351
autor
12. júl 2022

@jarrys v 2019 som mala hodnotu tusim 1.8 ale to si nepamatam presne a kedze nie som doma nemam ani ako pozriet v mojom zosite. A teraz mi brali krv na AMH ale vysledky este neviem. No uz mi piplo z positovne ze mi schvalili druhy cyklus. Ked budem vediet hodnotu tak ti napisem 😉 ono ja som pevnejsej postavy tak mozno preto 🤷‍♀️
@jzuzka tak pri prvom IVF som mala ET-nevysiel, KET-vysiel a mam 1 a pol rocneho syna a mali sme jednu zmrzlinku,po tu sme boli teraz a zial nevyslo to. A kedze chceme malemu surodenca tak inu moznost som nemala len ist do druheho cyklu. Ja si vravim ze dali sme to predtym,dame to aj teraz a verim ze aj teraz to dopadne uspesne.

jzuzka
13. júl 2022

@matka98765 ano mas pravdu ducha uz na teste mam....uz sa zacinam tesit😊😁

jzuzka
13. júl 2022

@matka98765 zasielam este foto toho slabeho naznaku druhej ciarky na teste

jarrys
13. júl 2022

@janulka1351 urcite to zase das a vyjde to 🙂 ja uz napichnuta a cakam. a zacinam stresovat 🤦‍♀️🙈

janulka1351
autor
13. júl 2022

@jarrys verim ze mas stres ale neboj vsetko to zvladnes a dobre ti to dopadne 😉

jarrys
13. júl 2022

@janulka1351 dufam ze vsetko dobre dopadne. Okoko 9tej by som mala ist. Tak uz to budem mat za chvilu ta sebou.

matka98765
13. júl 2022

@jarrys verím, že všetko dobre dopadne 🙂

matka98765
13. júl 2022

@jzuzka tak to sa veľmi teším, že to vyšlo 🙂

janulka1351
autor
13. júl 2022

@jarrys ako sa citis?ako si to zvladla? 😉

jarrys
13. júl 2022

@janulka1351 uz doma. Mala som bolesti tak mi pichli nieco. No a mam tbl na regeneraciu maternce a sliznice po dnesku a aby som nezacala krvacat. O tyzden mam volat po vysledky. jedine co nasli bolo nieco s vystelkou. Lekar povedal ze je sam zvedavy co povie hystologia lebo toto este nevidel. Ze vystelka bola muestami ako na 15den cyklu(dnes som 13), miestami na 13 den, miestami ze chybala uplne vystelka a ze miestami tam bola stale neodlupnuta sliznica s menstruacie. tak te sa uvidi co povie hystologia co to je.

matka98765
13. júl 2022

@jarrys hlavná vec ze už to máš za sebou a už len oddychovať 🙏

janulka1351
autor
13. júl 2022

@jarrys oddychuj a bodaj by si sa citila co najlepsie. Som zvedava aj ja spolu s tebou ze ako ti vynde histologia

jarrys
14. júl 2022

@janulka1351 uz mi je lepsie. vcera mi bolo strasne zle z tej anestezy a hlavu mi slo rozdrapit. Som tiez zvedava co vyjde a na dalsi postup. Lebo doktor povedal ze az po vysledkoch z histo uvidime co a ako dalej.

@matka98765 bo uvidime este co histologia ukaze kedze doktor bol z tej vystelky tiez ako puk ze co to je, ze toto este nevidel 🙈

jzuzka
14. júl 2022

Dobre ranko dievcata, ako sa mate, ako sa citite, ja uz fachcim na infuzii....

janulka1351
autor
14. júl 2022

@jarrys sak jasne tazko dopredu vraviet ked nepozna vysledky. Som rada ze ti je uz lepsie 😉 my dnes posledny den akoze dovolenky (navsteva u mojej mamy v rakusku) a zajtra rano startujeme. Chvalabohu.

jarrys
14. júl 2022

@jzuzka ja este oddychujem po vcerajsku doma. Mi je este nie uplne najlepsie zo vcerajsej anestezy. Vcera som akurat bola v Gynfiv ZA tak sme sa minuly 🙂

jarrys
14. júl 2022

@janulka1351 no ja mam poslednych 5rokov akoze dovolenky ale uz by som potrebovala taku riadnu. Akurat som si prrcitala spravu zo vcera tak je tam napisane ze dalsi postup az po vysledkoch histologie a tiez je tam ako zaver ze mam sliznicu endometria dysfunkcneho charakteru. a prit9m na sonach zvonku vzdy bola super. Tak som zvedava buducu stredu co mi naordinuju ale pri mojom stasti to bude riadne kombo 🤦‍♀️🙈🤣

jzuzka
14. júl 2022

@jarrys joj tak radsej oddychuj,,,,a co si bola na odber vajicok?

jarrys
14. júl 2022

@jzuzka nie na hysteroskopii kedze som uz po 3och vkladoch.

janulka1351
autor
14. júl 2022

@jarrys viem si tie akoze dovolenky zivo predstavit...ach to co sme pozazivali za ten cas co sme tu v rakusku mi stacilo teda kvalitne na dlho...budes vidiet co ti povedia v stredu zatial sa este nestresuj 😉 dufam ze ti to dopadne dobre

jarrys
14. júl 2022

@janulka1351 no tak vies akobsa vravi ze aj zazitok je zazitok. a po case sa prave na takych clovek najviac zasmeje 🙂 dufam aj ja a hlavne ze tymto objavili pricinu a teraz sa uz podari. tak uz sa tesis kedy dovca sk9nci a budes doma 🙂