Parťačka po vklade
Ahojkyyy včera prebehol môj piaty vklad .Je v Tom niekto somnou alebo vás to niektorú blízku dobu čaká ? Prežívajme spolu❤️
@marinecka95 ano, ok beriem na vedomie
@marinecka95 ja som bola na sono prvý krát v 7 týždni, a to už bolo vidieť krásne ❤️ v mojom car po 10dnoch 1xhcg, po 12 2xhcg.+ 2tyzdne sono a teraz idem po 3tyzdnoch na ďalšiu kontrolu.
@katka06 ja už mám dva odbery krvi za sebou, v piatok idem na kontrolu opäť - budem 17DPT tak uvažujem či už bude niečo vidno 🤷♀️
Ahojte , tak ja dnes na 4 den po vklade som si robila test a nic...mam ale nadej ze sa zadari , verim tomu
@jzuzka dobré ránko ešte nezúfaj 🙂 naozaj je veľmi veľmi skoro. Skús test o dva dni ❤️ Verím, že tam tá čiarka bude 🙂
@marinecka95 dakujem za podporu, a jasne este sa moze ukazat ta ciarka a ty sa ako citis, ,ako to prebieha u teba inak ako sa volas?
@jzuzka cítim sa dobre, špinenie je už slabšie, testy silnejú, dnes som bola na krvi. Kontrola je v piatok.
Dnes by som mala byť 4tt+4 🥰
Volám sa Marína 🙂
@marinecka95 jee tak super, drzim ti palce az je vsetko ok stale...ja som Zuzana ,
@jzuzka ďakujem, budem na teba myslieť 🙂 a verím, že o pár dní tu pridáš krásny test ❤️
@marinecka95 krásne ráno 😍❤️ silno držím palce 😘
@katka06 ďakujem ❤️
@jzuzka ahoooj 🙂 držim palce :P prvy krát som napriklad na 4dpt na teste mala ducha a teraz druhý ked som tehu som vobec 4dpt nemala ani ducha a pri tom hcg bolo vyššie tak sa neboj kludne to môže byt ono :P
@marinecka95 vyzerá to prenádhernee tak sa tešim s tebou 😍
@miskam333 ďakujem, poobede hlásim hcg 😂
@marinecka95 pani Dr. prosím Ťa, bola som si kúpiť ascorutin, pre pokoj v duši, môžem si ho nasadiť 😁
@marinecka95 jeee super tesim sa s tebou a silno drzim palce😀
@katka06 p. pacientka, nasaďte kľudne, samozrejme 🙂
Odobrené v CAR 😂
@marinecka95 jooj, oki 😂 tak teda vydržím do zajtrajšej kontroli.
@katka06 zajtra máš kontorlu?
@marinecka95 áno 11:30, po troch týždňoch, medzi tým som bola na pohotovosti, a teraz trocha to špinenie. Tak ale plán je prísť domov s tehotenskou knižkou🙏🍀 😁
@katka06 no budem čakať na dobré správy ❤️ V ktorom týždni to už si?
Keď si pomyslím, že už aj ja by som bola .. nevadí, opäť som sa k vám pripojila a to ma tesi ❤️❤️
@marinecka95 9tt+3d ❤️ presne tak, netrvalo dlho, a sme opäť v jednej skupine 🙏🍀
@katka06 paráda ❤️ Ako to letí všetko … Tak nech všetko dobre dopadne a zajtra čakáme na foto tehu knižky 😅😋🥰
Baby, mali ste na začiatku zvýšenú teplotu? Ja mám aktuálne 36,9 - vstala som z postele, akosi ma rozpaľovalo v tvári 🫣 čítala som, že to ženy mávajú, zatiaľ sa neľakám
@marinecka95 no to netuším, ja to mám opačne, mne je stále zima 😁 ale nemyslím, že by to malo niečo signalizovať 🤷
@katka06 spala som v posteli pod perinou tak čakám chvíľku či klesne 😂
Čítala som, že je to bežné tak sa nejako neplaším.
Baby podávam hlásení 😂
13 DPT hcg 2215 ❤️🙏

@jzuzka urob, veď uvidíš 🙂 budú čiarky - budeš sa tešiť, nebudú čiarky - nezúfaj, ešte sa môžu objaviť.
Mne prvý vklad v máji vyšiel tiež ale neskončilo to dobre.
Druhý vklad som mala 28.6. a dnes som 4+3 - 12DPT