Parťačka po vklade
Ahojkyyy včera prebehol môj piaty vklad .Je v Tom niekto somnou alebo vás to niektorú blízku dobu čaká ? Prežívajme spolu❤️
@katka06 ďakujeeem ❤️
@marinecka95 nadherna hodnota 🥰 tesim sa spolu s tebou. Ja som pri synovi mala takuto na 14ty den a uz ma moj pokladik 1 a pol roka. Nech ti to stale takto dobre dopadne a stale len dobre spravy az do krasneho porodu 😘🙏🍀💗
@janulka1351 ďakujem krásne 🙂 na vás budem myslieť
@marinecka95 verim ze aj tebe to tak krasne dopadne. 😊😘💗 Ja uz od buduceho utorku zacinam so stimulaciou na 2.IVF
@janulka1351 ďakujem.
Držím palce - čím ideš stimulovať?
@marinecka95 najprv duphaston tabletky od 19.7.....potom od 23.7 dipherelin a potom ma bude cakat meriofert v davke 225iu
@janulka1351 ja som mala rovnaké inj 🙂
Dopestovala som 17 oocytov ❤️ Potom som si pichala aj 300 Meriofert
@marinecka95 super to sa tesim s tebou kiez sa aj mne zadari,
@jzuzka mysli pozitívne ❤️ Verím, že o pár dní nás tu budeš bombardovať pozit testami 🙂
@marinecka95 jeee tak to dufam, ,a ako sa citis to je tvoje prve tehu...?
Dievcata a inak kolko dni vlastne trva uhnezdenie blastocysty?
@jzuzka moje tehu je to štvrté, žiaľ ani jedno sme nedotiahli do konca. Tentokrát verím, že to pôjde tak ako má ❤️
Blastocysta by sa mala uhniezdiť do 1-2 dní po vklade. Potom to samozrejme pokračuje, vnára sa hlbšie do sliznice atď.
@marinecka95 ano , dakujem za vysvetlenie a drzim ti palce 🥰
@marinecka95 urcite to tentokrat vyjde a fazulka dobojuje az do konca 🙂
@marinecka95 a ako si zvladala meriofert? Mam na mysli nejake vykyvy nalad,bolesti v miestach vpichu,modriny a podobne. Ja som pri prvom ivf mala bemfolu a tam len obcas vykyv nalady a chvilku v mieste vpichu take zacervenanie a trosku stipanie ale to len taku fakt ze malu chvilocku.
@janulka1351 ja som sa počas stimulácie cítila lepšie ako pred ňou 😂 mne absolútne nič nebolo, občas mi miesto vpichu začervenalo ale nič viac a to som si pichala slušné dávky 🙂
@marinecka95 no ja tiez zacinam celkom na dost slusnej davke 225iu...pri bemfole tam som zacinala na 150iu a zvysili potom na 225iu. Uvidim ako budem na toto reagovat a co to bude so mnou robit 😆 pripadne budu mat moji chlapi doma veselo 🤷♀️ ak sa smiem spytat preco si zacinala na tak vysokej davke?a maximalna davka je 300iu ci je mozne pripadne aj viac?
Dobre ranko Vam prajem, prosim Vas myslite ze ked uzivam progesteron vaginalne lieky ktore si nam davat , myslite ze ovplyvnia vysledok tehotenskeho testu? Dnes som si inak urobila test znova a zdalo sa mi ze je uz na nom ale velmi slabo viditelna ciarka....uvidim ako bude neskor zajtra alebo v iny den....vo stvrtok mam intralipidovu infuziu tak asi vtedy urobim dalsi test, a vy ako ? Ako sa citite....
@janulka1351 ja som mala pri Bemfoke max davku 300. to bol mazec veru, som nesla vydrzat sama so sebou 🤣
@janulka1351 ja som tiež začínala na 150, postupne zvyšovali. Neviem - ja som pichala najviac 300 jednotiek. Každopádne ani neviem, že som pichala, absolútne žiadne výkyvy nálad, proste nič.
@jzuzka daj foto 🙂 nič okrem ovitrelle ti výsledok tehu testu neovplyvní
@marinecka95 ja som v takom strese 🤦11:30 kontrola a ja od rána ako pred popravou. Strašne sa bojím, či je všetko v poriadku 🙏❤️🍀
@marinecka95 no uz som ho vyhodila ten test lebo bolo to fakt slabe asi by to vidiet na foto nebolodam nabuduce
@katka06 verím ti, ja čakám na telefonát z centra - včera večer čerstvá krv po wc ale málo, odvtedy nič chvalabohu 🙏
Všetko dobre dopadne, neboj 🙂
@marinecka95 verim aj ja ze to dobre dopadne u teba
@jzuzka ďakujen
@marinecka95 moja zlatá 🙏❤️ verím že aj my sa dočkáme bezproblémového tehulkovanie 🍀🍀🍀 neviem prečo mám až taký stres, aj teraz, keď som si prečítala že si krvácala hneď plačem 😢

@marinecka95 waaau 😍😍😍 nádhera 😘 teším sa s tebou 😘