Parťačka po vklade
Ahojkyyy včera prebehol môj piaty vklad .Je v Tom niekto somnou alebo vás to niektorú blízku dobu čaká ? Prežívajme spolu❤️
@marinecka95 ahoj, a ty ako?
Baby tak ja hlásim the END 😭
@marinecka95 ako co? ved bolo vsetko v poriadku. Som sa tesila s tebou.
@jarrys v utorok som bola na pohotovosti pre krvácanie. Krvácanie mi zastavili, zdalo sa všetko v poriadku. Hcg kleslo a je po všetkom 😨
@marinecka95 a je to iste ze je koniec uz? velmi ma to mrzi.
@jarrys dnes som bola v centre - hcg klesá, už je len okolo 2000… vysadiť lieky a čakať na krvácanie. Teraz len dúfam aby to odišlo samé 🙏 a nemusím na kyret.
Čakajú nás opäť viaceré vyšetrenia bez ktorých na ďalší vklad nepôjdem.
@marinecka95 nie 😢🖤 to je také nefér 😢 je mi to tak veľmi ľúto. Verila som, že to malinké zvládne 🙏
@katka06 ja to nechápem, krvácala som naozaj len max 2 hodiny a vôbec nie silno, sliznica ešte dnes vysoká ale hcg klesá 😭
Žiaľ nezvládli sme to ani tentokrát 🥲
@marinecka95 joj to je aj mne velmi luto ....prajem vela sil...a stastia nabuduci krat to vyjde....netreba sa vzdavat
@jzuzka nevzdávam, ďakujem
@marinecka95 boze velmi ma to mrzi. Kurnik toto je take nefer. Mrzi ma to a je mi z toho smutno. Drz sa a zelam vela sil, hlavne tych psychickych.
@marinecka95 to som hneď vedela, že ty sa nevzdáš ❤️ veľa síl 🙏 plačem s tebou 😢🖤 určite daj vedieť, ako sa Ti darí.
@marinecka95 ach bože to mi trhá srdce keď toto čítam 😔 veľmi ma tvoja strata mrzí a cítim s tebou 😥
Ďakujem dievčatá, od utorka som sa už naplakala ajajaaaj. Aj keď to nie je prvý krát …
ale aj tak to neskutočne bolí 😰. Musím na chvíľku vypnúť, samozrejme zostávam tu s vami. Verím, že do konca roka sa ešte k vám tehuľkám pridám 🙏
@marinecka95 jasne vypni, oddychni si a nacerpaj co najviav sil. Je uplne jedno kolky krat to je, vzdy to boli a bude boliet rovnako. Verim ze do konca roka urcite sa to podari a tvoje telo ak9 aj fazulka to vybojuju do uspesneho konca. Mas noj obdiv lebo musis byt naozaj velmi vnutorne silna zena.
@marinecka95
@jarrys
@katka06 dievčatá žiaľ dnes sme dobojovali aj my 💔 srdiečko dobilo😥 muselo to byť čerstvé lebo veľkosť sedela na dnešný deň.. Bolo krásne ale žiaľ bez tlkotu srdiečka 😥💔
@miskam333 nemyslíš vážne 😭 toto je zlý sen.
Buď silná, posielam objatie a veľa síl 🥲 mrzí ma to
@miskam333 tak to placem aj ja nad tebou to fakt nie je spravodlive, to je snad zly sen, ja som stale v ocakavani , no veru nam malu nadej tiez....asi....az 21.7. Mam ist na krv a sono....tak uvidim...joj prajem ti az to dalsi krat vyjde, ja som doslova indisponovana stale podchvilku pobolieva v krizoch a aj v podbrusku,,,takze najviac mi pomaha lezat...nemozem nic a mam obavu ci je to ok
@miskam333 to je tak strašne nespravodlivé 😢 je mi to neskutočne ľúto 🖤 ja som dnes po kontrole u svojho gyn.,malinké sa krásne hýbalo, ❤️ krasne bilo, na krv a meranie mám prísť 25.7. Tiež sa pred každou kontrolou modlím, aby bolo všetko v poriadku. Tak som verila, že to všetky tri zvládneme 🙏 prečo sa nám toto musí diať 😢😢
@katka06
@jzuzka
@marinecka95 no dievčata sama sa čudujem že len pár hodin po tom všetkom toto napišem ..ale.. prijala som to ..tak isto ako prijmam všetko dobre tak aj všetko čo ma sice práve zranuje a bolí ale určite ma aj posilní ..som vdačna za krásne týždne a stalo to za to aj s takymto koncom ...nech by som akokolvek chcela aby to bolo inak viem že je to takto pre nas asi to najlepšie ..pravdepodobne išlo o niečo geneticke kedže videla pani doktorka už opuch pri hlavičke a ak by sa malo to malé trápiť tak radšej nech je to takto ..my mame síl kopu a hlavne jeden druhého a určite to zvládneme ako vždy všetko a naš druhý anjelik je tam kde ho už nič trápiť nebude 😇 teraz len dúfať že všetko pôjde samé bez komplikacií a že moje telo zvládne čo má ....som rada že som mala tu česť byť tehotná po druhý raz a verím že ten tretí príde čoskoro a už zostane s nami ❤ aj ekd teraz nič zle čo sa nám deje nechapeme tak raz za pár rokov ked sa bude pri nás bláznit naše dietatko tak pochopíme že je to presne tak ako malo byť ..len to chce čas ❤
@miskam333 Ako keby si mi z duše písala 🥲
Je to hrozne bolestivé, rana na ❤️ zostane - ale my musíme byť silné. Máme šťastie, že máme úžasných partnerov s ktorými je to “ľahšie”. Nevzdávajme sa, bojujme ďalej ❤️
Plač, slzy, čas a prítomnosť našich partnerov “lieči”.
Verím, že titul MAMA dostane každá z nás ❤️

@jzuzkamyslim že netreba ked tam zajtra ideš :P..kolko si po vklade ?