Parťačka po vklade
Ahojkyyy včera prebehol môj piaty vklad .Je v Tom niekto somnou alebo vás to niektorú blízku dobu čaká ? Prežívajme spolu❤️
@marinecka95 slabunka, ale je to tam 😍🙏
@katka06 parada, vidíš ja som ti to hovorila
🤣🤭
Len nech silnie 🙏 koľko dni po vklade si?
@marinecka95 no to špinenie má vystresovalo 🙄 mala si pravdu 😁 6 deň po KET, 5 dňová blastocysta.
Presne tak, len nech silneje 🙏🍀
@katka06 verím, mňa to vystresovalo tak isto nemysli si 🤭 a potom v sobotu tá červená krv 🙉 … a zatiaľ sa zdá, že sa fazuľka drží. Dnes opäť silnejší test 🙏
@katka06 a teraz už určite budeš testovať každý deň 🤭 ako ja 🤣
@marinecka95 nádhera 😍 ja dnes ležím, mám pocit, že už to ústava 🙏 zatiaľ iba jedna intímka, trošičku 🍀
@marinecka95 tomu ver 😂😂😂
@katka06 ležať nemusíš celý deň, len sa nepreťažuj.
Ono to špinenie je také zradné .. ja ked som ležala som nemala nič ale že absolútne nič, hodinu som pochodila a už čosi bolo. Daj si vodu s citrónom a bude dobre 🙂
Ak sa má bábo udržať tak sa udrží, ležať nonstop tomu nepomôže ❤️
Zajtra samozrejme pridávame fotky testov 🤭
@marinecka95 práve som dopolievala trávnik, manžel griluje..takže tak dopohody 😁 ja nevydržím ležať 🤦 jasné, ráno som tu 😂
@katka06 👍 perfektné. Držím palce. Čo uzivas po vklade ?
@marinecka95 ráno si pichám prolitex, 2x vstrek Lenzetto, na obed anopirin, večer opäť Lenzetto a pred spaním 2x uteogestan
@katka06 ja mám len progestanelle 200mg 3x1 a estrofem 3x1 … do akého centra chodíš ?
@marinecka95 pri prvom som brala tie čo ty 😁 myslím, že dosť záleží na hladine hormónov čo Ti dajú. Gyncare Kosice
@katka06 neviem od čoho to záleží ale verím, že to máme nastavené správne 😘🙏
@marinecka95 otestovana 😁 mne sa zdá, že je trošilinku tmavší, ala nie o moc (spodný je z dnes)🙄 špiniť s prestala, ráno mi bolo dosť zle, tak verím, že všetko bude OK 🙏🍀
@katka06 testovať sa má preto obdeň aby bolo vidno rozdiel. Držím palce zatiaľ ti to ide super 😍
Ja som dnes 11 DPT a ráno opäť krv 🥵 volala som - na kontrolný odber krvi mám prísť už zajtra … tak veľmi sa bojím … teraz len ležím ležím
@katka06
@marinecka95 dievčatá takto vyzerá môj dnešný pidi dušík ❤️potešil ma aj keď veľmi opatrne ...dúfam však že bude tiež silnieť 🥰
@miskam333 čosi sa tam črtá - koľko dni po vklade ?
@marinecka95 🍀 len oddychuj, uvidíš, bude dobre 🍀🙏
@marinecka95 som len 5dpt takže ešte velmi skoro ale kedže posledny vklad som mala ducha už 4dpt som samozrejme nedodolala ❤ som netrpezlivec 😂
@katka06 juuuuj dúfam to by bolo krááásne ❤ a hlavne porodiť asi do vtedy si nevydýchnem ešte :D
@marinecka95 no bude to malé vymýšladlo 🙏 nestrácaj nádej, inak ja som pri prvom krvácala 2 mes.vtedy, keď som mala mať menštruáciu. Nestrácaj nádej ❤️
@marinecka95 budem na teba myslieť 🍀