icon

Parťačka po vklade

miskam333
28. máj 2022

Ahojkyyy včera prebehol môj piaty vklad .Je v Tom niekto somnou alebo vás to niektorú blízku dobu čaká ? Prežívajme spolu❤️

miskam333
autor
4. aug 2022

@jarrys no tak ako píšeš ..ja som presne toto mala az z som z toho dostala tetaniu,depky a fakt nepekné myslienky..nonstop ani som kôli tomu nespala a teraz už super normálne už ani nechápem ako som mohla tak byť ..to keby sa mi vtedy stalo toto by som to podľa mňa ani nedala

katka06
4. aug 2022

@miskam333 som velmi rada, že už si OK 🍀už som sa o teba bála.

jarrys
4. aug 2022

@miskam333 no a to ja uz mam diagnistikovanu tetaniu od 2018.tak si vies predstavit co to so mnou teraz robi. Plus cytologia cele zle a na krcku uz mam stav CIN3, carcinnom in situ. AMH nizske.
som rada ze ty sa mas uz lepsie 🙂

jzuzka
4. aug 2022

@miskam333 miska dakujem,,,,aj mne druhy vklad vysiel najskor no potom to hcg kleslo z 3000 na 679....tak neviem ...test mam pozitivny stale....rozmyslam ze pojdem za mesiac na treti vklad ale zda sa mi to aj skoro...porad kedy by si sla ty na vklad na mojom mieste za kolko?

miskam333
autor
4. aug 2022

@jzuzka no ťažko povedať ja keby mám čo a ide to tak že kleslo že není nutná kyretaz tak po potrate idem na vklad pokiaľ je všetko ako sliznica ok😋 ono niekto aj hovorí tak že potom je vraj žena "plodnejsia" ťažko povedať či je to pravda ale viac doktorov to vraj hovorí

jzuzka
5. aug 2022

@miskam333 Miska dakujem za tvoju odpoved mne predvcerom skkncila menstruacia a teraz po 2 dnoch zasa opat zacinam krvacat zatial trocha neviem ci su to dozvuky este lebo mne trva max 4 dni ...vzdy...ale ja neviem...vsak uvidim ale co si ty myslis? Porad dakujem vopred

jzuzka
5. aug 2022

@miskam333 tak brusko ti bolo vidiet , a to znanenalo ze neskor ti vyslo ze si s rymto bruskom bola tehotna,,? Lebo u mna bol teraz tiez taky zaciatok...na kontrolnom sone mi uz hcg krv potom nebrali co na trapi trocha lebo co ak stuplo ...ze pri mimomaternicovom je to mozne som tu citala v inych diskusiach...co si myslis

jarrys
5. aug 2022

@jzuzka pokial HCG raz kleslo tak uz nikdy nestupne ale bude iba klesat az dokym nebude 0. Ak si zase zacala krvacat tak zavolaj do centra a tam ti najlepsie povedia co by to mohlo byt. Mimomaternicove tehu nemas lebo to by videli na sone.

miskam333
autor
6. aug 2022

@jzuzka určite zavolaj do centra a spýtaj sa za to nič nedáš a možno ťa objednajú na kontrolu sliznice uvidíš 😋v takomto procese sú tie hormony strašne rozhádzané ...mne sa to stalo pred týmto vkladom posledným že som mala menzes ktorý normálne skončil a potom sa plánoval vklad aj sliznica bola pekná a na asi 14dpt zas krv len tak ...a prestalo hneď len sa odkladal vklad ...tak môže to byť hocičo vieš ako tie lieky atď ...noo toto bruško som mala síce čerstvo po vklade ale skúsim urobiť screen videá napríklad ake som mala po stimulácii no ešte väčšie ...to tá nafuknutost s tehu nemá nič spoločné ...ja som vedela že to není tehu bruško ale nafuknutost ..tehu som cítila keď som sa pohladkala dolu na podbrušku že už bolo kúsok nadurene ale nebolo to vidieť iba cítiť ..zvyšok bola nafuknutost

miskam333
autor
6. aug 2022

@jzuzka ak chceš pridaj si ma na messengeru a pošlem ti aj videjko aj fotke je to ťažko vidieť ...ja som vždy pri ivf mala extrémne brucho ..ale to viem že ma s tým veľa žien problém

jzuzka
6. aug 2022

@miskam333 ano dakujem pridam si ta do mesengeru ak teda mozem, pod akym nenom si v nom, ja som ako Zuzana Jović

miskam333
autor
6. aug 2022

@jzuzka pisem ti spravu :P

jzuzka
6. aug 2022

@miskam333 ok..uz som si ta pridala..kukni

katka06
8. aug 2022

Ahojte, idem sa Vam posťažovať. Dnes som bola u gynekológa, odniesť papiere po hospitalizácii. Sestrička má odbila, že papiere založí, mám prísť o mesiac na kontrolu. Hovorím že potrebujem lieky, mám si teda zavolať 🙄 pred 2 týždňami mi brali krv, výsledky neviem dodnes, že ona zastupuje, mám si zavolať v piatok, keď bude moja sestrička. Ako ja som sa skoro rozplakala. Muž bol tak vytočeny, že som musela ukľudniť najprv jeho, potom seba 😁 príde Vám normálny takýto prístup?

miskam333
autor
8. aug 2022

@katka06 určite to nie je v poriadku prístup . 😕

jarrys
8. aug 2022

@katka06 katuska nepride. Moj gyndos mi minule povedal ze po vklade ked pojdem na tehotensky test na kliniku a ak bude pozitivny tak mam prist rovno aj k nemu ze vypise rovno tehotensku knizku

katka06
8. aug 2022

@jarrys @miskam333 mne je z toho smutno. Rozmýšľam, že keď pôjdem budúci týždeň na kontrolu do nemocnice poprosím ich, aby som mohla chodiť k nim na rizikovú poradňu. Cítim sa škaredo. Príde mi to úplne zanedbaná starostlivosť, nezáujem..

jarrys
8. aug 2022

@katka06 urcite ich popros tam. Je dolezite aby si ss citila u doktora dobre a doverovala mu. A to ze ti stale odklada vypisanie tehu knizky je tiez divne. takeho gynciara by som kopla do riti.

jarrys
11. aug 2022

@katka06
@miskam333 baby tak ja sono v pondelok ze je vsetko v poriadku, sliznica je vraj super. Od vcera uz picham rano prolutex a vecer jeden amelgen. a v pondelok vklad. Tak uz sa mi zacinaju mixovat pocity nedockavosti ale aj strachu. Aj sa tesim a aj nie. bojim sa ze zase nic z toho nebude.

miskam333
autor
11. aug 2022

@jarrys tak je vždy lepšie byt pripravený na všetko čo sa može stať ale stale verit že to dobre dopadne .Ja verím že je teraz tvoj čas ❤

jarrys
11. aug 2022

@miskam333 no dufam aj ja. ze do stvorice vsetko dobre s vyjde to

katka06
11. aug 2022

@jarrys len sa ničoho neboj 😘 všetko bude ako má byť 🙏🍀 to sa tak ľahko hovorí 😂 veľa na teba myslím ❤️ a silno držím prsty 🍀😘

jarrys
11. aug 2022

@katka06 no ved toto. ked tak lahko sa to hovoru ale uz horsie vykonava 🙈 dufam ze teraz je to uz "ten" krat co sa podari a skonci uspesne.

jzuzka
15. aug 2022

@jarrys aj ja ti drzim palce potom napis ako to dopadlo, a citis sa moja ako

katka06
15. aug 2022

@jarrys🍀❤️

jarrys
15. aug 2022

@katka06
@jzuzka
dakujem baby. Uz som v CAR, rano som musela este na kontrolne sono ci sa mi uz neodlupuje sliznica lebosom od soboty rana zacala mat dost velke predmenstruacne bolesti. Tak sa malo rozhodnut az po sone rannom ci transfer bude alebo nie. Sliznica a aj uterus ze je v poriadku, vsetko pekne tak transfer bude o 10tej ale navysil mi radsej estrofen.
Psychickysom na tom ale nie dobre. Od piatka sa rucam, velmi sa bojim ze to zase nevyjde. A plus tie hormony co beriem samozrejme ma robia precitlivelou tak od piatka skoro nonstop placem ako male decko.
Teraz cakam v CAR, a o 10tej to pride. Mali sme este jednu 5dnovu a jednu 6dnovu blastocystu a rozhodli sme sa pre 6dnovu. Tu od zaciatku volame bojovnicek. Tak hadam to dobojuje do uspesneho konca a moje telo tiez.
a vy sa mate ako?

katka06
15. aug 2022

@jarrys moja zlatá 🙏 vôbec sa Ti nečudujem. Snaž sa ale ukľudniť ❤️ všetko bude tak ako má byť a tým, že si smutná, nervózna škodiš hlavne sebe. Veľmi Ti držím prsty 😘🍀
Ja som bola na kontrole dnes. Všetky výsledky máme OK, bábätko si rastie ako má 🙏🍀 že z tej placenty sa nemám stresovať, šetriť sa a všetko bude OK 🍀 pýtal sa ma či chcem vedieť pohlavie..tak trocha som zaváhala, ale s manželom sme sa dohodli, že až na Vianoce ❤️

jzuzka
15. aug 2022

@jarrys jeee tak super ze uz mas transfer , drzim ti moc palce az to vyjde naozaj....a chapem ze si na tom psychicky zle ja som bola tiez ale citala som v navode kdesi ze estrofem vyvolava trosja aj depresie, tak to z toho mozes byt aj nesvoja a taka zle naladena...aj ja to tak prezivam vzdy a som precitlivela normalne zvazujem ze kedy treti transfer co mam obavu zas ako mi bude z liekov...a navyse mam ist aj na hysteroskppiu len nevuem porad ci mam vobec ist...a ako sa citis po transfere uz teraz oddychujes ci?

jzuzka
15. aug 2022

@jarrys a este ako sa mam? No bolia ma strasne krize a prechadza mi to do podbruska ze neviem co sa robi normalne ma to az ohyba.. to som nezazila lebo menzes mam dostat 27.8. Tak nechapem...ale zajtra idem aj na kultivaciu som citila zapal troska nemyslim ze to je ta bolest zo zapalu ale bojim sa ci nemam nejake dozvuky z predchadzajuceho neuspesneho vkladu....co si myslis

jarrys
15. aug 2022

@jzuzka ako sme prisli domov tak som zaspala ako dudek. strasna unava na mna prisla. Citim sa fajn zatial len mi je dako zle od zaludka. tak divne. Estrofen znasam velmi zle. Vzdy mi je z neho tak divne a citim sa ako by som bola pred menzesom. Na hysteroskopiu podla mna chod. ja som bola tiez. Pozru ci je vnutro maternice oka avezmu aj vzorku na hystologiu. a ak by nieco nasli tak to rovno odstrania. Mne napriklad zistili ze som mala zlu vystelku maternice. proste sliznica zlyhala. tak mi ju vycistili a tzv. prekyprili. Hysteroskopia sa ma robit mesiac pred planovanym vkladom lebo zvysuje sance na otehotnenie prave vdaka tomu prekypreniu.
no a tie bolesti mozes mat kkudne este dozvuky. Berieme hormony a dost velke davky. tak to telo je aj z toho zmatene lebo nevie. Ja tiez citim na sebe ze telo je uz zmagorene. A plus okrem hormonov si bola tehotna a prisla o babo. s tym sa tiez telo musi vysporiadat a hladiny hormonov ukludnit. ale chod radsej na kuktivaciu lebo moze byt aj zapal kludne. a ak je tak nech ho preliecia.