Parťačka po vklade
Ahojkyyy včera prebehol môj piaty vklad .Je v Tom niekto somnou alebo vás to niektorú blízku dobu čaká ? Prežívajme spolu❤️
@miskam333 tak brusko ti bolo vidiet , a to znanenalo ze neskor ti vyslo ze si s rymto bruskom bola tehotna,,? Lebo u mna bol teraz tiez taky zaciatok...na kontrolnom sone mi uz hcg krv potom nebrali co na trapi trocha lebo co ak stuplo ...ze pri mimomaternicovom je to mozne som tu citala v inych diskusiach...co si myslis
@jzuzka určite zavolaj do centra a spýtaj sa za to nič nedáš a možno ťa objednajú na kontrolu sliznice uvidíš 😋v takomto procese sú tie hormony strašne rozhádzané ...mne sa to stalo pred týmto vkladom posledným že som mala menzes ktorý normálne skončil a potom sa plánoval vklad aj sliznica bola pekná a na asi 14dpt zas krv len tak ...a prestalo hneď len sa odkladal vklad ...tak môže to byť hocičo vieš ako tie lieky atď ...noo toto bruško som mala síce čerstvo po vklade ale skúsim urobiť screen videá napríklad ake som mala po stimulácii no ešte väčšie ...to tá nafuknutost s tehu nemá nič spoločné ...ja som vedela že to není tehu bruško ale nafuknutost ..tehu som cítila keď som sa pohladkala dolu na podbrušku že už bolo kúsok nadurene ale nebolo to vidieť iba cítiť ..zvyšok bola nafuknutost
Ahojte, idem sa Vam posťažovať. Dnes som bola u gynekológa, odniesť papiere po hospitalizácii. Sestrička má odbila, že papiere založí, mám prísť o mesiac na kontrolu. Hovorím že potrebujem lieky, mám si teda zavolať 🙄 pred 2 týždňami mi brali krv, výsledky neviem dodnes, že ona zastupuje, mám si zavolať v piatok, keď bude moja sestrička. Ako ja som sa skoro rozplakala. Muž bol tak vytočeny, že som musela ukľudniť najprv jeho, potom seba 😁 príde Vám normálny takýto prístup?
@katka06
@jzuzka
dakujem baby. Uz som v CAR, rano som musela este na kontrolne sono ci sa mi uz neodlupuje sliznica lebosom od soboty rana zacala mat dost velke predmenstruacne bolesti. Tak sa malo rozhodnut az po sone rannom ci transfer bude alebo nie. Sliznica a aj uterus ze je v poriadku, vsetko pekne tak transfer bude o 10tej ale navysil mi radsej estrofen.
Psychickysom na tom ale nie dobre. Od piatka sa rucam, velmi sa bojim ze to zase nevyjde. A plus tie hormony co beriem samozrejme ma robia precitlivelou tak od piatka skoro nonstop placem ako male decko.
Teraz cakam v CAR, a o 10tej to pride. Mali sme este jednu 5dnovu a jednu 6dnovu blastocystu a rozhodli sme sa pre 6dnovu. Tu od zaciatku volame bojovnicek. Tak hadam to dobojuje do uspesneho konca a moje telo tiez.
a vy sa mate ako?
@jarrys moja zlatá 🙏 vôbec sa Ti nečudujem. Snaž sa ale ukľudniť ❤️ všetko bude tak ako má byť a tým, že si smutná, nervózna škodiš hlavne sebe. Veľmi Ti držím prsty 😘🍀
Ja som bola na kontrole dnes. Všetky výsledky máme OK, bábätko si rastie ako má 🙏🍀 že z tej placenty sa nemám stresovať, šetriť sa a všetko bude OK 🍀 pýtal sa ma či chcem vedieť pohlavie..tak trocha som zaváhala, ale s manželom sme sa dohodli, že až na Vianoce ❤️
@jarrys jeee tak super ze uz mas transfer , drzim ti moc palce az to vyjde naozaj....a chapem ze si na tom psychicky zle ja som bola tiez ale citala som v navode kdesi ze estrofem vyvolava trosja aj depresie, tak to z toho mozes byt aj nesvoja a taka zle naladena...aj ja to tak prezivam vzdy a som precitlivela normalne zvazujem ze kedy treti transfer co mam obavu zas ako mi bude z liekov...a navyse mam ist aj na hysteroskppiu len nevuem porad ci mam vobec ist...a ako sa citis po transfere uz teraz oddychujes ci?
@jarrys a este ako sa mam? No bolia ma strasne krize a prechadza mi to do podbruska ze neviem co sa robi normalne ma to az ohyba.. to som nezazila lebo menzes mam dostat 27.8. Tak nechapem...ale zajtra idem aj na kultivaciu som citila zapal troska nemyslim ze to je ta bolest zo zapalu ale bojim sa ci nemam nejake dozvuky z predchadzajuceho neuspesneho vkladu....co si myslis
@jzuzka ako sme prisli domov tak som zaspala ako dudek. strasna unava na mna prisla. Citim sa fajn zatial len mi je dako zle od zaludka. tak divne. Estrofen znasam velmi zle. Vzdy mi je z neho tak divne a citim sa ako by som bola pred menzesom. Na hysteroskopiu podla mna chod. ja som bola tiez. Pozru ci je vnutro maternice oka avezmu aj vzorku na hystologiu. a ak by nieco nasli tak to rovno odstrania. Mne napriklad zistili ze som mala zlu vystelku maternice. proste sliznica zlyhala. tak mi ju vycistili a tzv. prekyprili. Hysteroskopia sa ma robit mesiac pred planovanym vkladom lebo zvysuje sance na otehotnenie prave vdaka tomu prekypreniu.
no a tie bolesti mozes mat kkudne este dozvuky. Berieme hormony a dost velke davky. tak to telo je aj z toho zmatene lebo nevie. Ja tiez citim na sebe ze telo je uz zmagorene. A plus okrem hormonov si bola tehotna a prisla o babo. s tym sa tiez telo musi vysporiadat a hladiny hormonov ukludnit. ale chod radsej na kuktivaciu lebo moze byt aj zapal kludne. a ak je tak nech ho preliecia.

@jarrys no tak ako píšeš ..ja som presne toto mala az z som z toho dostala tetaniu,depky a fakt nepekné myslienky..nonstop ani som kôli tomu nespala a teraz už super normálne už ani nechápem ako som mohla tak byť ..to keby sa mi vtedy stalo toto by som to podľa mňa ani nedala