Parťačka po vklade
Ahojkyyy včera prebehol môj piaty vklad .Je v Tom niekto somnou alebo vás to niektorú blízku dobu čaká ? Prežívajme spolu❤️
@marinecka95 🍀🍀🍀
@marinecka95 už nerobím 😁 v piatok idem na krv, tak to už vydržím. Manžel mi kúpil 2, tie už nie su. Keďže som hneď prestala špiniť, verim, že sa drobec zavŕtal poriadne 🙏🍀 Som straaaašne unavená, včera som prestala pol dňa, dnes to vidím rovnako 😁
@katka06 no obdivujem ťa teda 😘
Ja som dnes bola na kontrolnom odbere na hCG a sone - na sone ešte nič nie je vidno ale sliznica ešte vyššia ako v pondelok, krvácanie nevidno, testy silnejú tak sa zatiaľ potichu teším ❤️
@marinecka95 mne pekne silnejú :P akurat zle sa to porovnáva každe mam kadejake značky :D chcela som mat istotu tak som objednala z nejdej značky viac kusov ...no čo vám poviem som testova závisláčka :D a super teším sa velmi s tebou vyzerá to velmi nádejne ked všetko krásne rastie a silnie 😘
@katka06
@marinecka95 clearblue je ešte zo včera a spodná dva sú dnešné ešte nezaschnute robené asi 5 min dozadu 🥰 na 6dpt som veľmi spokojná a už len nech silnejú ❤️
@miskam333 super, gratulujem 🙂
@marinecka95 ach bože chce sa mi pplakať len neviem či od radosti alebo od strachu :d každú jednu cestu na wc ma prepadá úzkosť kedže som po poslednom úspešnom vklade dost traumaticky potratila :( snad už s nami zostane a z tejto našej skupiny sa stane skupina mamičiek ❤
@miskam333 @marinecka95 baby ja sa tak teším 🙏🍀❤️ presne tak..verim, že nám to všetkým vide 🙏 jasné, ze sa bojím aj tešiť, no po toľkých trapeniach konečne svetielko nádeje 🙏❤️
@marinecka95 parádne správy 😘❤️🍀
@marinecka95 krááásne 😍 potom daj vediet
Ahojte, tak ja hcg 300, v pondelok kontrola 😁❤️🍀
@katka06 super ❤️ Teším sa s tebou
Ja som mala hcg 101.11 v pondelok, štvrtok 211.15 - stúpa pomaly. Pondelok kontrola, neviem teda čo nás čaká a či sme sa predčasne netešili 🤷♀️
@katka06
@marinecka95 kolke ste dni po vklade ? prepáčte už sa mi to poplietlo kusok... ale hlavne hcg je tám a rastie to je hlavne ❤ ❤
@miskam333 ja som dnes 13 dni po vklade. Na krv som bola v pondelok 9DPT 101.11 a vo štvrtok 12DPT 211.15 … uvidíme
@marinecka95 vie vystresovat to hcg to ti verim ...ja aj rozmysalm že si vo štvrtok nenecham povedat hodnotu ....ale tak velmi vela pribehov žien som čítala kde bolo hcg nizke aj nižšie ako tvoje a maju zdrave detičky 🙂 verím že sa maličke len rozbieha :P niekomu sa uhniezdi hned po vklade niekomu trošku pozdejšie
@miskam333 ďakujem, no uvidíme v pondelok 🥰
@miskam333 ja som 9 dní po KET, tiež sa nechcem predčasne tešiť, ale teším sa 😁 uvidíme čo bude v pondelok 🙏🍀 @marinecka95 držím prsty 🍀 ja som cez noc trocha zaspinila intímku, ale teraz už nič, tak sa nestresujem
@katka06
@marinecka95 no dievčatá mňa práve na záchode prekvapila krv. 😥 Prišli tiež aj kŕče v bruchu ...tak uvidíme .Nádej umiera posledná
@miskam333 ja som tiež mala dva krát krv (sobota a utorok - odvtedy ok) podľa lekárov to je normálne, babo sa vnara hlbšie do maternice, vytvara spojenie s tvojim telom, nemusí to byť nič zlé aj keď kŕče som nemala … daj si magnezium a oddychuj, musíme myslieť pozitívne 🥰
@marinecka95
@katka06 áno viem stále je šanca ...ale všetko sa mi to vrátilo...spomienka na posledný potrat atď . Ach jaj dúfam a modlím sa aby bolo všetko ok🙏🙏
@miskam333 nemyslí na to čo bolo, ale čo bude 🍀 mne minuli rok v 9 týždni praskol vajcovod, vôbec to nebolelo, keby si ma nezobrala kamarátka na zodpovednosť, bola by som zomrela. V správe mám že 3dcl krvi v brušnej dutine.. 3x som operovana kôli mimomaternicovému, a 2 spontánne potraty do 3 mesiaca...ale cieľ je jasný a krásny 🙏❤️ tak nemyslí na nič zle 😘
@marinecka95 presne tak 😘❤️
@katka06
@marinecka95 dievčatá skúsila som urobiť test len tak keď ich mám toľko v zásobe ...už teraz poriadne zoslabli😥 ach no verím stále ale musím sa trošku pripraviť aj na iné možnosti ktoré som tiež v tomto procese očakávala ...budem aspoň pripravená ale tak plamienok nádeje ešte stále je ...

@miskam333 myslím, že do pôrodu si nevydýchne ani jedna z nás 😁