Parťačka po vklade
Ahojkyyy včera prebehol môj piaty vklad .Je v Tom niekto somnou alebo vás to niektorú blízku dobu čaká ? Prežívajme spolu❤️
@miskam333 ano uplne ta chapem mne z gyn fiv maju volat zajtra o vysledky z krvi a aj to ci bude hysteroskopia aj to ci mozem sa uz objednat na predoperacne.....tiez ma cakaju , a viem zemi brali vtedy 7 ampuliek krvi , joj, menzes az na buduci tyzden ma prist , ale byva mi zle proste aj na vracanie nutkanie z toho polypu teraz , inak nevies ci mozem mat pohlavny styk pocas toho ako mam polyp?daj mi vediet prosim, ja verim ze stihnes si povybavovat co treba....
@miskam333 ako ja neviem ci po hysteroskopii odstraneni polypu mozem hned na vklad...aka je dlzka rekonvalescencie by ma zaujimalo ze ci mozem hned napr. Ja by som aj hned ak by to bolo ok....uvidim ako nasmeruje lekar....ale povedal mi ze ked dostanem menzes teraz druhy den menzesu ako vzdy mam zacat uzivat estrofem uz a zaroven prist na sono este...ako nechapem ci to nechce spojit ze mi odstrani polyp a hned da aj embryjko, ,nevies?
@jarrys mne zas bolo povedane ked som o nej uvažovala že najlepšieje ist hned že ako to tam "prekypria" tak vyssia sanca na uhniezdenie ale zas nemam skusenost možno to bolo myslene v dalšom cykle ale potom to nedava zmysel lebo sliznica je vtedy už nova tak ktovie ..možno zas každe centrum robi inak :D
@miskam333 hned v tom istom cykle sa nemoze ist nikdy kedze sa po hysteroskopii krvaca. Hysteroskopia nema nic spolocne so sliznicou. Je to tzv. prekrypenie maternice. Vycistia maternicu zvnutra v podstate vystielku maternice,ak su polypy alebo cokolvek tak odstrania. Hysteroskopia sa robi dalsi cyklus max. Na druhy cyklus potom. Toto mi v podstate potvrdil v CAR lekar a aj nezavisle nad nim moj gynekolog. Ak to niektor CAR robi po hysteroskopii aj vklad tak mu blahozelam lebobim ide iba o peniaze a este k tomu ohrozuje zivot a zdravie pacientky.
@jarrys ano tak to verim...neboj verim zaroven ze to u teba nebude dlho ta unava trvat a bude lepsie...ja sa mam dobre celkom ....dnes ma troska napravo pobolieval vajecnik alebo slepe crevo neviem...mozno aj ten polyp pobolieva robi šarapatu....ocakavam menzes mam cca 3 dni pred nim....pred chvilkou som si zacvicila dost nakratko lebo tak necinim a ma to nastartovalo, pocuvam muziku a oddychujem momentalne...buduci tyzden mame novorocne posedenie v praci a ja nam mat menzes joj vecne ked su akcie nejake...aj ked som sa vydavala som mala menzes no chapes to? Inak ked mi odstrania polyp kolko sa krvaca vela? Trosku mam strach z toho....ty co porabas inak
@jarrys verím ti jasne a aj hned ako si to napisala som sa zamyslela že fakt je to čudne ale čo ti budem hovoriť možno to tak aj myslela doktorka vtedy ale ja som si to v hlave pretočila a potom sme to aj všetko zrušili kedže som to chcela len na moju žiadosť čiže nechcem kazit meno doktorom a mojmu staremu centru to som asi len ja trošku hlupučka a zle som to pochopila :D
Ahojte , ako sa mate zeny .....co u vas nove ...budem rada ked sa ozvete...pekny vecer este
@miskam333 ahoj tak super myslis uz tehotenstvo ze citis ci? ....ja dobre dnes , nic ma nebolelo a to mam den pred menzesom asi pride neskor comu nie som rada ak na stvrtok lebo mame novorocne posedenie, v praci tzv. Vecierok ja aj inak na svoju svadbu som menstruovala vzdy na akcie....vcera ma pobolievala prava strana vajecnik alebo slepak....ked dostanem menzes mam prist na sono hned kvoli polypu
@jzuzka nie ja som v ivf stimulácii takže cítim vaječníky nie tehotenstvo 😀pretože ja som nebola na transfer ale ivf stimulácia znamená to čo si podstúpila pre to aby si mala embryjka ...ihly,kontroly ,odber vajíčok atď . Podstupuje to už štvrtý krát lebo som vždy mala embryjok málo a došli .No to ako naschval príde vždy na nejakú akciu ja to tiež tak mám ale čo už 😀 ďakujem veľmi pekne ja tebe tiez
@miskam333 ahoj, no chapem prepac uniklo mi ze stimulujes...teraz....inak ako sa mas ako na kontrole ....potom napis...ja mam dnes bolest zas nalavo v oblasti vajecnika ,,,,joj...bojim sa kvoli polypu ...aby sa mi este nieco na vajecniky nedalo ...som zvedava kedy dostanem menzes...
Ahojte dievčatá 😊 dnešná kontrola naparadu 🙏 malinká ma cca 3200g, všetko OK, termín sekcie 23.1.2023 🍀❤️ trosku som sa aj zľakla, že už je to tu 😁
@katka06 jeee, pekne tesim sa s tebou lebo zachvilocku mas malicku narodenu...drzim palce pri porode...a prajem vela stastia....ja mam polyp zajtra idem na sono teraz este pocas menzesu lebo mam....uvidim kedy mi daju termin na hysteroskopiu a az po nej bude vklad a to vobec netusim kedy ...aka je doba rekonvalescencie....i ked mam stale taky divny pocit ze by som mohla byt tehotna ...aj s polypom ,,,nechapem preco ten polyp nenasli skor ma 10.mm uz...som z toho v obavach, ci vobec ten ultrazvuk dobre ukazuje....
@katka06 krasny datum 😍 uz sa tesim ked sa pochvalis ze to mas za sebou a ze sa s princeznickou stretnete a budes si uzivat ten nadherny pocit 😘 drz sa a nech ti to dobre dopadne aby si aj pri sekcii mala krasny zazitok 😉
Ďakujem dievčatá ❤️

@miskam333 no to verim ze to bude jizda 🙈 som si zaspominala na moje dve stimulacie 😲🤯🤣🤣 a to bola teda jizda. hlavne pre tych co boli v mojej blizkosti aj ked ja som chcela tiez samu seba castokrat prizabit🤣🤣