icon

Parťačka po vklade

miskam333
28. máj 2022

Ahojkyyy včera prebehol môj piaty vklad .Je v Tom niekto somnou alebo vás to niektorú blízku dobu čaká ? Prežívajme spolu❤️

jzuzka
23. okt 2023

@miskam333 ahojky Miska tak uz som doma od gynekologa, videl na ultrazvuku velky folikul aj ked je skoro este lebo 14.10 som mala menzes a ked mi 20.10 este vysiel test slaba druha ciarka tak mi vzal aj krv na hcg mam volat v stredu o vysledky....dufam ze by to mohlo a verim ze bude tehotenstvo, co si myslis ty, a ako sa dnes citis , co porabas, pracujes stale i popri tehu? Ako si na fb alebo instagrame lebo tam by sa mi lepsie s tebou pisalo , ja som ho bola zrusila fb , ale uz ho mam opat , si ta pridam ak mozem

miskam333
autor
23. okt 2023

@jzuzka no uvidiš podla vysledkov ale ak by aj tehu nebolo tak folikul je fajn znamenie že minimalne ovulacia bude :P... pracujem ale malo brala by som aj viac kedže je praca moje hobby a tam si oddychnem najviac :D .. napiš mi spravu pošlem ti ig

jzuzka
23. okt 2023

@miskam333 ok, posli mi ig

jzuzka
23. okt 2023

@miskam333 ake meno mas na ig

miskam333
autor
23. okt 2023

@jzuzka pišem ti sem spravu s menom na ig

jzuzka
23. okt 2023

@miskam333 ok akurat som ta poziadala

katka06
25. dec 2023

Krásne sviatky dievčatá ❤

jarrys
25. dec 2023

@katka06 aj ja vam zelam krasne sviatky dievcata 🙂

jzuzka
25. dec 2023

@katka06 krasne vianocne sviatky Vam tiez prajem , ako sa mate

katka06
20. jan 2024

Ahojte dievčatá, ako sa máte? My máme budúci týždeň rok ❤ tak rýchlo to zbehlo 🥹 malinká je úžasná, neobsedi ani sekundu, musíme byť non stop v strehu 😁 ale je to nádherne obdobie..miluje kočikovanie, tak si ulietavam na kočikoch, včera som kúpila 5ty 😁

miskam333
autor
20. jan 2024

@katka06 ahojkyy :P čožeeeeee to sa mi ani verit nechce že už je to rok wauuuuu ❤ ja sa mam dobre už 37 tt a aj ked je to musim uznať niekedy naročne tak si to neskutočne uživam tento dar aj tie prijemnosti aj neprijemnosti 😅 a super že sa maličkej tak páči v kočiku ..aspon máte vela pohybu :D možeš dat tip ktory je zatial podla teba najlepši 😝 no a ja nemam dieta ani na svete a ulietavam si na šatkach a nosičoch takže tiež diagnoza 😂

katka06
20. jan 2024

@miskam333 veľmi sa teším s tebou ❤ už sa Ti to kráti 😊 ideš rodiť prirodzene, či cisársky? No..prvý som mala egg, veelmi sa mi páčila kombinácia ružové zlato/diamont black, a keďže mi kamoška robí v detskom obchode, neodporucala mi priam koly reklamáciam. Lenže po zime nastal problém, že mi začala vadiť ta ružová konštrukcia, keď bola malinká v iných, mne oku nehodiacich sa farbách 🤣 tak sme išli do čierneho baliosu..na lesné cesty ,,mam" thule, teraz som predala 2, a čakám okolo 15.2.my ma prísť 3, tiež čierny.. a včera som si kúpila mios 🥰 láska na prvý pohľad 😁 osobne u mňa vyhráva cybex, aj vajíčko a teraz sedačku máme cybex. Ale na thule, čo sa týka prechodnosti nemá nič 😊
Tak ma vieš pochopiť 😁 ja aj na oblečení 🙈 aj na topánkach 🙈 ale vieš čo, aj sebe si viacej doprajem ako pred tým..užívam si materskú veľmi 🥰

miskam333
autor
Odpoveď bola odstránená
miskam333
autor
Odpoveď bola odstránená
miskam333
autor
21. jan 2024

@katka06 rada by som ti napisala ale už dva krat mi odstranili odpoved :D tak asi na spravu :D

jarrys
21. jan 2024

@katka06
@miskam333
ja sa mam dobre a moj drobec tiez 🙂 rastie ako z vody a uz ma 5920g. Nie je ani pravda ked som ho niesla z porodnice a mal len 2800 🙈 maleho si velmi uzivam, je to naozaj sikovne babatko, vsetko robi v predstihu. A miluje rozpravat 😀 ak chcete poslem vam fotku do spravy 🙂
Strasne to uteka, uz rok budete mat🙂 nie je ani pravda 🙂
Miska ty to uz tiez mas za chvilocku a zlaticko budes drzat v rukach 🙂 hlavne aby vsetko prebehko tak ako ma 🙂 a kde budes rodit?

miskam333
autor
21. jan 2024

@jarrys juuuj krásna váha a to bol drobatko 😍mne naposledy na kontrole v 36 TT odhadli že mala má 3190g už teraz 😳takže dúfam že sa sekli aspoň o 400g 😂😂😂budem rodiť vo zvolene .Keby nezatvorili žiar tak v žiari . A keby mám viac peňazí tak aspon v čechách 😂😂😂😂

jarrys
21. jan 2024

@miskam333 no tak mne odhadli maleho menej ako bol 😀 nie vela ale cca 400g ho merali menej. No a to bol stale maly bobek 😀 zvolen si chvalia celkom. Ja som tiez uvazovala aj nad Zvolenom.

katka06
21. jan 2024

@jarrys samozrejme, čakám fotku 🥰 ja sa tak veľmi teším, že sa nám to tu pomaličky zapĺňa babatkami ❤
No verú, straaašne rýchlo to letí.. malá ma už vyše 10kil, 80cm. Hlavne nech sú zdravučky 🙏

katka06
21. jan 2024

@miskam333 mne merali menej 🤣 ale len nejak 300g bol rozdiel.

miskam333
autor
22. jan 2024

@katka06 no už som počula aj že 1kg rozdiel :D uvidime ale aj tak dufam že pride tak o tyžden /dva skor 😀 ak je taka velka :D Ano Zvolen si polepšil minuly rok a hlavne od septembra tam anstali naozaj velké zmeny čo som rada že sa to pohlo ... akurat vo štvrtok stahovali už aj čo rekonštruovali jedno poschodie ..budu na nich porodne boxy ..ako novy nabytok je asi posledne čo by ma zaujimalo pri porode ale to sukromie to sa tešim že stihnem 😀 dufam

katka06
22. jan 2024

@miskam333 tak to ešte nejako výdrž 😚 koľko si pribrala? A dnes som sa rozhodla, že v lete dáme stretko niekde v Bystrici, keďže aj @jarrys je Bystrica 😁 čo vy na to?

miskam333
autor
22. jan 2024

@katka06 pribrala som asi len dieťa ,placentu a vodu :D 4,5 kg ale tak ja som mala fajne zasoby :D lebo ako jedavam pravidelne a aj ked som mala nechute tak som jedla na silu lebo musim :D noo to znie velmi velmi dobre ja som za :P

jarrys
22. jan 2024

@katka06 kludne mozeme 🙂 budem sa velmi tesit 😉 aspon vas stretnem v realite konecne 🙂

katka06
24. jan 2024

@miskam333 inak ja si Ta predstavujem také malé útle žieňa 🤣

miskam333
autor
25. jan 2024

Tak to si zlatá 😀❤️útla možno na základnej škole som bola 😂 170 CM a bruško ako pri dvojičkach 😂

jarrys
25. jan 2024

@miskam333 no brusko riadne je 🙂 ja som bola z kategorie ze sa ma stale pytali kde mam brucho a kde schovavam to babo 🤣🤣

miskam333
autor
25. jan 2024

@jarrys to bola aj moja sestra tak :D tak niekto sa natlači do dnu a niekto sa zas vytlača :D tato naša riťka sa velmi rada vytlača :D ešte aj 2 dni pred testom som si fotila brucho že aka som nafuknuta aj ked vtedy to bolo naozaj len nafuknutie tak bruško som mala velmi skoro ale neviem kam už chce rasť 😂 už som popukana riadne😂

jarrys
25. jan 2024

@miskam333 mne sa tak riadne vypucilo az posledny mesiac. Od 37tt 😀 si vravim celkom fajn ze sekcia bola na zaciatku 39 lebo neviem uz ako by som chodila 🤣 a pritom sa narodil maly dupko 2800gr 😀

jarrys
25. jan 2024

@jzuzka a ty sa mas ako Zuzka?