Parťačka po vklade
Ahojkyyy včera prebehol môj piaty vklad .Je v Tom niekto somnou alebo vás to niektorú blízku dobu čaká ? Prežívajme spolu❤️
Krásne sviatky dievčatá ❤
Ahojte dievčatá, ako sa máte? My máme budúci týždeň rok ❤ tak rýchlo to zbehlo 🥹 malinká je úžasná, neobsedi ani sekundu, musíme byť non stop v strehu 😁 ale je to nádherne obdobie..miluje kočikovanie, tak si ulietavam na kočikoch, včera som kúpila 5ty 😁
@katka06 ahojkyy :P čožeeeeee to sa mi ani verit nechce že už je to rok wauuuuu ❤ ja sa mam dobre už 37 tt a aj ked je to musim uznať niekedy naročne tak si to neskutočne uživam tento dar aj tie prijemnosti aj neprijemnosti 😅 a super že sa maličkej tak páči v kočiku ..aspon máte vela pohybu :D možeš dat tip ktory je zatial podla teba najlepši 😝 no a ja nemam dieta ani na svete a ulietavam si na šatkach a nosičoch takže tiež diagnoza 😂
@miskam333 veľmi sa teším s tebou ❤ už sa Ti to kráti 😊 ideš rodiť prirodzene, či cisársky? No..prvý som mala egg, veelmi sa mi páčila kombinácia ružové zlato/diamont black, a keďže mi kamoška robí v detskom obchode, neodporucala mi priam koly reklamáciam. Lenže po zime nastal problém, že mi začala vadiť ta ružová konštrukcia, keď bola malinká v iných, mne oku nehodiacich sa farbách 🤣 tak sme išli do čierneho baliosu..na lesné cesty ,,mam" thule, teraz som predala 2, a čakám okolo 15.2.my ma prísť 3, tiež čierny.. a včera som si kúpila mios 🥰 láska na prvý pohľad 😁 osobne u mňa vyhráva cybex, aj vajíčko a teraz sedačku máme cybex. Ale na thule, čo sa týka prechodnosti nemá nič 😊
Tak ma vieš pochopiť 😁 ja aj na oblečení 🙈 aj na topánkach 🙈 ale vieš čo, aj sebe si viacej doprajem ako pred tým..užívam si materskú veľmi 🥰
@katka06
@miskam333
ja sa mam dobre a moj drobec tiez 🙂 rastie ako z vody a uz ma 5920g. Nie je ani pravda ked som ho niesla z porodnice a mal len 2800 🙈 maleho si velmi uzivam, je to naozaj sikovne babatko, vsetko robi v predstihu. A miluje rozpravat 😀 ak chcete poslem vam fotku do spravy 🙂
Strasne to uteka, uz rok budete mat🙂 nie je ani pravda 🙂
Miska ty to uz tiez mas za chvilocku a zlaticko budes drzat v rukach 🙂 hlavne aby vsetko prebehko tak ako ma 🙂 a kde budes rodit?
@katka06 no už som počula aj že 1kg rozdiel :D uvidime ale aj tak dufam že pride tak o tyžden /dva skor 😀 ak je taka velka :D Ano Zvolen si polepšil minuly rok a hlavne od septembra tam anstali naozaj velké zmeny čo som rada že sa to pohlo ... akurat vo štvrtok stahovali už aj čo rekonštruovali jedno poschodie ..budu na nich porodne boxy ..ako novy nabytok je asi posledne čo by ma zaujimalo pri porode ale to sukromie to sa tešim že stihnem 😀 dufam
@jarrys to bola aj moja sestra tak :D tak niekto sa natlači do dnu a niekto sa zas vytlača :D tato naša riťka sa velmi rada vytlača :D ešte aj 2 dni pred testom som si fotila brucho že aka som nafuknuta aj ked vtedy to bolo naozaj len nafuknutie tak bruško som mala velmi skoro ale neviem kam už chce rasť 😂 už som popukana riadne😂

@miskam333 ahojky Miska tak uz som doma od gynekologa, videl na ultrazvuku velky folikul aj ked je skoro este lebo 14.10 som mala menzes a ked mi 20.10 este vysiel test slaba druha ciarka tak mi vzal aj krv na hcg mam volat v stredu o vysledky....dufam ze by to mohlo a verim ze bude tehotenstvo, co si myslis ty, a ako sa dnes citis , co porabas, pracujes stale i popri tehu? Ako si na fb alebo instagrame lebo tam by sa mi lepsie s tebou pisalo , ja som ho bola zrusila fb , ale uz ho mam opat , si ta pridam ak mozem