icon

Parťačka po vklade

miskam333
28. máj 2022

Ahojkyyy včera prebehol môj piaty vklad .Je v Tom niekto somnou alebo vás to niektorú blízku dobu čaká ? Prežívajme spolu❤️

Strana
z45
miskam333
autor
6. jún 2025
@katka06

Krásne sviatky dievčatá ❤

@jarrys
@jzuzka
@katka06
Ahojteee❤️neviem či sem ešte niektora chodite ale ak áno dajte vedieť ako sa máte a čo máte nove 😍

jzuzka
6. jún 2025
@miskam333

@jarrys
@jzuzka
@katka06
Ahojteee❤️neviem či sem ešte niektora chodite ale ak áno dajte vedieť ako sa máte a čo máte nove 😍

@miskam333 ahoj Miska, ja sem obcas kuknem ale ani moc uz nie...mam sa dobre, dietatko nemame stale a uz som s tym zmierena tak....v podstate myslim ze sa da aj vo dvojici prezit zivot podla chuti ako sa povie....a ty ako ako sa mas, mate? Aj dcerka...urcite uz je velka kolko ma rokov?

jarrys
6. jún 2025
@miskam333

@jarrys
@jzuzka
@katka06

@miskam333 ja obcas nakuknem co sa tu deje. Ale skor som na fcb, tam clovek skor dostihne lebo pri malom ani neviem kde mi hlava stoji 😀 mame sa dobre 🙂 a vy ako?

jzuzka
6. jún 2025

Zeny , to som ja este ....chcem sa Vas poradit v dnoch od 20.5 do 23.5. Som mala pozitivne testy tehotenske, dna 24.5. Negativny....a neskor som sa testla v dnoch od 2.6. Do 5.6. A bola slaba druha ciarka, menzes som mala 15.5. A dalsi ocakavam okolo 11.6. 2025, mam sa uz teraz objednat na krv hcg alebo mam cakat a dokedy mam cakat cca...? U mna je to vykyvove ...raz test pozitivny a raz negativny ci slabsi, vzdy sa testujem pocas dna uz... dajte mi vediet dakujem

Strana
z45