icon

Parťačka po vklade

miskam333
28. máj 2022

Ahojkyyy včera prebehol môj piaty vklad .Je v Tom niekto somnou alebo vás to niektorú blízku dobu čaká ? Prežívajme spolu❤️

marinecka95
6. jún 2022

@miskam333 mne ešte nie a to som už dobre na nervy 🙉

katka06
6. jún 2022

@miskam333 @marinecka95 ani mne 🙄 muž má už aj pomasíroval, pospala som si, tak teraz hučí, že tam mám zavolať ja

marinecka95
6. jún 2022

@miskam333
@katka06
Baby tak my končíme 😨 lúčime sa s našim anjelikom ❤️
Hcg kleslo, čakáme na ms aby bolo na hodnote 0.

katka06
6. jún 2022

@marinecka95 tak to mi je veľmi ľúto 😢 mne práve volali, hcg vyše 1000, ja zase stresujem, že je nejak moc vysoko

marinecka95
6. jún 2022

@katka06 gratulujem, veď to je super

katka06
6. jún 2022

@marinecka95 tak mi je ľúto, že Ti to nevyšlo 😥 už som si aj poplakala ❤️ je to také nespravodlivé a ťažké ❤️

miskam333
autor
6. jún 2022

@marinecka95 ach jaj prečo sa toto deje 😢 veľmi mi to ľúto 😢

miskam333
autor
6. jún 2022

@katka06 ale kde to je krásna hodnota❤️

katka06
8. jún 2022

@miskam333 ahoj, ako sa máš? Bola si dnes na kontrole? Ja som nafúknutá ako balón, brucho ako v 4 mes.nemam si ani čo obliecť 🤦

miskam333
autor
8. jún 2022

@katka06 Ahooj kontrola je zajtra až a vieščo mam sa hrozne ...hanbim sa to normalne napisat že sa mam hrozne ked hodnota bola krasna a aj testy su krasne ale nejak mam v sebe strach že može ist o mimomaternicove kedže sliznica nič nepodrastla a hcg stupa ....snažim sa nestresovata byt kludna ale no ide mi to tažšie ...okrem toho mi byva zle ,mavam dost silne krče a niekedy mi ej až na odpadnutie ..tuto noc som nevedela vobec spat pri tom som bola unavena ...tak možno aj lieky lebo mam velmi vysoke davky a možno aj to tehu ....nafuknute brucho mam aj ja extremne a všetko ma plači a po injekciach boli 😖 ale to ench pekne rastie ..ty mas kedy dalšiu kontrolu ?

katka06
8. jún 2022

@miskam333 mne takto bolo 3 dni po vklade. Presne bolesti ako pri mimomaternicovom. Návaly tepla, pocit na odpadnutie, bolesť mi vyrážala do pravého stehná, hodinu som sa trápila v obrovských bolestiach, potom tak každú hodinu na chvíľku.. tiež som sa podvedome bála, keďže mimo som už mala viac krát, ale povedala som si, že sa uhniezduje a môj gynekológ má teraz presne týmto ukľudniť, čo sa týka hcg. Že vyzerá, že sa dokonale uhniezdilo veľmi skoro, preto tie hodnoty. Viem, že je ťažké nebáť sa, ale skús samu seba presvedčiť, že je všetko OK 🙏 tie bolesti Ti trvajú ako dlho, a v akých intervaloch? Mala si už mimomaternicové?

miskam333
autor
8. jún 2022

@katka06 vieščo to som mavala aj ja aj naposledy potom boli najsilnejšie 6-7 den a od vetdy to ide ..hlavne ked niečo porobim a to ani nie vela ale napriklad ked dlhsie stojim pri šporaku pri vareni ...ja mam robotu velmi kludnu v salone kozmetickom čo je za rohom čiže naozaj mam oddychový režim a hrozna no ale ležat cele dni fakt nemožem ...viem že bolesti nie su taky problem no mne stale behá ta sliznica po hlave ..uvidim fakt čo zajtra povedia ...nie nemala som ešte mimomaternicove ...som v 3ivf -v prvom 3 vklady ani tuk ..v druhom len jedno embryjko tam to bolo uspešne ale stale som špinila/krvácala až to skončilo masivnym krvacanim kedy som šla hned na salu na kyretáž ...no a toto je 3ivf a jedine embryjko tak snad je tam kde ma ......

blabla22
8. jún 2022

@miskam333 ahoj, drzim palce aby bolo vsetko ok 🙂 sustred sa na pozitivne veci- dobre testy, hcg hodnota super..to je dobry zaciatok!
chcela by som sa ta spytat, pisala si, ze mas viacero neuspesnych vkladov za sebou, robili ste po tom nejake vysetrenia? ak ano, nasla sa pricina? ja som v podobnej situacii a trochu neviem cim zacat, u mna zatial ziadny problem nenasli:/ vdaka!

katka06
8. jún 2022

@miskam333 ja som pri umelom stále špinila, menej ako pri menštruácii, ale červenú krv. Inak mne príde skoro ako Vám robili sono..zbytočne Ťa vystresovali. Mňa objednali na sono 21.6. čo budem v 7 týždni

miskam333
autor
8. jún 2022

@blabla22 dakujem za podporu ❤ ano išli sme si urobit genetiku a reprodukčnu imunologiu v nitre po 3 nauspešných vkladoch a išla som aj na hematologiu(BB) kde ma prosim pekne odmietli vyšetrit lebo že som ešte nepotratila 🙄 verim že v inom meste problem nebude ... nezistili nam dokopy nič iba ja som bola nizke Déčko tak na to si treba dávat pozor ...a odporučili hatching koli nejakej zvyšenej anti zone pelucide ale nasledne som im volala s5 kedže moje centrum nema na hatching potrebne veci a nakoniec to neni až take doležite a vobec nie nutné ..nebolo preukazane že to zvyšuje uspech .....po tom prvom potrate si v bb uráčili už vyšetrit ma aj na hematologii kde nič nenašli ....ja si myslim že to bolo zapričené tým že asi neboli zdravé embryjká

miskam333
autor
8. jún 2022

@katka06 viečo oni akože sa pozru či nahodou nič ..a mne ani tu sliznicu nepovedali ale už človek vie čo diktuje doktorka ked tam chodi tak často :D naposledny som mala viditelnu dutinku už na 14dpt aj ked hcg bolo 726 a potom dalšie sono bolo o týžden kde už bolo čo to vidiet viac a dalšia na dalši a tam už bilo ❤

blabla22
8. jún 2022

@miskam333 dakujem ❤ presne tieto vysetrenia aj my mame v plane pred dalsim KETom, tak uvidime, som zvedava, ci sa konecne nieco najde, ci je to proste len smola :( drzim palce na dalsej kontrole, daj vediet 🙂

miskam333
autor
8. jún 2022

@blabla22 Držim palčeky nech je dalši vklad uspešný ❤

katka06
8. jún 2022

@miskam333 ukludnila si sa troška 🙏 ja som odsofetovala 250km, bolia ma nohy, kríže..k tomu prsia 😁 mamka mi povedala, len nech ti je zle, a aj celých 9 mesiacov 😁 mi dopraje

katka06
9. jún 2022

@miskam333 ahoj, no ako kontrola 🍀

miskam333
autor
9. jún 2022

@katka06 ahooooj no som o kus kludnejšia 🙂 to je hlavnee ...strašne som vahala či pojdem na sono alebo nie aby sa mi strach ešte nezhoršil ale nakoniec som šla a čo to bolo vidiet :P maličku dutinku a to som 13dpt ...doktorka povedala že oficialne to nemože vyhlasit ako tehotenstvo na sone ale že medzi nami je to asi ono a že sa jej to velmi pači ❤ dutinka mala 1.4mm ...no a hcg krásne narastlo na 919 co je na 13dpt paradička ..naposledy som mala 14dpt 726 🙂 tak mam radost apson že sa vylučilo to mimomaternicove a teraz už to naozaj nechavam na osud no a verim že nám bude dopriate ❤

katka06
9. jún 2022

@miskam333 ani nevieš ako si ma potešila 😍❤️ no vidíš, zbytočne si sa stresovala 😉 uvidis, všetko bude OK, veď predsa nemôže byť len zle 😁 už som bola trochu smutná aj ja, že toto už nie je možné, aby v ďalšej skupine kde som nevyšlo 2 z 3. Keď som bola minule na vklade, boli sme v skupine 5, jednej iba vyšlo, aj tá v 8tt potratila.. tak teraz ideme bojovať my dve 🍾🍀 dnes som sa s manželom pochytila, nejak mi z tých hormónov lezie na nervy strašne 😂

miskam333
autor
9. jún 2022

@katka06 áno ideme bojovat no snad už neuvidim žiadnu krv ...naposledy to bol kolobeh skoro furt som špinila /krvácala ...tak teraz stale ked niečo dolu zacitim hned kontrolujem :D ja som tiež nervava a do toho sa akurat budeme stahovat 🙈 tak dlho sme na to čakali a akurat teraz to vyšlo :D :D ciže aj mne vedia prasknut nervy a to som flegmatik ...pulz mam strašne vysoký normalne ekd ležim tak 120 vcera dnes 98 potom 116 ..tak soms pominala doktorke a že ak to nebude prestavat že to musim ist riešit s odbornikom ..snad to urobil len ten strach

katka06
10. jún 2022

@miskam333 tak malinké príde do nového ❤️ ja som strašne akčný človek, radšej robím sama, ako 2x vysvetľovať, ale teraz som sa zo dňa na deň zmenila. Nerobím nič ťažké, max.v domácnosti, zobrala som catering, ale iba každý druhý týždeň, a pre max 50 ľudí, nedviham nič, radšej pol dňa čakám, kým niekto pride. Tak takto sa sťahuj, rozkazuj, čo kde treba položiť 😘 a aka som rada, že nie som sama v buzerovani manžela 😂😂😂
No ten pulz je riadny, môže byť aj zo stresu, tak dúfam, že už si ukludnena 😉

miskam333
autor
10. jún 2022

@katka06 ja mam rada oddych haha :D ale prácu mam aspon super že v kozmetike aj to sa zameriavam na pmu ktory sa nedá robit dlho ciže ja som v praci enjake 4 hodinky a sedím :P mam psika s nim sa prechadzam aspon to no a stahovanie bude zaujimave :D budem ja aspon balit :D

katka06
10. jún 2022

@miskam333 tak to máš dobré, ja som neposedna 😁 kedy ideš na ďalšiu kontrolu, a ako sa cítiš? Už Ťa prešli tie mndloby?

miskam333
autor
11. jún 2022

@katka06 idem buduci štvrtok 🙂 viečo mavam stale dost silne krče....a nie neprešli ale su momenty ked je lepšie a to je presne ked mi tak silno neboje srdce :D a ty ako ?

katka06
11. jún 2022

@miskam333 mne je OK, len som slabá, unavená a strašne ma bolia nohy. Včera som to prehnala s robotou, večer som plakala od únavy a nervozity 🙄 nevedela som spať, strašne má boleli kolená 🤦

miskam333
autor
11. jún 2022

@katka06 juuuuj tak to riadne :/ no a to sme iba na začiatku :D

katka06
11. jún 2022

@miskam333 veď toto 🤦😂 muž mi hovorí, že už teraz je to so mnou na nevydržanie 🙄😂