Pipiny z Gyn - Fiv
Dievčatká, dovoľujem si otvoriť novú časť našej témy s rovnakým názvom a zároveň vás do nej pozvať 😉 .
Prajem príjemné diskutovanie a hlavne úspešné snažilkovanie 🙂 !
Ahojte kočky viete my poradiť brali ste tabletky Dhea na odporúčanie z Gyn fivnu? A tiež dte za ne platili tak veľa Ďakujem za odpoveď,
Ahojte pipinky chcem sa spýtať brali ste niektoré dhea ? Dali vám ich v gyn five? A tiež ste platili rak vela?
Chelly môžem sa spýtať prečo našťastie?
leelloo a aký máš na ne názor?
Ahojte ved to ze su dost drahe ,mne doktorka povedala ze asi okolo 200 eur.Tak neviem co mam spravit.Tiez mam nikze hodnoty tak neviem.
Ano mam ho nizke nie este som nebola teraz by to malo byt prvy krat,vo stvrtok idem na prefuk vajcovodov a dalej budeme asi cakat.
@gabika31121985 Ahoj ako sa mas? testovala si este ? ja idem rano na krv
@miskab este neviem,predtym ked som mala soft mi to vyslo len na dve kontroly a potom o dva dni odber.dnes som bola na druhej kontrole a zajtra mam dalsiu,tak myslim,ze v piatok by to mohlo byt 😀 dakujeem,tak ako sa hovori,do tretice vsetko dobre,verim ze tento krat to vyjde aj mne aj vsetkym co sme tu 😀
@pipina19 ahoj ja som si objednala tieto biovea.net/uk/mobile/product_detail.aspx?NAME=DHEA-25mg-300-Vegetarian-Tablets&PID=21504&OS=204&cid=0&deptid=0&all=false&back=searchresults
tie mi poradila lola911 tá má s tým skúsenosti už dlhšie. Neviem, či je v tom nejaký rozdiel, čo sa týka kvality, skór myslím, že nie je, ide o to, že nie sú registrované a preto v lekárňach šú drahé. Ale je to len môj názor. Mám doma aj od swanson, ak by si chcela tie ti môžem predať, ale je to len na tebe 😊
@miskab ahoj áno testovala ale mám už druhý deň slabučku čiarku. Takže neviem čo z toho bude. Držím ti palce a ozvi sa ako si dopadla .
@gabika31121985 jeej super tak drzim palce 🙂 ja si mam dnes o jednej volat , mam z toho nervy ,uz nech je jedna 🙂

@zamiokulkas ved uvidime😉