Pipiny z Gyn - Fiv
Dievčatká, dovoľujem si otvoriť novú časť našej témy s rovnakým názvom a zároveň vás do nej pozvať 😉 .
Prajem príjemné diskutovanie a hlavne úspešné snažilkovanie 🙂 !
ahojte tak sa hlasim prisli sme domov do ziliny o 16 uff mame len 4 vajicka ale ak budu vsetky 4 zivotaschopne bude dobre aj tak 🙂 manzelovi vysli velmi dobre vysledky spermiogramu co som bola prekvapena ale tak mozno zabrali tie vytaminy 🙂 zajtra budu volat ako dalej a kolko embryjok mame ...drzte palce... 🙂
Tak dnes volali mame 4 embryjka v stredu mame vklad tesim sa dufam ze bude vsetko ok 🙂 Dievky kedy si mam vlozit poslednu tabletu pred vkladom?
@sofia1 no ja mam jedneho chlapceka autika bude mat 9 a 39 mam za tyzden takze aj cas nas tlaci aby sme to mali este preplatene aj vek ak to ma vyst radsej nech to vyjde kym nemam viacej rokov...inak by ma zaujimalo kolko vlastne stoji cely zakrok bez preplacania poistovnou....
@alexiss27 mna stali lieky 600€ a dokopy sme platili cez 2000€ v BA.
@sonulienka13 🤐 🤐 🤐
@sonulienka13 ty uz mas po 39? toto su nehorazne sumy a este ked sa nepodari och ☹
@alexiss27 práve ze nie.29 budem mat.to bolo ze lieky,predĺžená kultivácia,ICSI ,kontroly,mrazenie a odber oocytov.
@sonulienka13 ved toto je divne toto je moj cennik
3-6 oocytov 300
predlzena kultivacia 190
embryoscope 315
zmrazenie 250
takze spolu 1055 e este budeme platit plus
co som platila 110 za nieco co mi ani nebolo poskytnute
a plus lieky spolu to je
celkova suma 1410 e
a to mi mala preplacat vraj poistovna 70 percent z celkovej sumy...
@alexiss27 ja som mala viac oocytov a ja som chodila dva týždne na kontroli kazdy druhy den.tak to sa ti nazbiera.a aby som ta naklamala.90€ mi vrátili este za lieky co som vracala 😉
lebo napr. to co je pisane v tom poplatku 110 € nic z toho som nevyuzila...
@alexiss27 tak sa na to spýtaj. Ja som sa pýtala, či mi nevrátia peniaze, keď sa vklad nekonal. Inak si myslím , že by mi nič nevrátili. Všetko je to biznis, ale opýtaj sa na to, nevieme čo všetko si za to rátajú a čo im preplatí aj poistovňa. Ja som samoplatca a aj tak viem, že niektoré výkony mi preplatila aj poisťovňa, lebo si to kontrolujem cez svoj účet v poisťovni.

Babulky co ste boli v Blave za kolko vas po odbere vajicok.pustili domov ?