Pipiny z Gyn - Fiv
Dievčatká, dovoľujem si otvoriť novú časť našej témy s rovnakým názvom a zároveň vás do nej pozvať 😉 .
Prajem príjemné diskutovanie a hlavne úspešné snažilkovanie 🙂 !
Ahojte kočky chcem sa spýtať keď ste užívali Dehu ako dlho ste ju papali a ako dlho?
Ahojte kočky chcem sa spýtať keď ste užívali Dehu ako dlho ste ju papali a ako dlho? A čo potom ďalej?
Uzivala tu niektora z vas Estrimax?
@sofia1 extrimax mi do vkladu robil zle. Bolesti hlavy, migrena, tocila sa mi hlavz..cele zle. Po vklade ani neviem ze ho uzivam. Ako sa citim? Nijako. Predvcerom vecer ma dost silne pichlo pri pravom vajecniku,vcera ma cely den pobolievalo v podbrusku no a dnes nic..vobec nic. Akurat rozmyslam co idem robit lebo sa tu zblaznim😁muz v tobote dieta v skole a ja sama doma😊
zienky beriete niektora duphaston ?
@sofia1 tiez si myslim ze uhniezdovanie tak hadam ano. Trvalo to cca 5-10 sekund ale intenzivne. 😂😂😂som aj mala v plane dnes povysavat a pozmyvat ale muz ma uzemnil😂vraj bordel neutecie😂a ze kef uz bude velmi zle pozmyva aj on😂😂😂...ja som s na tie vedlajsie ucinky pytala v centre a vraveli ze ano ze vela zien to ma. Ale nastastie hned po vklade to preslo a od utorka mam pokoj.
@sofia1 ja viem..a on s tym nema problem. Ani umyvacku mi nedovoli vylozit😁😁vcera som so synom piekla perniky lebo tak ako kazdy rok aj tento bude zdobit pernikovu chalupku a ked vecer dosiel muz domov skoro s koze vyskocil😂ale rozdychall to...ved ja som iba navazila suroviny a davsla do rury. Vsetko ostatne robil krpec😊
Dievcata ako casto ste denne brali progesteron ?
Ja mam 3x2
uz som sa bala ze mam len ja tak vela 😀 no v centre kazali kazdych 8 h 1 ale dr co ma do centra poslal a ma v ziline pobocku gyn fivu mi povedal ze mam davat dve rano a dve vecer ...tak potom je to ok. Babulky a nemate popichavanie v podbrusku pri vajecnikoch? citite sa niejako inak ? tie co ste cerstvo po vklade ?
Podla toho, ci mas Progesterone alebo Utrogestan. Progesteron ma dvojnasobok mg ako Utrogestan, preto sa berie 3x1 a Utrogetan 3x2.
Ja beriem prolutex 1x za 24 hod. Pichanie a pobolievanie moze sposobovat sj utrogestan ci prolutex
Baby ide vam oznacit ked chcete niekomu priamo odpovedat? Lebo mne nie🙁

@dagaz ano tvoj sa kedy narodil? moj 1.2.2008 je to nase slniecko 🙂