icon

Pipiny z Gyn - Fiv

katarinka77
28. mar 2009

Dievčatká, dovoľujem si otvoriť novú časť našej témy s rovnakým názvom a zároveň vás do nej pozvať 😉 .
Prajem príjemné diskutovanie a hlavne úspešné snažilkovanie 🙂 !

lilyianka
23. dec 2016

@pipina19 ako napisala cucica....objednaj sa na konzultaciu a tam ti hned predpisu lieky na stimulaciu a vysvetlia ti aj ako ich uzivat a co vsetko treba vybavit...napr notara,predoperacne,odbery

miminkavi
26. dec 2016

Ahojte baby. Mozem ssa vas nieco popytat? Zaujimalo by ma toto: v stredu chcem volat do GF a objednat nas na 1. konzultaciu..lenze chcela by som vediet, ci sa na ten isty den da objednat aj rovno na nejake zakladne vysetrenia ako napr. spg, sono..a este by ma zaujimalo, ci niektora z vas chodi do Ziliny, lebo prave tam sme sa rozhodli ist..je to najblizsie..vopred dakujem za vsetky odpovede

pipina19
26. dec 2016

@lilyianka Ahoj načo notára?

lilyianka
26. dec 2016

@miminkavi odpoviem ti za nas....chodime do Ba a na 1.konzultacii mi urobili kultivaciu a zobrali krv na mužské hormony a protilatky na spermie a mužovi urobili spermiogram

miminkavi
26. dec 2016

@lilyianka dakujem za odpoved..tak snad to tak aj v Za funguje..a ako dlho ste cakali na termin 1. konzultacie??

lilyianka
26. dec 2016

@miminkavi my sme vtedy cakali dlho...dali nam ho az o 3 tyzdne.....ale to sami na recepcii vraveli,ze sa im to nestava..
V Za neviem ako to funguje....

aaangelll
27. dec 2016

Ahojte, potrebovala by som poradiť. Ak chcem zmeniť CAR a chcem prejsť do druhého, tak treba k tomu nejaké potvrdenie/tlacivo? Či stačí sa len objednať v tom novom? Ďakujem 🙂

sofia1
27. dec 2016

@aaangelll skus zavolat na recepciu

ria294
27. dec 2016

@aaangelll môžeš sa objednať do iného car. A vyžiadať si výpis zo zdravotnej dokumentácie z car , kde si chodila.

aaangelll
27. dec 2016

@ria294 ďakujem veľmi pekne za odpoveď. Treba tam zavolať alebo stačí poslať mail. Chceli by sme vyskúšať Brno, budeme už ako samoplatci a zda sa mi, že aj cenovo dostupnejsie je to v Čechách.

kklaudia
27. dec 2016

Ahojte.kolko dni po KET ste si robili tehu test?

sofia1
27. dec 2016

@kklaudia na 9ty,ale nic som tam nemala az na 12ty

ria294
27. dec 2016

@aaangelll ja som volala do car v NR, že chcem výpis zo zdravotného záznamu, nakoľko chcem ist do iného car, tak to nebol problém poslali by mi to poštou, ale ja som si preto bola osobne. A tiež chcem ísť do Brna, lebo moja skúsenosť v gin Fiv nebola dobrá.

lilyianka
27. dec 2016

@ria294 ked sa mozem spýtať preco chces menit car?

ria294
27. dec 2016

@lilyianka je tam viac dôvodov, ak chceš napíšem ...

lilyianka
27. dec 2016

@ria294 ano ak by si mohla napíš mi...my tam tiez chodime a.....

miminkavi
28. dec 2016

@lilyianka ved uvidime..dakujem

kklaudia
1. jan 2017

Ahojte...vsetkym Vam prajem len to najlepsie v novom roku... aby sa splnila vsetky priania...hlavne tie tehulkovske... mne sa uz zacali plnit 🙂 dve palicky mame 🙂

sofia1
1. jan 2017

@kklaudia ktory si den?inak gratulujem

kklaudia
1. jan 2017

Som 10.den po KET ...

sofia1
1. jan 2017

@kklaudia super nech sa pekne drzi👏😘

kklaudia
1. jan 2017

@sofia1 Dakujeme 🙂

tatiana6
2. jan 2017

Ahojte dievcata, prosim vas ako to vyzera v Zline v Gyn-fiv? Ideme na prve vysetrenie a neviem co mam ocakavt. Dakujem 😘

miskab
2. jan 2017

Ahojte babenky teraz v january idem na KET a mam uz len dvoch mrazacikov prvojadra, kt. mi mrazili hned po oplodneni ktote sa oplodnili bez napichovania cize samovolne, otehotnela ste niektora s takymi embryami ktore neboli po predlzenej kultivacii?

mkatkam
2. jan 2017

Ahoj baby, neviete , ci sa niekomu podarilo dohodnut s Gynfiv BA ak ste chceli mrazit embrya iba po jednom a nie po dvoch? My sme sa tam pytali doktorky, ze ci sa da aj po jednom a nam povedala, ze oni mrazia iba po dvoch. Ale neviem, ze ci treba na tom trvat a da sa s nimi dohodnut alebo neustupia. dakujem

jajawka
2. jan 2017

@tatiana6 ahoj, ak idete s partnerom len na prvu konzultaciu, tak vas caka rozhovor s lekarom (choroby, cyklus, styk atd.), spermiogram a gynekologicke vysetrenie s vaginalnym ultrazvukom. A podla vysledkov sa dohodnete na dalsom postupe ☺

tatiana6
2. jan 2017

@jajawka dakujem pekne za odpoved ❤

kklaudia
3. jan 2017

Krásne začína to tehotenstvo moje...mám črevnú chrípku ale takú, že v noci som sedela na wc, voda zo mňa a pritom som vracala na dlažbu...tak za celý život sa mi to nestalo...prečo teraz??? :(

alexiss27
3. jan 2017

@kklaudia ja som tyzden po ET dostala chripku uff cibulovy caj som pila 10 dni lezala ale preslo to...

alexiss27
3. jan 2017

@tatiana6
ku komu si objednana?