Pipiny z Gyn - Fiv
Dievčatká, dovoľujem si otvoriť novú časť našej témy s rovnakým názvom a zároveň vás do nej pozvať 😉 .
Prajem príjemné diskutovanie a hlavne úspešné snažilkovanie 🙂 !
Ahojte baby. Mozem ssa vas nieco popytat? Zaujimalo by ma toto: v stredu chcem volat do GF a objednat nas na 1. konzultaciu..lenze chcela by som vediet, ci sa na ten isty den da objednat aj rovno na nejake zakladne vysetrenia ako napr. spg, sono..a este by ma zaujimalo, ci niektora z vas chodi do Ziliny, lebo prave tam sme sa rozhodli ist..je to najblizsie..vopred dakujem za vsetky odpovede
Ahojte, potrebovala by som poradiť. Ak chcem zmeniť CAR a chcem prejsť do druhého, tak treba k tomu nejaké potvrdenie/tlacivo? Či stačí sa len objednať v tom novom? Ďakujem 🙂
Ahojte.kolko dni po KET ste si robili tehu test?
Ahojte...vsetkym Vam prajem len to najlepsie v novom roku... aby sa splnila vsetky priania...hlavne tie tehulkovske... mne sa uz zacali plnit 🙂 dve palicky mame 🙂
Som 10.den po KET ...
Ahojte dievcata, prosim vas ako to vyzera v Zline v Gyn-fiv? Ideme na prve vysetrenie a neviem co mam ocakavt. Dakujem 😘
Ahojte babenky teraz v january idem na KET a mam uz len dvoch mrazacikov prvojadra, kt. mi mrazili hned po oplodneni ktote sa oplodnili bez napichovania cize samovolne, otehotnela ste niektora s takymi embryami ktore neboli po predlzenej kultivacii?
Ahoj baby, neviete , ci sa niekomu podarilo dohodnut s Gynfiv BA ak ste chceli mrazit embrya iba po jednom a nie po dvoch? My sme sa tam pytali doktorky, ze ci sa da aj po jednom a nam povedala, ze oni mrazia iba po dvoch. Ale neviem, ze ci treba na tom trvat a da sa s nimi dohodnut alebo neustupia. dakujem
Krásne začína to tehotenstvo moje...mám črevnú chrípku ale takú, že v noci som sedela na wc, voda zo mňa a pritom som vracala na dlažbu...tak za celý život sa mi to nestalo...prečo teraz??? :(

@pipina19 ako napisala cucica....objednaj sa na konzultaciu a tam ti hned predpisu lieky na stimulaciu a vysvetlia ti aj ako ich uzivat a co vsetko treba vybavit...napr notara,predoperacne,odbery