Pipiny z Gyn - Fiv
Dievčatká, dovoľujem si otvoriť novú časť našej témy s rovnakým názvom a zároveň vás do nej pozvať 😉 .
Prajem príjemné diskutovanie a hlavne úspešné snažilkovanie 🙂 !
Ahojte, pred 12 dňami som bola na ET, krv negatívna, dnes som 1.DC. To sa môže ísť na KET až po tej ďalšej ms? A nie po tejto čo mám teraz? Som z toho nejako zmätená. Chodím do BA
ahojte mam zvyšny gonal a cetrotide.
Ahojte prosim Vas vie mi niekto napisat ako prebieha KET v GynFive v BA?
Ďakujem
@henika14 neboj všetko ide ako po masle, vyplatíš zákrok, potom si vás oboch zavolá embryolog, ktorý vám da podpísať, že obaja súhlasite s vkladom a kolko vám budú embryi vkladať, nasledne ta zavolá sestrička do izby..da ti plášt, papuče a už len vyčkáš kým ta zavolá a vložia ti embryo, bude tam ležať v izbe ešte tak 20-30 minút, a odchádzaš domov.👍
@henika14 ale ked sa mi tak mari,tak sa lieky zacali brat prvy den MS a vklad zvykne vyt medzi 16-19 dnim cyklu. To urcili podla sliznice zo sona kazdej individualne. Takze ak uz MS zacala,tak teraz to uz asi nepojde. Ale overila by som si to na konzultacii radsej. Tam aj prespisu lieky. Tusim som brala ESTRIMAX.

@segab090 Boli sme na IVF, ale to bolo neúspešné a po ňom sa mi podarilo po hormonálnej mužovej liečbe prirodzene otehotnieť, teraz sa už 15 mesiac snažíme opäť. Už máme termín vyšetrenia v Gyn fiv v BA, tak uvidíme, čo bude nasledovať.