icon

Pipiny z Gyn - Fiv

katarinka77
28. mar 2009

Dievčatká, dovoľujem si otvoriť novú časť našej témy s rovnakým názvom a zároveň vás do nej pozvať 😉 .
Prajem príjemné diskutovanie a hlavne úspešné snažilkovanie 🙂 !

atari89
22. jún 2019

@petra844 mi tiez dr stenova
@butterfly333 amh 0,57 a 30rokov bohuzial

petra844
23. jún 2019

@atari89 ona nieje zla niekedy ma take divne nalady ze sa clovek boji aj nieco opytat ale snazi sa vsetko vysvetlit..prvy et mi robila ona a ket pan dr habuliak ci ako sa vola uz si nespomeniem🙈on pekne sestricke dal drzat ultrazvuk na bruchu a pozeral kam to vklada..strasne mily dr
Drzim palce ✊🏻To amh mas nizske ale baby mali aj nizsie a podarilo sa
Priatel ma spermie ok?my sme mali lenivsie davali sme vsetko na ISCI

butterfly333
23. jún 2019

@atari89 ale sú tu aj také zázraky že pri nižšom amh ostali prirodzene tehu. Moje amh minulý rok 1,09 teraz v piatok som bola znova tak ešte nemám výsledky no o mesiac mám 40r.

suflicek90210
23. jún 2019

Ahojte. Do Gynfivu som prišla 1x v októbri 2018 na HyFoSy, ktoré dopadlo dobre. Snažili sme sa vyše roka. V januári sme s partnerom podstúpili vyšetrenia. Zistili že sme ok, len partner mal slabší spermiogram (astenoteratozoospermia). Mal hraničné hodnoty tak mu doporučuli Zinkorot. Ja som mu dokúpila ešte samostatne vitamín C 1000mg, Selezin od Walmarku, Macu a Lyzín. Užíval to 3 mesiace. Ja céčko, vitamín D, E a Inofolic 1xdenne. Vo februári sme išli 1x IUI, bez Clostilbegytu. Chodila som na folikulometriu a pri 18mm foliku mi pichli priamo tam na ambulancii Ovitrelle s tým, že na druhý deň budeme inseminovať. Nevyšlo to, hoci spermie boli o niečo málo lepšie ako pri prvom spermiograme. V marci sme išli druhý x na IUI s tým, že ak sa to nepodarí, pôjdeme na IVF. Mudr. Behúňová mi tento krát nasadila Clostilbegyt 5 dní, ale iba 1x denne. Pekne bolo vidno folikuly. O 22:00 som si pichla Ovitrelle. Inseminácia sa podarila 😊 partner mal po 3mesiacoch užívania vitamínov taký dokonalý spermiogram, až sa mi nechcelo veriť. Myslím že aj preto teraz čakáme dvojičky 😊. Až neskôr som si uvedomila, že vždy keď som bola na folikulometrii buď u mojej gynekologičky alebo už na klinike, vždy tam bol jeden dominantný folikul a jeden o pár mm menší. Nikdy sme sa ale nad tým nepozastavovali. V rodine máme obgeneráciu dvojičky a aj partner má v rodine, takže ten Clostilbegyt k tomu možno ešte aj dopomohol. Každopádne vám dievčatá držím palce. Po inseminácii som doma ležala a cítila som ako ma popicháva vaječník a verila som že sa to podarilo. Myslím si že GynFiv je dobrá klinika, celkový dojem fajn, veľa ľudí ráno na chodbe ale netreba vešať hlavu. Nie sme v tom sami.

butterfly333
23. jún 2019

@suflicek90210 to je super gratulujem. My sme tiež minulý rok v októbri boli prvý krát v gyn five v Nitre v novembri prvé iui bez stimulácie môj výborný spermio no aj tak to nevyšlo. Zatiaľ na druhom sme neboli ja budem mat o mesiac 40r no tak asi kvalita vajíčok nič moc.

tucsok89
24. jún 2019

Ahojte, pridávam sa aj. Do GF chodíme už rok, absolvovala som HyFoSy, 3x IUI. Na druhy pokus IUI uspesná, ale žial som v 8tt spontanne potratila. Rozhodli sme sa s manželom, že idem ďalej takže v tomto cykle ideme na naše 1. IVF
Držte palce, verím, že to už teraz dám až dokonca 🙂
Je tu ešte niekto, kto ide na IVF?

atari89
24. jún 2019

@petra844 nieje zla, dokonca naposledy bola velmi mila a vsetko vysvetlila 3x. ale prve konzultacie som mala pocit ako male hlupe dievcatko, partner ani nechcel k nej chodit, ale tak uz to bola posledna a teraz uz pichame kratky protokol.

@butterfly333 tak zazrak sa stat moze ale skor verim ze sa podari prve IVF, ja som zdrava okrem toho nizkeho AMH a jedine partner ma zly spermiogram ale davame si ISCI, tak by tu sanca mohla byt.

Kazdopadne som velmi pozitivna a mega sa tesim 🙂 Jedine keby tie injekcie neboli take neprijemne :(

butterfly333
24. jún 2019

@atari89 a čo je to to ISCI?

butterfly333
25. jún 2019

@atari89 baby ja som mala minulý rok amh 1,09 dnes mi volali od gyn lebo som bola na krv a moje amh 1,16 super trocha sa to zlepšilo. 👍
@petra844

atari89
25. jún 2019

@butterfly333 ISCI je ze vyberu tu najlepsiu spermiu a pichnu ju priamo ku vajicku, je to vacsia pravdepodobnost oplodnenia ked su lenive spermie.

butterfly333
25. jún 2019

@atari89 aha ďakujem a koľko to celé stojí? Môj má spermio na výbornú. Teda zatiaľ u neho všetko ok.

luciam11
25. jún 2019

@butterfly333 to sa neda povedat ze kolko to stoji lebo zalezi kolkokrat pojdes na vklad, kolko embrii budes mat atd... zalezi na tom co chcete

butterfly333
25. jún 2019

@luciam11 aha tak ďakujem

petra844
26. jún 2019

Baby ake ste mali hcg tie co boli na ket ja som mala
- 1480 IU/l13den od vkladu a
- 7445 IU/l18den
Lebo v nedelu som krvacala tak pondelok som isla na krv uz v obavach ze to odislo uz ale dr ze vysledky su pekne

elimu
26. jún 2019

@petra844 Ahoj, ja som mala 15DPT 1691. Tak si myslím, že je to ok. Na kontrolu mám ísť až 3.7., ale poviem ti, je to o nervy. Ešte som zostala aj doma a príliš sa sledujem a potom mám čierne myšlienky, či sa to neprestalo vyvíjať. No na nervy. Ale verím, že 3.7. prídu samé dobré správy a bude biť ❤️ Držím aj tebe palce, nech všetko dotiahnete do úspešného konca😉

petra844
26. jún 2019

@elimu no ja idem na ultrazvuk 9.7 a tiez ma poraza nedelu si ma chceli nechat v nemocnici pichli mi inekciu na zastavenie krvacania a pondelok zase ale vcera dneska uz nic len trosku spinenie
Krv dopadla dobre ale neviem preco som krvacala ani dr nevedela povedat
Drzim palceky moc✊🏻✊🏻✊🏻💜👶🏻Je to tazke vydrzat viem tiez sa hrozne bojim

elimu
27. jún 2019

@petra844 ono je to krvácanie a spinenie v začiatkoch normálne. Teda ak sa nejedná o silné krvácanie. Ale teším sa, že mňa to obišlo, lebo by som asi nebola moc pokojná. Nieže by som teraz bola? 😀 Stále sa bojím aj zamlknuteho potratu, ale snažím sa myslieť pozitívne. Verím, že všetko je ok a bude až do konca a pôrod bude rýchly a bezbolestný 😄

petra844
27. jún 2019

@elimu no ja som mala silne dost ale hcg islo hore za 5dni z 1480 na 7445 aj potej krvy neviem co sa dialo
Aj tak som na nervy ci je vsetko ok uz nekrvacam spinenie skoncilo aj ale bojim sa stale dost
Ja ked som videla kolko krvy ked som isla na wc uz som si myslela ze sa stalo najhorsie ale hcg vidis islo hore o dost

elimu
27. jún 2019

@petra844 Mohla to byť nejaká zrazenina, ktorá sa chvalabohu vyplavila. Dôležité je, že hcg narástlo. Ale tvoj strach úplne chápem. Však aj ja sa bojím a som zatiaľ bez problémov (klop,klop,klop). Len ma znervózňuje, že sa cítim až príliš dobre😅 Okrem zväčšenia pŕs nejako nič extra nepociťujem.

petra844
27. jún 2019

@elimu len to sa bojim ze mne nedelu zacalo krvacanie potom prestalo pondelok som isla na krv a dosla som domov hned po krvy a zase tak ja sa strasne bojim a teraz uz nic tak sa bojim ze po odbere krvy zase krvacanie ze snad je vsetko ok neviem ako snad by videli ze by to nejako kleslo uz po nedele achh😬😑neviem tohoto sa jedineho bojim ze ci neist zase na krv ale za tyzden ale asi nejako vydrzim
Mne tiez nic iba som stale hladna a spim a niekedy mam pocit pri chodzi take “ tahanie” ako keby ze musim ist pomalsie

pipilipi22
28. jún 2019

@petra844 ahoj. No ja som bola na KET a 14. den odber som mala ze 475 HCG. Takze ty mas superhodnoty. Neboj. Krvacala som aj ja jak som ti pisala. Len moje krvacanie nejako nemali chut riesit....

pipilipi22
28. jún 2019

@petra844 Ja som krvacala tak, ze som na pohotovosti nechala cely krvavy stol pod sebou, ale srdiecko bilo! A beries Dufaston alebo Progesteron na vkladanie? Mne to zmenili na dufaston, lebo uz som mala akoby mykozu z tych vkladacich. A ako som krvacala, tak mi povedal lekar ze hned na pohotovosti jednorazovo 4 tblety zjest. To je na odvratenie mozneho zaciatku potratu

petra844
29. jún 2019

@pipilipi22 jezis chudatkooo😯🙁mozem ti napisat sukromnu spravu?

theredpoppy
2. júl 2019

Zeny,prosim vas,potrebujem poradit 😊 ideme na druhe IUI (stimulacia clostil 1xden, 5.-9.den). Vcera som bola na krvi a folikulometrii (10.dc) a doktorka vravela,ze mam vela folikulov na jednom vajecniku (5na pravom, na lavom neviem), ze ma mozno budu prehovarat na prepichovanie folikulov (?!). Prosim vas, ma s tymto niektora skusenost? Pocula som,ze v takychto pripadoch sa IUI zvykne rusit...poobede mi sestricka do telefonu vravela,ze si ani enmam pichat prengyl a prist 13.den cyklu na IUI...Za akukolvek reakciu/skusenost budem vdacna 😄lebo zmatena som silno teraz...

mofa
2. júl 2019

@theredpoppy ja som mala 4 folikuly.doktorka mi tam mlela o tom, ze sa to zrusi lebo je tam riziko viacpocetnej tehotnosti... tak jej vravim, ze na to som brala ten clostil.aby ich tam bolo viac.a v ziadnom pripade sa nic rusit nebude.takze sme sli a samozrejme sa to nepodarilo ani tak.neboj sa.

theredpoppy
2. júl 2019

@mofa vdaka 😊 nebojim,len som nepochopila to prepichovanie 😃

mofa
2. júl 2019

@theredpoppy k tomu nedojde.🙂
ja sa tiez chystam na iui ale tento krat to uz musi byt inak. bola som 4 krat a vzdy to naplanovali tak, ze folikuly este neboli prasknute.vzdy ma oblbuju tym, ze to nie je problem jelikoz tie spermie preziju aj 24 hod. ale to je nezmysel. v pripade ked sa vstrekuju priamo do maternice za 5-6 hodin su uz v dutine brusnej.proste ta cesta je kratsia a rychlejsie su prec.

pipilipi22
2. júl 2019

@elimu Ahoj. A mozem sa opytat, ty si bola na et alebo ket? Tie vase hodnoty hcg su supervysoke! Zajtra ti drzim palce na utz

elimu
2. júl 2019

@pipilipi22 Ahoj 😊 Bol to môj 3. IVF cyklus a z neho 3KET. Doteraz ani ťuk, teda v tomto cykle 2KET bolo biochemické. Ďakujem, dúfam, že tentokrát to dotiahneme do úspešného konca😉 Aj tebe držím palce a prajem nech je už všetko ok.

laurakrauz
Autor odpoveď zmazal