Pipiny z Gyn - Fiv
Dievčatká, dovoľujem si otvoriť novú časť našej témy s rovnakým názvom a zároveň vás do nej pozvať 😉 .
Prajem príjemné diskutovanie a hlavne úspešné snažilkovanie 🙂 !
baby, kolko dni po prefuku ste spinili?
@pici máš pravdu. Užívam si. Teším sa so života. Ale predsa, s deťmi je život krajší, pestrejší. Zatiaľ to beriem všetko s nadhľadom, s "rozumom", tak pekne pokojne. No je pravda, že keď vhupnem do kola IVF, taaak krásne sa namotávam, pomaly, pomaličky.... mám strach z toho sklamania. Viem, že to všetko za to stojí, že to všetko prebolí - ale tá bolesť je nenormálna, veľká, silná - však to poznáš... Ale idem do toho 🙂 .
@alibabaa no veru, obcas su aj teraz chaosy 🙂, ale nastastie vysetrenia su okej a konecne som si povedala, ze sa spytam aj na ten chrbat, takze taḿ mam taky maly fyziologicky zapal a - proste sa treba setrit. To bude pri mne hrooozne tazkeee 😀.
Preco musi byt zivot taky kruty? 20.9. som si urobila test a boli tam dve ciarky. Po 3 rokoch sa nam podarilo prirodzene otehotniet. Plakala som ako dieta. To sme mali zaziadane o IVF. Vsetko bolo OK, vyvoj dobry. Minuly tyzden ma prvy krat postrasila, ze stale nie je vidno srdiecko. Dnes uz mam MA a som poslana do nemocnice na zakrok. Som zufala, bojim sa. S mojim Ashermanovym syndromom to nebude sranda.
Dievcata, dnes mam za sebou zly den....Dr.mi oznamila, ze uradicka budu len 2 folikuly ☹ ☹ ...davku mam silnu, takze zle reagujem...a k tomu v praci mam peklo, lebo som v skusobnej dobe...a kazdy na mna hladi...ze co si to dovolujem ☹ ☹ ....proste zivot je jeden velky boj ☹
@evakva ,@sysinek kočky držte sa ešte nič nie je stratené, mnohé veci v živote vyzerajú veľmi zložito a nakoniec budete milo prekvapené, prajem veľa síl a hlavne zdravia.
@pici ako sa máš moja, kedy nám sem napíšeš ako dopadol testík?
Ja som už ako taký malý tank, fučím ako rušeň a v posteli sa prevaľujem ako parný valec, no samá technika 🙂

Dlho som nepisala. Chcela by som sa spytat. IVF vraj uz mame, len lieky doschvaluju. Teraz sa vsak vyskytli nejake problemy a tak pravdepodobne nebudem moct na IVF minimalne pol roka ist. Budem si potom musiet davat znova ziadost, alebo platnost tohto schvaleneho IVF je neobmedzene? Dakujem