Pipiny z Gyn - Fiv
Dievčatká, dovoľujem si otvoriť novú časť našej témy s rovnakým názvom a zároveň vás do nej pozvať 😉 .
Prajem príjemné diskutovanie a hlavne úspešné snažilkovanie 🙂 !
ahojte bubky včera som v práci skolabovala v nemocnici mi dali infusku, robili ct aj dáke injekcie mi dali, myslíte že v pondelok by som mala nabehnuť do centra? dufam že sa drobčekom ni nestalo vraj cievna príhoda.☹
@elise Ježišku,čože?cievna príhoda?a si o.k.mala by si asi zavolať do centra,čo dalej ,aby boli bublinky o.k..držím palce.
@annamary27 a ty sa ako držíš? Kedy ideš na krvičku? Prajem Ti ten najkrajší vianočný daček... 😉
@nalada ahoj,dakujem za opýtanie 😵 ,zatiaľ sa držím statočne,som o.k,nebadám žiadne zmeny,chodila som aj do roboty kvôli inventúre,takže mi čas ubehol rýchlo,teraz sa to bude možno ťahať,ked budem od utorka doma a krvička bude v piatok ..2.12. 😉
babulky zajtra ráno volám do centra čo mi povedia, idem na vyšetrenie k obvodnému a na neurologiu a na očne pozadie, inak ako som ítala tu záverečnu správu tak mi to tam domotali, gynekologa mi odmietli zavolať, takže uvidím zajtra myslite na mna
ja som si dneska volala do GF na konzultaciu, viete kedy som dostala termin? 21/12 alebo v januari dobre?
akoze ja tam idem na 5 min kvoli nahradnemu protokolu a tomu ze mi tam opat nikto nic nepovie a toto mi zadrela slecna na recepcii 😠
@gelinka75 ahoj,ja ked som sa prihlasovala do GF,tak som si DR.Stenovu vypýtala,lebo doma mám tiež lekárku,tak som chcela ženu a kamoška mi ju odporučila,ale napokon sa pri kontrolách počas umelého oplodnenia dostaneš skoro každému pod ruku 😉 držím palce 😵
@annamary27 dakujem ti, ja mam inak ako gynekologa muza, ale uz som bola aj u zeny, v podstate mi to je jedno, zacaka som sledovat tuto temu a drzim ti palceky aby vysla pozitivna krvicka 🙂
@gelinka75 ja som inak s dr.Stenovou spokojná,dúfam,že mala šťastnú ruku v našom treťom pokuse ,lebo akurát ona sa mi ušla na vklad rozmrazených embryjok v ten deň 😀
@annamary27 no to dufam, ze mala stastnu ruku 🙂 ozaj to robia v narkoze tie vklady?
@gelinka75 nie vklady nerobia v narkoze,len sa predtým užije diazepam a čípok spasmopan na uvolnenie hladkého svalstva,aby sa tam ľahšie dostali.
v narkoze sa vyberaju vajíčka,je to cca 10-15min spánku.

@yeliel cavelo,cítim sa úplne normálne 😵 😵 😵 ,skôr som nadopovaná energiou ako unavená,kozenky sú väčšie,ale tie nikdy malé ani neboli,testovať nebudem,takže neviem na čom som.