icon

Plánujeme 4. IVF. Ste na tom rovnako?

megynka
14. mar 2010

Ahojte 🙂
nájdu sa tu optimistky, ktoré plánujú tento rok 4.IVF a aj po troch neúspešných pokusoch stále veria, že sa to podarí? 😉

chanel
31. mar 2010

Megy: s těmi financemi mi něco povídej ☹ , šetřím jak divá 😀 ,kam by jsi chtěla jet? Wrtulko: šla jsem na konzultaci a přítel mi říká, neměň Car, raději zůstaň kde jsi to už se určitě povede....Byla jsem u Šuly, říkal, že nedělají žádné nativy jen klasické ivf a tak jsem si říkala, že na Obilnáku kam chodím,dělají pak i ty nativy.Já jsem chtěla nativ,ale dr. říkala ne, až po vyčerpaných ivf.A ted mi řekla, že je jí to líto, že se nedá pomoci všem a navrhla operaci. Už jsem nervama, že na ni musím jít zhubla dvě kila ☹ a ted mám 51kg.Ale ještě jsem si dala schůzku v Caru,kde dělají nativy i v přirozeném cyklu, tak bych se chtěla informovat a popřípadě to zkusit tam.

wrtulka
31. mar 2010

Aha to sem ani nevěděla že nativy v Heliosu nedělají..
A na jakou operaci tě ženou na laparoskopii?No oni nikde ty nativy moc nechtějí dělat 😝 ale na to bych jim kašlala bych řekla že to chci a basta.

megynka
autor
31. mar 2010

chanel, ako že kam na dovolenku? no moja srdcovka je Egypt, boli sme tam 3x a ešte by som išla, ale rozmýšľali sme aj nad emirátmi, chceli by sme niečo také, lebo keď už budem mamina 😉 tak sa už tak skoro na dovolenku asi navyberieme 🙂

chanel
31. mar 2010

Wrtulko: já bych ještě šla do 4 pokusu, tam pojištovna hradí léky,ale 70tis. na to fakt nemám, proto ty nativy a taky proto,že moje tělo těch 5 stimulací má plné zuby. Jednu laparku mi dělali před 4 lety a ted když neví,proč se nedaří to chtějí zopakovat ☹ ..Megy jo ptala jsem se kam by jsi ráda..já v Egyptě nikdy nebyla a Emiráty jsou prý nádherné tam byla kamoška.Já mám ráda Řecko,ale loni jsme byli v Itálii a letos vůbec nevím.A fakt je, že příští rok s miminkem se jen tak nikam nedostaneš 😝

v555
31. mar 2010

No pojdeme aj miminkami 😉 ,snad ich nenechame doma 😀 ,viete ake nam budu vdačné 😀 😀 😀

megynka
autor
31. mar 2010

v555 len aby sme to prežili aj s mimčami na dovolenke 😀 to budú nervy, ale zasa ušetríme, každá cestovka píše dieťa zdarma 😀

v555
31. mar 2010

nech je to už tu 😉 nech už mam take problemy,a nie tieto čo riešim momentalne 😠

wrtulka
1. apr 2010

Dobré ránko všem..
chanelko já tě chápu že se ti nechce do 4 pokusu - do těch hormonů a všeho já se přiznám že se toho teď docela hodně bojím 😔 😔 však taky proto chci zkoušet IUI..
Hele takže vy jste byli nějaký cyklus bez ET? já že my jo takže máme na 4 cyklus taky hrazený léky..

megynka
autor
1. apr 2010

dobré ránko 😉

tak máme novú pracovnú dobu, teraz zasa od 7:00 do 15:00, som zvedavá ako dlho 😀 pekný deň všetkým 😉

wrtulka
1. apr 2010

Dobré Megynka 😵
tak to zní dobře od 7 do 15 nebo ne? 😉

megynka
autor
1. apr 2010

wrtulka, lepšie ako bolo 😉 dnes idem volať do centra, tak som už nervózna ako dopadli tie výsledky, ale zavolám až okolo obeda,dúfam že nezabudnem 😀 teším sa už na voľno 🙂

wrtulka
1. apr 2010

megynka to mi povídej na volno se těším taky .. hlavně se mnou teď hrozně mává ta změna času fakt hrůza! ☹ tak se dost těším že se vyspím 😀 jen na cvičák s pesinou asi nepůjdeme v sobotu je "kousací den" a to ona ještě neumí a v neděli zase jedeme ke tchánovi .. takže asi taky nic.. no snad to zvládne i bez cvičáku 😀
Tý brďo to bych byla nervní bych tam zavolala hend ráno 😀 😀 😀 tak pak hned napiš jsem fakt napnutá jak jste dopadli!

megynka
autor
1. apr 2010

wrtulka, ja so tiež nevydržala, teraz som volala ale na recepciu, lebo lekár má pacientky a nechcem vyrušuvať a mi povedali že mi v priebehu dňa zavolá, tak budem nervózna až kým nezavolá, no je ešte možné že výsledky tej fragmentácie ešte nebudú,och som strašne zvedavá čomi povie, dám vedieť 😉

wrtulka
1. apr 2010

Megynka tak to sem napnutá s tebou!!!Já bych chtěla doktora bych se s tím neprděla.. 😉 😀 v Heliosu mi ho normálně mezi pacienty dávali k telefonu.. 😉 sme vždycky pokecali stačilo říct odkud sem a žu věděl s kým mluví 😀
No tak pak napiš ale myslím že výsledky té fragmentace by už mohly být...jinak by ti to řekli ne? a nevolal by ti to osobně doktor 😉

wrtulka
1. apr 2010

Megynka teď jsem našla na netu tohle:

https://www.youtube.com/watch?v=q1RKr4pWOqs

úplně u toho slintám!!§ tahle písnička je pro mě strašně moc srdeční záležitost..
když jsme byli na 2IVF tak vždycky když jsme jeli z kontroly tak tuhle písničku hráli.. pak i když jsme jeli z OPU a transferu.. pak jsem jí pouštěla bojovníčkům a doufala že se jim u mě bude líbit 😔 😔 😔

megynka
autor
1. apr 2010

wrtulka, tak výsledky fragmentácie nie sú a na moje stery povedali, že mi posielajú recept a mám sa vraj preliečiť a objednať na kontrolu, volala sestrička, ani nepovedala čo konkrétne, že niečo ako bacil 😒

wrtulka
1. apr 2010

megynka a kdy budou ty fragmentace? No tak to přeléčení je dobře ale že ti to nikdo nevysvětlí 😔

megynka
autor
1. apr 2010

fragmentácia bude možno budúci týždeň, inak pred chvíľou mi znovu volala sestrička, že mi posielajú recept na antibiotiká pre mňa aj pre manžela, a len mi povedala, že je tam niečo čo tam nemá byť a predtým mi hovorila že pošle recept len pre mňa, no hlavne nech sa dohodnú, dúfam že sa pozrela na moje výsledky a nie niekoho iného 😀

wrtulka
1. apr 2010

megynka taky ti nemůžou zavolat najednou a říct ti co a jak a poslat ti ty správné léky.. no doufám že to bude ok i tak 😉 hm antibiotika ty měl manžel taky kvůli nějaké potvůrce ve spermouších.. přeléčilo se mu to.. ale ke zlepšení to nevedlo..

megynka
autor
1. apr 2010

dúfam, že keď pôjdem na kontrolu tak to bude v poriadku, nerada by som dlho užívala antibiotiká, lebo asi pred mesiacom som dobrala jedny a manžel tiež, mal chrípku a ja zápal močových ciest a teraz znovu antobiotiká 😒

wrtulka
1. apr 2010

hm to je k prdu ☹ po antibiotikách se prý tělo dává dohromady až půl roku.. a takhle brzo za sebou.. 😔
ale megy já měla antibiotika při poslední stimulaci! K stimulaci sem chytla ještě angýnu! TAkže docela záhul no ležele sem jak lazar a možná proto mám doted problémy ...

megynka
autor
1. apr 2010

ako keby nám nestačil jeden problém, musí sa prilepiť aj nejaký ďalší 😠 no čo ešte že my sa s tou stimuláciou nejak neponáhľame, necháme to až na leto 😉 tak by som išla na tú dovolenku, len neviem ako to poriešime s megy, mne je ľúto od nej odchádzať ráno do práce, nie tak ešte na celý týždeň, a ona je na nás tak hrozne naviazaná, bojím sa aby nebola smutná keby sme išli na týždeň preč a ja neviem ako by som to bez nej tiež ten týždeň zvládla, je to proste naše mimčo 🙂

wrtulka
1. apr 2010

megynka my taky moc řešili jak s pesinou a dovolenou..
nakonec jsme to vymylseli tak že pojedeme na Pálavu do penzionu kde můžou být i pejskové..(malí a hodní.. to že pesina je malá je jasný ale hodná😀 to jim budeme tvrdit a po našem odjezdu budou rekonstruuovat penzion😀)takže jí bereme sebou..
jako jasně kdybysme třeba měli letět tak by s náma nemohla to je jasný to by musela zůstat doma..
vy jí nemůžete dát třeba na týden k rodičům nebo něco? Nebo nemohl by se k vám na ten týden někdo nastěhovat?
U nás je sice výhoda že je malá takže by se dala dát i k mým rodičům kde už jednoho pesana mají a tam by to v pohodě zvládla ale když ona jinde než doma utíká.. normálně do 2 hodin si najde díru a je v prčicích no bígl no..😀 😝

megynka
autor
1. apr 2010

mohli by sme ju dať k rodičom ale oni majú ešte starého vlčiaka a on nejak tú našu nemusí, nie je vôbec zvyknutý na druhých psov a potom u rodičov by asi pribrala aj 5 kíl 😠 lebo keď s ňou na chvíľu prídeme už jej niečo pohadzujú a mňa to hrozne rozčuľuje 😠 bože to bude takto asi aj s deťmi 😨 tak ešte niečo vymyslíme, najlepšie by asi bolo keby sa k nám niekto nasťahoval, dobrý nápad, už len niekoho zohnať 😉
ale hádam si tú vašu Lajku v penzióne obľúbia, veď je rozkošná 😵

wrtulka
1. apr 2010

megynka my přesvědčili manžova bráchu - je svobodnej s přítelkyní co bude mít v létě prázdniny tak se k nám nastěhují...už se na to těší že budou mít barák pro sebe 😀 😉
tak ona Lája je hodná uvnitř.. má pelíšek jak sem sem dávala odkaz a když do něj zaleze tak chrní jak mímo.. prostě úplně vyměněná proti tomu zrychlenýmu stvořeníčku co je venku 😀 😵
víš my na dovču pojedeme ještě s mojí mamkou tak možná budou v pokoji spolu 😀 😀
no a my chceme hodně chodit.. takže Lája bude mít za den uchozený nožičky tak si myslím že jí už žádný lotrovinky ani nenapadnou 😀 ale sem zvědavá až budu objednávat ubytování.. že příjedeme s bíglem 😀 většina lidí jak slyší bígl tak říjá jen ježíši 😀 😀

wrtulka
1. apr 2010

Jo a s těma rodičema máš pravdu stejně to bude i s dětma 😀 však naši taky Láju rozmazlujou..třeba pod stromeček dostala od taťky dárek - hračku..během týdne byla zničená 😀 😀 ale já to neřeším protože Lája i když jí překrmíš tak to vyběhá..nebo jí pak dáme menší dietku 😉 protože je fakt že mě se bíglové líběj do chvíle než mají hlavu menší než tělo (pak ti tlustí nic moc..) Však ta vaše je taky krásná jen tu si sebou do letadla nebo tak nevzemente no.. i když některé společnosti by jí možná vzaly..

megynka
autor
1. apr 2010

jéj tak to budú spolu s mamou na izbe 😀 sa už určite obidve tešia 😀 a tá naša to je strašný bojko, včera keď som s ňou bola vonku, našla si palicu a pri nej bola prázdna krabica od džusu a ona chcela zozbať tú palicu a ako ju zobrala do papuľky taj štrjchla o tú krabicu a tak sa naľakala,chvost medzi nohy a utekala 😀 hrozný bojko ona by do lietadla ani nemohla 😀

wrtulka
1. apr 2010

Megynka 😀 😀 koukám že si ty naše obludky nemají co vyčítat 😀
ta naše je "signalizační pes" takže poslední dobou každej večer (jak je jaro) signalizuje že jde ježek 😀 ..no řve jak tur a snaží se ho odnýst 😀 😝 v zimě to bylo horší to dost často vyštěkávala bubáky třeba ve 3 ráno super 😝 taky se bojí no..
s mamkou budou v pokoji podezírám mamku že jí nechá spát u sebe v posteli 😀 😀 což by se jí moc líbilo protože tohle my jí zakazujeme nesmí ani na gauč.. má svůj pelíšek a hotovo 😀 😝

megynka
autor
1. apr 2010

tak naša tiež do postele nemôže, ale na sedačku sme jej povolili, dám tam deku a potom môže, včera si tam s manželom pekne schrupli 😀
sa pomaly zbalím a idem domov, krásne veľkonočné sviatky všetkým, ale mrknem sem na vás určite aj cez sviatky 😉 🙂

wrtulka
1. apr 2010

Megynka měj se moc krááásně!!!! 😵 😵 😵 😵 😵