icon

Plánujeme 4. IVF. Ste na tom rovnako?

megynka
14. mar 2010

Ahojte 🙂
nájdu sa tu optimistky, ktoré plánujú tento rok 4.IVF a aj po troch neúspešných pokusoch stále veria, že sa to podarí? 😉

wrtulka
26. apr 2010

Dobré ránko..
Megy teda tak to máš můj obdiv! Já děcké oblečky a plínky a všechno obcházím obloukem.. prostě mě to trápí..😔
uvažovala jsem že když další IVF tak na jaře.. takže nejdřív příští rok někdy v dubnu/květnu... 😀
jinak přeju krásný sluníčkový den..

megynka
autor
26. apr 2010

dobré ránko 😉
wrtulka, mne to nerobí problé, raz to určite nejaké mimčo oblečie 🙂 a keď to tričko bolo také zlaté, tak som si ho objednala 🙂 ja zasa strašne rada obzerám takéto vecičky a najradšej by som ich všetky nakúpila, ja neviem robí mi to radosť pozerať a plánovať a sem tam možno niečo za dobrú cenu kúpiť 😉 a teda poznám kočky ktoré ešte tiež deti nemajú a podaktoré ich ešte odkladajú na neurčito ale vecičky už kupujú 😉 asi je to trošku bláznivé ale nech, ja som občas bláznivá 😉 🙂

wrtulka
26. apr 2010

Megynko tak já myslím že "blázni" jsou v životě ti nějštastnější 😉 😀
já o sobě říkám že nejsem blázen že sem letadlo 😀 😉
a jinak já doufám že si užiju jednou nakupování v těhu..nebo to by byla sranda až nám zavolají že pro nás mají mrně z adopce..
do té doby nic pořízovat nebudu ale pak 😀jsme říkali že když bysme mrně dostali tak bysme ho dali do nákupního košíku a jeli nakupovat všechno co by potřebovalo 😀 😀

megynka
autor
28. apr 2010

ahojte 😉 kde ste všetky? 😕
wrtulka tak naša megynka ide asi do puberty, sa tešíme, prestáva poslúchať 😒 budeme to musieť vydržať, inak nemáme nič nové 😉 len do práce a z práce 😠

wrtulka
28. apr 2010

Ahojky Megynka..
jak to že vám přestává poslouchat? A vydržet to asi nebude ono protože by jí to mohlo zůstat 😔
tak ta naše neposlouchá už od té doby co nám ji přivzeli 😝 takže v tomhle taky nic nového..
já dneska volala na sociálku kvůli těm formulářům jeslti by jim teda stačil jen ten doklad o příjmech tak snad dobrý paní byla vstřícná a říkala že napíšeme odůvodnění a že oni s tím nemají problém a že snad přes Kraj kam se to postupuje dál to projde..No a manža zítra snad skočí k doktrce aby nám nechal potvrdit že jsme zdraví..v pátek snad dostanu to potvrzení o příjmech a bude 😵 😵 pak už "jen" vyplnit ten formulář o požadavcích na dítě atd..
no jsem na to všechno zvědavá..Jo Lája se nám pořád hárá.. ale snad už by měla být za těmi nejplodnějšími dny.. ale ještě tak týden to bude trvat 😔 Megy je u vás taky tak krásně?
Mě má přijít v pondělí ms a pak ve středu bych měla frčet do Práglu na hormonální profil..a imunologii a pak 11 den UTZ a když bude vše ok tak kolem 14 dne už IUI 😵

megynka
autor
28. apr 2010

wrtulka, no my sme čítali, že keď ide do puberty tak si proste bude trošku robiť po svojom, jasné že ju musíme aj ďalej vychovávať ale vraj to ťažšie obdobie prejde okolo 1,5 roku ale jasné že ju nemôžeme zasa nechať nech si robí čo sa jej zachce, je to ako s deťmi v puberte 😀 tiež majú svoju hlavu 😀 tak my už mesiac čakáme kedy sa ozve pani zo sociálky na ten kurz, hádam to už dlho nepotrvá, už by som tam chcela začať chodiť 🙂 aj tu u nás je nádherne 🙂 budem teda potom držať palce na IUI, joj to by bolo fajn keby sa vám to podarilo 😵

megynka
autor
29. apr 2010

ahojte 😉
tak ja už mám fakt smolu, niekedy ma prepadajú myšlienky, že by som sa najradšej na všetko vykašlala, keby sa aspoň tá adopcia už pohla, asi na tú sociálku zavolám a basta 😠 dnes mi volali z centra, kontrolné stery zasa nedopadli dobre a znovu mi posielajú recept na antibiotiká, veď ja v kuse užívam antibiotiká 😠 ja to už nechápem a ke´d chodím k mojej gyn na preventívky, tak mám vždy výsledky sterov negatívne, nerozumiem tomu 😠 a naviac ja vôbec necítim nič čo by nasvedčovalo tomu, že mi niečo je 😠 nejaký "kok" tak je, presný názov si nepamätám, ja už na to kašlem 😠 ako sa poznám tak po toľkých antibiotikách dostanem zas mykózu a je to 😠 ja neviem čo už mám robiť 😠 také mám nervy 😠

wrtulka
29. apr 2010

Megynko to je mi líto 😔 😔 tý brďo a neexistuje na to jiná léčba než antibiotika? Navíc moc nechápu že když jsi zrovna jedny dobrala že ti rvou další 😔
no nic si z toho nedělej my ty papíry taky ještě nepozbrírali.. manža byl dneska u dotkory a ta je pro změnu nemocná 😔 😔 😝 takže potvrzení od doktorky nemáme 😔 no ale potvrzení o příjmech snad dostanu zítra..od zaměstnavatelů..
takže to jen tak nevidím že bysme ty papíry podali.. 😔

megynka
autor
29. apr 2010

wrtulka, veď ak nebude doktorka dlho pn a to asi nebude tak budúci týždeň to možno dáte dohromady 😉 som zvedavá aké to budú antibiotiká, keby aspoň boli silné nech to už zničia, ale takto, ja už ani neverím že mi pomôžu

megynka
autor
29. apr 2010

tak ideme teraz večer na cvičák do mesta 😉

wrtulka
30. apr 2010

Ahojky ..
kde jste zase všichni?No jo asi venku je tam krásně 😉 😀
Megy jak je?už víš jak ty antibiotika?Já budu volat asi v pondělí do cARu abych šla na ten hormonálrní profil a tu imunologii..asi ve středu..
Jo megy nechceš se juknout do tématu adopce..začala jsem tam chodit a je tam docela dobrá parta lidiček.. a dost holek je na startu jako my..

megynka
autor
30. apr 2010

ahoj wrtulka, keď príde recept, tak vyberiem antibiotiká a kašlem na to , dnes som dostala ms a to týždeň skôr, je mi zle ☹
včera ale bol super cvičák v meste, megynka si to užila 😵

nájdem ťa teda neskôr v téme adopcia 😉

tulik1
3. máj 2010

ahojky holky, chci se s vama poradit, mam zacit za tyden stimulovat, ale mam alergii na pyl ..., nekde jsem cetla, ze je to lepsi odlozit, co myslite?

wrtulka
3. máj 2010

Ahojky Tuliku..
tak to se obávám že neopradím a co doktoři na to? ptala si se?

tulik1
3. máj 2010

wrtulka: jdu dnes ke svymu gyndari, tak se zeptam, driv pracoval pro ISCARE, takze vi o co jde, tak uvidim, co mi povi. V nedeli bych mela zacit stimulku, tak chci mit klid. Ted jsem v patek mela tak silnou alergii, teklo mi z nosu, z oci a hlavne jsem porad dokola kychala a to myslim, ze je fakt blby. ... no uvidime 😒

megynka
autor
3. máj 2010

ahoj tulik, tak ja s alergiami tiež nemám žiadne skúsenosti, našťastie, takže ty už ideš do stimulky, budem držať palce 😉

tulik1
3. máj 2010

megynka: dekuju moc, uz to davame po ctvrte, takze vim co a jak, ale stejne si tam vzdycky prijdu jako poprve ... porad se bojim, abych neco neudelala spatne ..., uz aby to bylo za mnou. ale na druhou stranu se vlastne tesim, ze se neco bude dit, no dava to smysl? uz mi asi hrabe 😉

megynka
autor
3. máj 2010

tulik to poznám, my sa tiež tento rok chystáme na 4 ivf, ale budem mať prvý krát injekcie, kde budem musieť miešať prášok a vodičku, tak neviem ako to budeme zvládať, zasa niečo nové, doteraz som mala vždy pero a to bola pohoda ale teraz to bude asi fostimon alebo menopur 😒

tulik1
3. máj 2010

tak uvidis, ale urco to zvladnes, ja mam pocit, ze my vsechny tady zvladnem snad uplne vse, jen aby jsme mely doma to miminko ...., ale je to teda boj a tlak, ani ne tak fyzicky, jako psychicky, ja mam pocit, ze moje hlava uz deset let neresi nic jineho, nez to mimi ..., tak snad uz se podari, nez ze me bude sediva babca ... 😉

wrtulka
3. máj 2010

Megynka já měla při IVF obou merional s vodičkou - míchala jsem si to a dalo se to v pohodě! Nech si to ukázat nebo tak a uvidíš bude to v poho 😵
Holky tak sem objednaná na středu na hormonální profil a imunologii a taky na další týden ve středu na průchodnost vejcovodů a odsledování ovulace 😵 objednali mě až na 17h odpolko takže si budu brát jen 1/2 dne dovolený jsou zlatí! 😵
No a manža jde teď ve čtvrtek na kontrolní spermio ... taky v 16:30 takže si nebude muset dovolenou brát vůbec 😵 😵 no už se nám to začíná pomalu rozjíždět 😵

tulik1
3. máj 2010

wrtulka: super, to mam radost, hlavne ze uz se neco deje, nejdelsi je ta doba "nicnedelani", ja porad premejslela, jestli uz jo a nebo jeste pockat, ted jsem to rozlouskla a uz to frci ....

wrtulka
3. máj 2010

Tulíku no já byla už před měsícem v Gestu na vstupní konzultaci..ale vyšlo to blbě že jsem byla už 6 tý den cyklu a tím pádem už nešlo ten cyklus udělat hormonální profilu ani imunologii.. takže se čekalo.. dneska to mám dostat (mrcha ještě nedorazila takže jsem dobrej středlec jesli nedorazí tak to zase budu odvolávat 😀 ale ne mám tam den rezevru a už mě bolí břicho jak o život tak snad ok).. a od toho se to dovjí hormonální profil.. průchodnost.. a kolem 14 DC /to sem zvědavá co se mnou budou dělat když to vychází na neděli 😀 😝 snad IUI

megynka
autor
3. máj 2010

wrtulka tak držím palce nech ti všetky vyšetrenia dopadnú dobre 😉 sa ti to nejak nahromadilo 😉 🙂 ale nevadí budeš to mať všetko aspoň rýchlo za sebou 🙂

wrtulka
3. máj 2010

Megynka uvidíme..mrška dorazila.. ted jen jak vyjde ta IUI.. protože zaměstnavatelé prudí když si chci brát volno.. v centru nám vycházejí vstříc jak to jde.. ale v neděli tam kvůli nám asi nikdo nepůjde 😀

tulik1
3. máj 2010

tak jsem se holky vratila od mudra, rikal ze ta alergie nevadi, ze na podzim zas budou chripky, takze si clovek nevybere ... takze huraaaa, jdeme na to 🙂. v neděli začínám synarel a prednison 🙂

megynka
autor
3. máj 2010

tulik tak to budem na teba myslieť a hrozne moc držať palce 🙂

tulik1
3. máj 2010

megynko dekuji moc, bude to zapotrebi, uz toho mame za sebou fakt hodne, tak uz bychom se konecne dostali do stastneho cile ....

beryk
4. máj 2010

Ahojda holky chci vás podpořit,dodat sílu,naději. 😎 Já jsem po 5 IVF , včera 14 den po transféru,byla jsem na krvi a zázrak,HCG 949 😉
Pořád tomu nemůžu uvěřit ,prostě úžasný pocit 😎 😎 😎 ,nádhera. Kočky neztrácej te naději a věřte........

megynka
autor
4. máj 2010

ahoj beryk 🙂 úžasná správa, ďakujeme, ja sa hrozne teším s tebou 😵 už si si to naozaj zaslúžila, držte sa 😉 🙂

wrtulka
13. máj 2010

Ahojky je tu někdo potřebuju si popovídat 😔