icon

Plánujeme 4. IVF. Ste na tom rovnako?

megynka
14. mar 2010

Ahojte 🙂
nájdu sa tu optimistky, ktoré plánujú tento rok 4.IVF a aj po troch neúspešných pokusoch stále veria, že sa to podarí? 😉

naduska
2. jún 2010

kocky neostal niektorej puregon ?ak ano piste do IP.dik moc 😉

alex001
3. jún 2010

ahoj holky 🙂

alex001
3. jún 2010

megznka: super takže 12.6. začínáš - přeju hodně štěstíčka musí to vyjít!!!! 😉

alex001
3. jún 2010

megynka: já jsem dneska začala s injekcema 225j Gonal tak uvidíme....už se těším 🙂

megynka
autor
3. jún 2010

alex ahoj,ďakujem a aj ja ti držím palce nech sa zadarí 😉 🙂

megynka
autor
9. jún 2010

ahojte, no kde ste všetky? teším sa na pozitívne správy, ako postupujete? 😉 ja sa neviem dočkať prvej tabletky provery 😀 teraz sa mi ten čas akosi zastavil, keď to mám už na blízku 😀

megynka
autor
9. jún 2010

tulik s ty ako? ty už máš OPU za sebou a ET určite už tiež 😵 moc vám držím palce a hrozne moc vám prajem to veľké šťastie 😵

tulik1
9. jún 2010

ahojjky megynko, my jsme byli na OPU v pondeli a ET bude nejspis v patek, meli jsme 14 vajicek, z toho 10 jich bylo kvalitnich, tak uvidime ....
dekuju, jsi hodna ze nam drzis palce, budeme to potrebovat jako sul ...
je mi uplne jasne, jak uz se tesis na zacatek, jakmile se zacne, tak uz to vsechno jinak utika, vid?

megynka
autor
9. jún 2010

tulik tak to nebudem v piatok nič robiť len ti držať palčeky 😵 musíš byť tehuľka, strašne mocinky ti to želám 😵 no a 10 kvalitných vajíčok to je paráda, teším sa lebo to je fajn počet a veľká nádej že sa podarí 🙂 takéto dobré správičky mi vždy vylepšia náladu, tak len tak ďalej dievčatá 😉

tulik1
9. jún 2010

diky megynko, jsi moc hodna, doufam ze zbude i na zamrazeni, samozrejme budu nejstastnejsi kdyz uz zadne mrazacky nebudeme potrebovat, ale rada bych si tam sla tak za tri roky pro druhy mimi 🙂)))

megynka
autor
9. jún 2010

tulik jasne mimčo bude potrebovať súrodenca 😉

alex001
9. jún 2010

ahoj holky tak hlásím, že OPU bude v sobotu 12.6. 😀

alex001
9. jún 2010

tulik1: gratuluju a přeju hodně štěstíčka aby vše dobře dopadlo a za pár dní byby //

alex001
9. jún 2010

megynka: takže 12.6. začínáš s injekcema? a jaké máš?

alex001
9. jún 2010

tulik1: co sis píchala před OPU pregnyl nebo ovitrelle?

tulik1
9. jún 2010

alex: pichala jsem pregnyl - 10000 jednotek 😉

alex001
10. jún 2010

tulik1: já budu píchat taky 10.000j pregnylu a kdy můžeš testovat? zítra máš ET? jestli ano, tak hodně štěstíčka a za pár dnů krásné //

tulik1
10. jún 2010

alex: ET mam v sobotu a testovat budu asi az to dalsi pondeli, to bude 10 dnu po ET a vzhledem k prodlouzene kultivaci uz by tam melo byt videt, jak jsme dopadli.

alex001
10. jún 2010

tulik1: já jdu v sobotu na OPU tak to na Tebe budu myslet 😉 a kdy jsi měla OPU teď 7.6.?

tulik1
10. jún 2010

ano 7.6. a petidenni prodlouzenou kultivaci ...
tak to bude sobota pro nas obe dulezity den, vid? tak ti budu moc drzet pesticky, at mas kvalitni vajicka, na poctu nezalezi, ale at jsou kvalitni a basta 😉

alex001
10. jún 2010

tulik1: děkuju a už se těším, doufám že vše dopadne dobře a za 9měsíců budeme tlačit kočárky 😀

tulik1
10. jún 2010

to by byla nadhera, vid? vubec si neumim predstavit, co by bylo, kdyby se to nepovedlo ... zivot bez deti neni nic pro me, urcite bychom si zazadali o adopci

maja2
10. jún 2010

Ahojte. Dovolím si napísať do tejto témy, i keď ja sama prežívam len prvé IVF. V prvom rade Vám všetkým chcem popriať, aby vám to už tentokrát určite vyšlo. A keďže určite máte veľa skúseností, chcem sa spýtať. Zažili ste niektorá, že by ste po OPU začali špiniť. Mne robili ráno odber vajíčok a všetko bolo v poriadku. Až teraz večer som začala trošku špiniť. Mám sa obávať, alebo je to ok?

astrid55
10. jún 2010

ahoj maja, ja mam sice "len" dve ivf za sebou, ale spinenie po odbere vajicok je uplne normalne...to ti mohol povedat doktor. drzim palce

megynka
autor
10. jún 2010

ahojte 😉
ste toho popísali, ja dnes akosi nestíham, ale už mám všetko porobené tak už bude trošku voľno 😉

maja ja som špinila po OPU možno len tak prvé 2-3 hodinky a potom už nič

alex, v sobotu držím palce na OPU, ja začínam ešte len brať v sobotu proveru, mám dlhý protokol

tulik tak ET sa posunul na sobotu, tak budem držať palce, tak sobota bude pre každú z nás významný deň 😉 🙂

ankel
10. jún 2010

ahojte baby citala som si vase prispevky a na zaciatku Vam chcem povedat ze pevne verim ze vsetkym sa to raz podari. Ja som na tom rovnako ako vy. Manzel mal nie moc dobry spermiogram, viete vsetky sperie mal poskodene a tie zevraj prirodzenou cestou nedokazu opl.vajicko i ked u mna nema ake pretoze mne nedozrievaju vajicka a mam syndrom PCO. Ideme na umele do Martina ale este cakam iba na schvalenie ziadosti potom lieky injekcie a asi az potom.... Nemala nahodou niektora skusenosti s tym ze partner mal poskodene spermie al aj tak umele vyslo? Mne lekar povedal ze take pripady uz boli a ze maju deti. Tak neviem stale na to myslim bojim sa stresujem sa som strasne nestastna neviem ako sa toto vsetko mohlo stat. A ako to je s tymi ziadostami to vzdy schvalia? A este jedna otazka tie injekcie co si pisala myslim ty alex001 su ake? To su len tie malicke alebo velke ihly? A musia ti to pichat v nemocnici alebo to mozes aj sama doma alebo niekto z domu? dakujem vam za odpovede

maja2
10. jún 2010

Ďakujem. Ukľudnili ste ma. Doktora to asi len nenapadlo, tak som rada, že je to v poriadku.

alex001
10. jún 2010

ankel: gonal se píchá do bříška a jsou to malinké jehličky 😉

alex001
10. jún 2010

megynka: jj já jsem zapoměla, že máš dlouhý protokol...tak hurá do toho !!! 😀

megynka
autor
11. jún 2010

ahojte 🙂
ankel, myslím že by si sa nemala stresovať, ber to tak ako je a proste skúšajte čo vám sily a financie budú stačiť, ja som počula o prípadoch, ktorým dokonca ani lekári nadávali veľké šance na otehotnenie a nakoniec sa vytýženého potomka dočkali 😉 čo sa týka žiadosti, tak tú schváli poisťovňa 3x pre ženy do myslím teraz už 39 rokov, neviem o prípadoch že by kvôli niečomu neschválili 🙂 injakcií sa báť nemusíš, pichajú sa len podkožne do tukovej vrstvy na brušku a niektoré sú v pere takže to je jednoduchšie a niektoré treba miešať vodičku a prášok, tak tie budem mať ja teraz prvýkrát tak dúfam že to zvládnem 😉 ale sú aj horšie veci 🙂 a do ktorého centra chodíte?

alex no ja sa teda už teším, zajtra mi to začína....hurá 😵 a zajtra držím palce čo to dá aj tebe tuliku 😵