Plánujeme 4. IVF. Ste na tom rovnako?
Ahojte 🙂
nájdu sa tu optimistky, ktoré plánujú tento rok 4.IVF a aj po troch neúspešných pokusoch stále veria, že sa to podarí? 😉
ahojte
som z toho nejak smutná, ešte ani jedna kočka s ktorou som si písala a išla na ivf nenapísala dobrú správu, tak potom kde je tá ich úspešnosť?! hrozne moc už čakám na to že sa to konečne niekomu podarí
Megynka to mi povídej 😔 já teď čekám napnutě jeslti se to povede jedné mojí známé tady co chodí do stejného centra co sem chodila já je po transferu dvou nádhenrých blaktocist tak tam snad už je výsledek skoro jistý!
tak to by už malo byť isté, ale keď človek nikdy nevie,ja už ani neviem čo si mám o tom myslieť, jak je to možné že niekto vôbec takéto problémy nepozná a môže mať detí koľko chce a my???? môžeme robiť čokoľvek a nič, som z toho fakt teraz mimo
megynka já měla taky na ETu blaktocisty sice ne tak krásné jako tahle holčina.. ale i tak no nic není jisté dokud to nemáš v náručí 😉 😔
alex ako sa držíš? dúfam, že všetko ok, už by sme potrebovali v tejto téme úspech ako soľ 😉 🙂 ja pokračujem v stimulke, doslova si ju užívam na pn-ke, chodím s hafanom na prechádzky, čítam, v pohode si navarím a upracem, dobieham veci ktoré som predtým nestíhala, je to krása, ani nevnímam že stimulujem a že sa niečo deje 😵
megynka: snažím se, ale už mi z toho hrabe bříško bolí jako by každou chvíli měla dorazit MS takže furt chodím na záchod a kontroluju jestli nekrvácím je to psycho......v pondělí jdu na krev tak bude jasno jak to dopadlo
kdy máš kontrolu a jak to zvládáš?
@alex001 tak tie pocity veľmi dobre poznám ☹ ale ja ti hrozne držím palce nech to dobre dapadne 😵 ja by som mala cez víkend dostať ms a v pondelok ísť na krv a sono a potom začínam pichať menopur, tak dúfam že sa ms neomešká, ale asi nie lebo už mám také podozrivé pocity v podbrušku 🙂 zatiaľ to zvládam v pohode, len tá moja arytmia ma začína štvať, začína sa mi to zhoršovať, no veď keď pôjdem na predoperačné tak sa porozprávam s lekárom
ahoj holky bohužel mám špatné zprávy HCG <0,5, takže 5.IVF nevyšlo...... ☹
megynka: držím palečky, aby to vyšlo !!!!!! 😉
Ahojky holky..
se zase po delší době hlásím..
Alex to je mi moc moc líto že ani 5IVF nevyšlo 😔 😔 😔 máte aspoň nějaké mrazáčky nebo tak? 😔
Jinak já tedy odjížím 20 do Františkových lázní..už se moc těším 😵
do té doby IUI ani nic jiného neplánujeme.. 😝
Megy jak ty se stimulkou? Četla sem že se vám hárá Megy 😵 neboj to zlvádnete a dáváte jí kalhotky? nosí je? 😀
Já se musím pochlubit sem se o víkendu smála.. byly jsme s Lájuškou na cvičáku..
a cvičili přivolání z volného prostoru..paní co nás cvičí než jsme šli my tak říká..no a některá plemena se přivolání naučit nedají..skoro je to jejich rys.. a tak..
No a my předvedli dvě kráásná přivolání na jedničku.. vracím se zpět a slyším.. Lajka není bígl 😀 😀
@alex001 je mi to moc ľúto 😔 😔 😔
@wrtulka od dnes pichám už menopur a v piatok idem na krv a sono, tak hádam už bude náznak nejakých folíkov,sama som zvedavá 😉 nohavičky jej ešte nedávame, zatiaľ si len tak sem tam ukvapne a doma len ležká a spí, ešte sa jej to nerozbehlo naplno, hádam to nejak zvládneme, no musíme a ona tiež..... a teda Lajka robí pokroky a to teda ukázala ten pani čo vás cvičí 😀 😀 😀 super
wrtulka: díky, bohužel zmrzlinky nemáme a nikdy jsme neměli - bylo by to s nima jednoduší... užij si lázně pořádně relaxuj a kdo ví třeba to po lázních bude hned 😀
megynka: na pátek držím všechno co mám ať folíky krásně rostou a za pár dnů je z Tebe těhule 😉
megynka: taklhe vůbec nepřemýšlej!!!! musíš věřit, že to vyjde!!!! a ono se to podaří!!! 😉
Alex to je mi líto ale ony zázraky se dějí.. neuvažuješ o lázních nebo tak?
Holku úsměv poved se to! Každá jen jak vidím ještě není ten správný čas.. pro alex.. pro mě..
ale Megy pro vás tedy třeba je..! Určitě!
wrtulka: lázně mi bohužel nepomůžou mám endomertiózu, trombózu a špatnou imunologii takže přirozeně otěhotnět by byl naprostý zázrak.... 😀
Ach jo a s tou imunologií ti něco práškama nebo tak nemůžou udělat? U té trombózy nevím..
no a s endometriozou tu holky těhotněj i přirozeně (jednu znám určo!)
wrtulka: mám prášky na imuno, ale jen při IVF takže nevím...budeme určitě zkoušet minimálku na konzultaci už jsme objednaní tak uvidíme co vymyslí 🙂
a taky půjdeme do adopce - manža už to navrhoval dříve, ale já jsem nebyla rozhodnutá, vzhledem k tomu, že se pořád nedaří tak jsem se rozhodla že teda jo - bereme bloňdatou holčičku pozn.co nejmladší(nejlépe hned od narození)... 😀
alex tak se za náma jukni do téma adopce chodíme tam obě s megy 😉
nám už chybí poslední formulář na podání žádosti a megy už jsou dost dál.. 😉
wrtulka: a jak to funguje - vím, že musím na úřad pro formuláře ptají se při tom na něco nebo jak to probíhá když jsi půjdu pro formuláře?
megynka: jak to probíhalo když jste si šli pro formuláře k adopci?
megynka: děkuji asi se stavím zítra na úřad pro formuláře a uvidíme co a jak 🙂
megynka: a co psychologická příprava jak to probíhá a je to zajímavé?
@alex001 veď my sme tiež mali tie tlačivá doma asi 2 mesiace kým sme sa rozhýbali a vypísali sme ich 😀 psychologická príprava je v pohode, zatiaľ, najskôr sme mali dve také dlhšie sedenia viaceré páry spolu a tam sme všeličo rozoberali a robili rôzne skupinové úlohy a teraz už chodíme sami no a na konci budú psychologické testy, všetky kočky v téme adopcia píšu že je to v pohode, tie testy, tak ich hádam zvládneme aj my, no a ešte keď sme tú žiadosť podali tak potom sa nám ohlásila pani zo sociálky, u vás ju kočky nazývajú zubatá 😀 a prišla k nám domov pozrieť ako bývame a popýtala sa na nejaké základné veci, zatiaľ sa to všetko dá, tak uvidíme ako to bude pokračovať, ale čakacia doba na mimi je 2-3 roky a tak podajte žiadosť čím skôr my sme sa tiež mohli skôr rozhýbať 😀
megynka: moc děkuji za info 🙂
idem sa vás popýtať, ako to funguje, tie, čo ste mali neúspešné IVF. dostali ste nejaké výstupné papiere z CAR, myslím napr. spermiogramy, resp. výsledky HP. Alebo ste si ich museli robiť nanovo, keď ste išli na ďalšie IVF do iného centra. Zaujíma ma, ak dávajú tieto výsledky, či to dajú automaticky, alebo či o to treba požiadať, alebo to vôbec nedávajú. ďakujem.

Tulíku to je mi moc moc líto moc dobře to znám a vím že teď potřebuješ čas na to vzpamatovat se z toho a jít dál..věřím že najdeš dost síly na další pokus.. na další naději.. a držím ti pěsti !!!