Plánujeme 4. IVF. Ste na tom rovnako?
Ahojte 🙂
nájdu sa tu optimistky, ktoré plánujú tento rok 4.IVF a aj po troch neúspešných pokusoch stále veria, že sa to podarí? 😉
@maja2 vždy nám dali len záverečnú správu o liečbe, ale na požiadanie teraz nám z Prahy zaslali celú dokumentáciu, ale aj tak spermiogram sa robí pred každým ivf a tak isto HP, pretože tieto hodnoty sa menia
@wrtulka injekcie pichám už dva týždne, dnes som bola na kontrolu a môj optimizmus je na bode mrazu 😔 každé ivf je úplne rovnaké, je tu len ten rozdiel že pri každom ďalšom dostanem vyššie dávky hormónov ale telo reaguje stále rovnako, takže ako pri predchádzajúcich aj teraz len 7 biednych folikulov zatiaľ a už presne viem ako to dopadne, takže budú 3 biedne vajká a možno pri tej najlepšej konštelácii hviezd 4 a z toho sa určite vyvinie jedno super biedne nič, ktoré sa budú snažiť za každú cenu odtransferovať aby nám dali ešte blbú nádej na pár dní - tento scenár už dôverne poznám, jednoducho sa musím zmieriť s tým že vlastné deti mať nebudeme
no a dnes pri kontrole ešte mrkol na ten môj nešťastný krčok maternice a robil si poznámky, že je nejaký zakrútený a budú sa musieť pri ET použiť nejaké klieštiky aby ho vyrovnal, lenže mne ET kvôli tomu vždy museli robiť v narkóze lebo to bola bolesť a ak to on bude chcieť robiť len tak tak to teda odmietam
Megynka vy to taky nemůžete mít jednoduché 😔 😔 😔 😔 😔
Hele ale 7 folíků není špatné číslo!!!
Kdyby z toho bylo kolem 6ti vajíček a třebas 3,4 dobrá embrijka 😉 😵 😵 😵
no uvidíš ale třebas to tak španě nedopadne jak si maluješ! 😉
@wrtulka keby si tak mala pravdu, ale 3 embijka, to je na mňa hrozne veľa, to sme nikdy nemali, budeme radi ak bude jedno a to ešte vôbec aké bude, ale nie som z toho nejak zničená, proste je to tak, tak to beriem, niekedy sa jednoducho nedá nič robiť, no uvidíme, ešte sa predsa len môže stať zázrak, ale lekár tiež povedal, že viac folikulov ani nečakal vzhľadom na naše predchádzajúce pokusy, asi to tak všetko pre niečo musí byť len zatiaľ ešte neviem prečo
čo plánujete na víkend? bude krásne, my si asi urobíme aspoň nejaký malý výletík do prírody, na dlho nemôže kvôli pn, ale aspoň len tak trošku vyraziť
Megynka stejně si říkám jeslti by nezafungovaly jiné léky, protokol a tak..
hele tady na MK chodí holčina - teď je těhulka.. první 2IVF měla hrozně málo vajíček třeba jen 5 nebo tak, nikdy neměli mrazáčky.. sice kvalita embrií obstojná to jo..ale embrijka tak 2 -3 ale prostě nedařilo se a prý jeslti není problém ve vajíčkách a tak..
při 3IVF změnila centrum dostala proti předchozímu krátkému protokolu dlouhý a ejhle měla myslím kolem 10 vajíček a nakonec 4 krásná embrijka. Všechna šla do mrazáčku.. a teď byla na KETu a je těhulka!!!!Možná se dokonce chytly obě..
no a u mě zase my jsme vždycky měli vajíček jak ...naposledy 24 z toho 18zralých a 14 embrijek! A nakonec sotva 3 na zavedení nic moc kvality 😔
ale je fakt že já měla při obojím stejný protokol.. proto teď uvažuju i o nativu nebo minimálce..že tam fakt možná byl problém ve vajíčkách víš..jak jich bylo hodně.. tak mohly být nekvalitní nebo cosi..
No jinak na víkend.. dneska večer má ségra loučení se svobodou takže jdu na garden pyjamovou párty 😀 a v sobotu odjíždíme asi do neděle na Seč i s Lájuškou..
tchán tam má chatičku.. my bereme stan.. a bude pohoda 😵
@wrtulka to máte pred sebou pekný víkend, užite si to aj s Lajkou 😵 a Lajka keď sa vám hárala, tiež bola doma taká smutná a len ležala a spala? naša doma len tak polihuje ale vonku to behá, len doma je taká smutná a dokonca prestala aj kňúrať a to ona kňúrala s radosť pre všetko, teraz má taký smutný výraz 😔 inak ja som mala už aj dlhý aj krátky protokol, aj gonal, aj puregom a teraz menopur a všetko jedno....
Megy ale ještě existuje ultrakrátký protokol.. dává se holčinám co blbě reagují na hormony 😉
jo Lájuš taky byla jako vyměněná taková spavá, letargická, rozněžnělá se pořád chtěla tulit 😀 😵
no a táák sme se báli aby nezdrhla ale to si otevřela vrata a ona se po očku podívala a zase lehla a už se nehla 😀
Megy ale psi nemají mimiku 😀 😉
ale ne mě taky přišla stašně smutná 😀 😉
Ahijte kocky, aj ja prave cakam na ms a supsa do stvrteho IVF.
Pridavam sa...
Prajem Vam vela stasticka, nech ste vsetky tehulky!!!!!
@megynka dakujem za privitanie..
Nepacia sa mi od teba tie slova "ci vobec bude ET"
Skus mysliet pozitivne a viac bojovat!!!!
Drzim ti palce!!!!
Ja som teraz zmenila CAR a tym, ze som mala posledne IVF v aprili, idem teraz len do minimalnej stimulacie s clostilom.
Ja som vzdy stimulovala 225-300 jednotkami a teraz buem mat len 2x1 clostil. Urobime si take skusobne IVF soft, aspon uvidime ako reagujem na slabe davky liekov.... Neocakavam teraz, ze budem tehulka ale aspon sa bude nieco diat....
Na babatko cakam vyse 8 rokov, nechcem uz len cakat a cakat......
@rebeca_1 nie že by som dopredu niečo vzdávala,žiaľ je to skutočnosť, dnes ráno som mala potvrdené že ET nebude...tiež som stimulovala 225 pri predchádzajúcich a 300j pri tomto ivf, žiaľ vajíčka a aj spermie boli teraz skoro všetky bez jadierok s genetickou informáciou, takže nás embryologička od začiatku oplodnenia pripravovala na takýto výsledok...zajtra ideme do centra na pohovor, podľa toho čo nám odporučia sa rozhodneme čo ďalej...boli sme už 2x v Heliose v Martine, potom v ISCARE v Prahe a teraz chodíme do ISCARE v Martine...predpokladám, že nám odporučia darcovské vajíčka alebo dokonca embryá...ale od marca pracujeme aj na adopcii, tak to ma drží nad vodou, už ma to čakanie, nádeje a sklamania vyčerpávajú...teraz si budeme užívať život...plánujeme dovolenku, treba ešte nejaké úpravy v byte, užijeme si nejaké výlety...mám dosť injekcií, hormónov, lekárov...najviac ma ale štve, že ženy ktoré ani deti nechcú alebo sa o ne nestarajú, tak tie ich majú bez problémov, a my ostatné sa trápi, bojujeme, dali by sme za to aj posledné, poznám také ktorým išlo pri ivf o život a bezvýsledne
@megynka juj, tak to ma ozaj mrzi..
Ano clovek ked je vopred upozorneny ze sa aj take nieco moze stat, tak potom s tym aj tak trosku rata. Nic prijemne. Clovek bojuje co to da a aj tak nepride ani k ET. To je velke nestastie
Dovlenka precisti hlavu, srdce aj duse. Urcite Vam pomoze. Pekne si ju uzite a nacerpajte nove sily!!!!
Ja som bola prvy krat v Gyn-five, potom dva krat vo Ferticente. Teraz sme v Reprofite. Manzel to tak nejako rozhodol ))))
megynka: nechápu co se to děje moc mě to mrzí - zažila jsem to letos v únoru........ ☹ ach jo!!!
Ahoj všem 🙂 my se také chystáme na 4. pokus IVF. Plánujeme ho na září. Otěhotnět se snažím po x vyšetřeních a operacích už 6 let. Vloni při 3 ivf jsem otěhotněla a čekali jsme dvojčátka. Bohužel mi najednou v 19tt praskla u jednoho plodová voda a tím se náš sen rozplynul a vše skončilo☹ ☹ ☹ Takže jedeme nanovo. Bohužel už bez příspěvku pojišťovny. Byla jsem v Iscare v Praze a teď jsem se přeregistrovala do Kostelce do Arlety. Jak jste na tom s úhradou léků a přípravami na umělko vy? Těším se na vzkazíky 🙂
@versko vitaj 😉 to mi je ľúto čo sa vám stalo 😢 obdivujem ťa že máš ešte odvahu a sily do ďalšieho boja, ale to je fajn 😵 ja som po 4 ivf a zasa neúspešnom...teraz sme ešte mali totot ivf cez poisťovňu, lebo sme boli na treťom ako samoplatcovia v Prahe....s ďalšími pokusmi ja už nepočítam, sme zaradení do poradovníka na darcovské vajíčka, ale ešte aj to zvážime, zatiaľ sme sa dali na adopciu...u nás vyzerá na vlastné bábo dosť beznádejne, zo 4 ivf sme dvakrát nemali ET, oplodnené vajíčka sa nám vôbec nevyvíjajú a musím pri stimulácii brať maximálne dávky hormónov aby som sa vôbec k nejakým vajíčkam dopracovala a tentoraz sme mali všetky vajíčka bez jadierok s genetickou informáciou, takže sa vlastne ani nemali ako vyvíjať...manžel má ešte trochu horší spermiogram....a u vás je aký problém ? inak krásny dník želám 😵
@megynka Ahojky, u nás byl nejdříve problém v tom, že jsem měla v děloze veliké septum /přepážku/ se kterým se nedá otěhotnět, protože se tam vajíčko neuhnízdí. Mám ještě špatně průchodné vejcovody a zakloněnou dělohu. S tím septem jsem 2 x byla na IVF v Sanusu v Hradci Králové a i když to věděli tak mně na to neupozornili. Takže jsem kvůli nim přišla o 2 pokusy ☹ ☹ Pak jsem šla na několik gynekologických operací, aby mi ho odstranili ,Pak jsem měla 3 pokus, který se povedl, ale bohužel dopadl tak jak jsem už psala. ☹ ☹ ☹ Toto vše jsem absolvovala od roku 2001. Také zvažujeme adopci, ale máme pár známých, kteří s tím mají špatnou zkušenost, takže by to byla opravdu až krajní možnost. I když už je nám docela dost let /33/37/ a čekací doba u nás v kraji je minimálně 4 roky. Ještě přemýšlíme o náhradním mateřství. Doma nám dělají společnost naši dva pejsci Pražští krysaříci. těším se na vzkazíky 🙂

Ahojky všem..
Megy jak je už pícháš injekce? Co megynka jak bojujete s háráním?
a koukám že máš za sebou psychotesty tak super 😵 😵 😵
u mě nic nového 😉