icon

Plánujeme 4. IVF. Ste na tom rovnako?

megynka
14. mar 2010

Ahojte 🙂
nájdu sa tu optimistky, ktoré plánujú tento rok 4.IVF a aj po troch neúspešných pokusoch stále veria, že sa to podarí? 😉

wrtulka
15. mar 2010

tuzimpobabatku zdravím..
kočko to záleží na tom jaký máš protokol začala si s injkecemi před nebo po ms?
Jnak OPU bývá +- zhruba ve stejný den jako bys měla přirozenou ovulaci - tzn. někde v půlce cyklu..
takže pokud jsi po ms tak určitě předoperační platit bude.. pokud před ms.. tak asi taky ale jen tak tak..

wrtulka
15. mar 2010

megynka taky ti přeju krásný den..
u nás je problém u manži.. i když teď po druhém cyklu IvF začali doktoři spekulovat jeslti nemám blbý vejce 😔
právě proto chci zkoušet ty IUI - v přirozeným cyklu bez stimulky..abych jim dokázala že mám vejce ok a to jim dokážu jen tak že otěhotním 😉
megynka tak k tomu abych se s tím tak nějak smířila jsem zatím úplně nedošla.. i když teď po tom druhým cyklu kdy nám na misce umřelo 11 bojovníčků a 3 uvnitř u mě.. tak už jsem snahy měla.. ale pak jsem se z toho oklepala a chci zase bojovat.. IUI, taky uvažuju nad lázněma.. tak podobně..
Jinak já už chodila do 2 diskusí.. ve všech jsem zůstala poslední (nebo skoro poslední) v netěhu.. v té první už jedou druhý kolo...tak jen doufám že už se mi to nestane a že pokud těhu tak všechny..protože zůstávat pořád na ocet je k prdu 😔 😔

tuzimpobabatku
15. mar 2010

wrtulka: ahoj, ja mám dlhý protokol, 1.3 som bola v centre a lekár mi povedal, že nech idem na predoperačné budúci týžden. A to vyšlo na minulý týžden. Ale povedala som si, že počkám, tak idem dnes. S injekciami som začala v piatok min., týžden. Menzes mám dostať teraz v stredu, ale môže mi aj meškať. tak neviem.

wrtulka
15. mar 2010

Tak to neboj tak to ti to vyšetření bude stačit.. od ms + cca 14 dní.. takže stačí když tak nějak příjde do konceý týdne..

tuzimpobabatku
15. mar 2010

dúfam, že mrcha príde, lebo ju dorazím! 😀 😀 😀 ...ináč, obvykle mi chodí skôr, lenže baby tu píšu, že ked berú disphereline, tak zvykne meškať

wrtulka
15. mar 2010

tuzimpobabatku souhlasím po disphereline je to tak vždycky - mě chodí ms cca kolem 28 dne.. no jinak prostě cca. 14 dní po ovu. Ale při stimulce mi přišla 30 DC. To je normální. Takže spíš to vidím na konec týdne.. což ti ale vychází neboj..

tuzimpobabatku
15. mar 2010

dúfam 😠 ...teraz ju potrebujem ako soľ 😅

wrtulka
15. mar 2010

neboj příjde..
čím budeš stimulovat? je to tvůj první IvF cyklus?

megynka
autor
15. mar 2010

vítam ťa medzi nami tuzimpobabatku 😉 🙂

wrtulka, ja som do všetkých IVF vždy išla so strachom, vystresovaná a vôbec som sa netešila, mala som z toho hrozné nervy, ale na toto 4.IVF sa neskutočne teším, ani neviem prečo 😉 🙂 možno je tým že od posledného IVF už ubehol skoro rok a som teraz v úplnej pohode a pripravená, predtým som to tak necítila 😉
neboj tu to musíme dotiahnuť do víťazného konca a ja by som najradšej chcela dvojjičky 🙂

wrtulka
15. mar 2010

megynka mě by stačilo jedno .. zdravý a budu spokojená..
jen já se příznám že po posledním IVF se těch všech hormonů a injekcí strašně moc bojím..
vlastně proto letos nechci jít do IVF.. nebo aspoň ne v dohledný době.. bojím se..
ty IUI chci bez stimulky, nejradši i bez pregnylu, a nejlíp i bez doktorů 😀 😝
megynko kam chodíš do jakého centra?
A jaké máš zkušenosti s doktory?

megynka
autor
15. mar 2010

ja som bola 2x v Martine v Heliose, sú tam super,celý personál 🙂 a raz som bola v ISCARE v Prahe a tam boli tiež všetci hrozne milí 🙂 mne tie hormóny tiež dobre udierali na mozog a myslím že to určite na človeku zanechá aj nejaké stopy, možno na zdraví alebo sa zmení hormonálny profil, ale keď sa to inak nedá tak ešte raz skúsim, sú vraj aj také snažilky ktoré boli 7x na IVF 😨 no to ja medzi ne patriť nebudem 😀 to už je veľa aj na mňa 🙂 aj ja budem hrozne šťastná keď bude jedno a zdravé 😉 🙂 to bude náš najväčší zázrak a splnený sen 😉 🙂 ozaj niekde tu som videla detské body s nápisom "som splnený sen" alebo tak nejak, tak ho musím asi objednať 😀

wrtulka
15. mar 2010

megynka to je bomba! Tak jeslti se to povede i u nás tak takový body koupíme no ono jeslti se to u nás povede tak budeme křepčit celý těhu 😀 😝 a koupime toho tak na 3 děti
😀
Vidíš já taky byla 2x v Heliosu ale v Brně.. taky tam byli super! Sme si tam připadali jako VIP. Jak moc se snažili..
Jen i přes to všechno nám neuměli pomoct no 😔 A ještě při transferu na mě začali tlačit ať uvažujeme o dárkyni vajíček a to už na nás bylo hodně..navíc to do Brna máme dost z ruky.. tak teď budeme chodit do Prahy do GESTu.. vlastně už tam jsem objednaná..
objednali mě na den mých narozenin..v dubnu 😎

megynka
autor
15. mar 2010

tak to je super, to budeš mať darček k narodeninám 😵
ja som mala vždy málo vajíčok maximum bolo 7 a z toh boli vhodné na oplodnenie tak 3 - 4 ale nikdy sa nám dobre nevyvíjali a aj keˇdbol 2x transfer tak to boli veľmi slabé embryjká a nemali veľa šancí ☹

wrtulka
15. mar 2010

megynka to je mi líto... a tak co zkusit napočtvrté třeba jiný stimulační protokol aby bylo víc vajíček.. a tak..
no když ti řeknu že nám za loňský rok umřelo 21 bojovníčků..
a to všechny vypadaly 3 tí den krásně.. ale 5 tý den se většina rozpadla .. ty 3 co mi dali byly sice ok ale pomalejší.. a výsledek zase nic ..takže i proto nechci jít do IVF teď.. nevidím v něm nějak moc šanci že by se to mohlo povést...

megynka
autor
15. mar 2010

wrtulka, my sme skúšali na Slovensku 2x dlhý protokol a pichala som si decapeptyl a gonal a v Prahe nám dali krátky protokol a gonal a ešte akýsi sprej do nosa, neviem už názov ale bolo to niečo namiesto decapeptylu a k tomu som užívala prednison a výsledok bol presne taký istý ako na Slovensku ☹
vajíčka sa netvoria, slabo reagujem na hormóny, ale zasa lekár povedal že stačí jedno len aby bolo kvalitné 😉 kámoška mala vždy tak 12 vajíčok a 2x im to nevyšlo a na tretí krát v Brne boli dvojičky 🙂

v555
15. mar 2010

ahojte baby,môžem sa k vam pridať aj ja???do tabulky ma dajte vy lebo ja to neviem,aj v inej teme ma baby doplnaju lebo som ťapa do takychto veci.Mam za sebou tri neuspešne IVF-ka a v piatok som vyskušala IUI.Chodim do Heliosu do Martina a som spokojna.Mam velmi veľa spoloneho s vami,čo sa tyka tych IVF,tiež mi odumierali embrya už počas PK,proste des.Snažilkujeme 6 rokov a mam 33.Majte sa pekne a prajem nam skoré //

rosienka
15. mar 2010

baby, po tom zamlcanom potrate netreba ist nevyhnutne na kyretaz, ono je dokonca lepsie, ked sa s tym telo vysporiada samo. Jedine, ak sa plod prestane vyvijat vo vyssom stadiu tehu, tak to treba vybrat. Ja som cakala tiez dvojicky a zo zaciatku 9tt este zili obe, ale o dva tyzdne sa zistilo, ze to druhe sa tak nejako vtady aj prestalo vyvijat a zostalo vnutri. Tomu prvemu sa super dari a bratceka, ci sestricku malo pri sebe do 15-16tt, teraz je uz vstrebane...

drzim vam vsetkym velmi palce, mne nastastie to 3.ICSI vyslo, ale urcite by som sla aj do 4.ICSI a asi nas aj bude cakat, ked budeme chciet este surodenca, kedze nic zmrazene nemame...ale to vy budete uz tehulky 😉

tuzimpobabatku
15. mar 2010

ahojte dievčatá, strašne Vás obdivujem....prajem vám vela štastia a skoré // 😉

megynka
autor
16. mar 2010

dobré ránko 🙂 ahoj v555, vítam ťa medzi nami, a držím palce aby vyšlo IUI 😉 🙂

rosienka, tebe nech krásne rastie mimčo a my ťa dúfam budeme čoskoro nasledovať 😉 🙂

wrtulka
16. mar 2010

Dobré ráno🙂
v555 zdravím a vítám..takže taky z Heliosu 😵 Mě se po něm bude stýskat.. v Brně byli moc milí doktoři.. koordinátory už horší ale doktoři fakt skvělí.. celkově mi přišli že dělají absolutní maximum..
v555 takže taky jdete do IUI.. a co doktoři na to? Jaké vám dávají šance? Nebo vám to vymlouvají?
megynko a co zkusit krátký protokol co sem četla ten se dává právě tam kde holky nereragují tak úplně super truper na hormony..?

megynka
autor
16. mar 2010

dobré ránko wrtulka 🙂 mali sme krátky protokol v Prahe a dopadlo to rovnako ako pri dlhom, ani horšie ani lepšie ☹

v555 tabuľku necháme na alex 😉 🙂 alebo potom doplním ja 🙂 inak som rada že sa pridala ďalšia optimistka
😉 🙂

musím ísť pracovať, tak kuknem na vás večer 😉 a dnes sa idem objednať na pohovor do Heliosu aj ISCARu v Martine, som zvedavá čo nám povedia a potom sa rozhodneme kam pôjdeme 😉 🙂

wrtulka
16. mar 2010

megynka to je k prdu tak existují ještě i jiný protokoly.. jakože ultrakrátký.. ale to by ti museli doporučit doktoři..
taky sem i líbí že jdeš do dvou center a až na základě pohovoru se rozhodneš kam půjdete 😀 😵
no já ještě uvidím ale na ty IUI asi budu chodit do Prahy...teda do Prahy určitě ale jeslti do toho GESTu uvidíme taky až na základě konzultace.. 😉

marrad
16. mar 2010

dievcata ja sa chystam "len" na 2. ale chcem Vas podposrit
😉

wrtulka
16. mar 2010

ahojky marrad však já se taky nechystám na 4 a holky mě vzaly mezi sebe 😉
zeptám se jaký máte problém vy?

marrad
16. mar 2010

no nam nezistili nic vazne, len pri laparke mi lekar povedal, ze mam anovulacne cykly....
inak som ok aj manzel je ok
tak neviem
mame za sebou 1 neuspesne IUI a 1 IVF ... teraz sme zmenili CAR a chystame sa na 2. IVF pravdepodoben 05/2010
inak som zvedava aky protokol budem mat ...
v prvom centre lekar neriesil kratky dlhy protokol, kazdemu daval uplne rovnake....

wrtulka
16. mar 2010

marrad a kam jste chodili a proč měníte CAR?
hm v Heliosu taky dávají nejčastěji asi ten dlouhý i když kdo ví...já ho měla dvakrát a myslím že mi vyhovoval..až na to že i když bylo 18 zralých vajech 14 embrií tak stejně všechno k prdu 😔

silvia545
16. mar 2010

ahojte kocky,
ja sa chystam na 2 ivf,ale chcem vam zazelat vela stastia a skore tehulkovanie 🙂 aby sa nam uz konecne splnil ten najvacsi sen 😉

marrad ak sa mozem spytat z akeho centra prestupujes...a do ktoreho? 🙂 lebo aj ja prestupujem z GF do FC 🙂

megynka moja ty si mi ale sikulka 🙂 kavicka dnes nebude 😀

megynka
autor
16. mar 2010

marrad vitaj medzi nami 😉 🙂

silvuš, si ma našla 😀 kávička už bola 😉
tak babenky, 25.3. sme objednaní do ISCAru v 31.3. do Heliosu a som zvedavá aké budú mať názory a čo nám ponúknu a potom si vyberieme 😉 🙂

marrad
16. mar 2010

no ja som yle zareogovala na stimulaciu
mala som len 2 foliky a poodbere zistili ze nie su tam vajicka proste nepouzitelne....
potom som cakala na mrchu a isla som na kontrolu, tam mi lekar povedal ze je vsetko ok a ja ze ako dalej...
a on nic a potom z neho vyslo, ze on posiela take pripady na darovane vajicka....Takze vlastne odmietol so mnou dalej robit...
Celkovo to robi velmi ako na pase, napriklad ked som uneho bola na IUI ani mi nepichol pregnyl /samozrejme bez stimulaie/
preto som isla doineho centra a tam lekar povedal, ze on to nevidi beznadejne... tak to budem skusat tam....

silvia545
16. mar 2010

megy nasla 😀 tak ty ides o den skor..ja 26.3 😉

marrad ja som mala 5 z toho sa mi 4 oplodnili,,2 mi vlozili a 2 sa prestali vyvyjat ☹ tak nebolo co mrazit ☹ a to som mala len z jedneho vajecnika...ten druhy mi nedal nic ☹