icon

Plánujeme 4. IVF. Ste na tom rovnako?

megynka
14. mar 2010

Ahojte 🙂
nájdu sa tu optimistky, ktoré plánujú tento rok 4.IVF a aj po troch neúspešných pokusoch stále veria, že sa to podarí? 😉

wrtulka
20. mar 2010

My máme rok a půl starou beaglici 🙂 jmenuje se Lajka.. a vlastně jí máme díky MK 😉
je to takový třeštiprdlo ale uvnitř je to strašně hodnej pejsek co vím že by nekousnul ..
no my na cvičáku moc neposloucháme 😀 přece jen bígl je bígl.. sedni, lehni na pamlsek super..
ale když jsme dneska chodili tak všichni jdou a ona chvíli jde pak nejde a pak si lehne tak paní na nás jen že jsme se hezky sami odložili 😀 😀 Jo naše Lája vypadá takhle:

megynka
autor
20. mar 2010

wrtulka, je nádherná, vyzerá krásne, úplné zlatíčko 😵
tak naša Megy - to nie ja, ja som si požičala len jej meno 😀 vyzerá takto

megynka
autor
20. mar 2010

wrtulka, aby nás nevyhodili niekde na dog fórum 😀

silvia545
20. mar 2010

megy ty potvorka 😉 ja som si aj myslela ze to meno mas pozicane 😀 chcela som sa ta aj na to opytat ale nejak som zabudla 🙂 je krasna,,,na nasej ulici ma jeden labradora,,je uplne krotky 😉

silvia545
20. mar 2010

wrtulka krasny psik 😉 ako si tam lezi na chrbte,,,nenapil sa piva 😀 😀 😀

megynka
autor
20. mar 2010

naša je tiež krotká 😉 mňa rýchlo nenapadlo, že ako sa prihlásiť a tak som ani veľmi nerozmýšľala a hodila som tam prvé čo ma napadlo 😀 no jej to meno určite pristane viac 😀

silvia545
20. mar 2010

pristane aj tebe,,,mne sa to meno vzdy pacilo ako vtaci vtrnííííí 😉 ten film aj tam bola megy 🙂

megynka
autor
20. mar 2010

poznám, čítala som už dávno knihu 🙂 ja strašne rada čítam, teraz mi drahý kúpil od Eli Elias knihu Zdochnuté srdce - výborná, vtipná oddychovka o rozvedenej štyridsiatničke 😀 také zo života 😉

silvia545
20. mar 2010

megy 😀 ten nazov 😀 😀 😀 jooooj tak som sa zasmiala az ma zabolelo v chrbte 😒 aj ja kedysi straaaaaasne davno citala knihy...ale teraz neviem do toho dojst 😉 hadam ked budem tehulka to zas obnovim 😀

megynka
autor
20. mar 2010

no ako ťa pobavil ten názov tak ťa pobaví aj kniha,tak už aby si bola tehotná, dám ti ju prečítať, má len 140 strán, tak to budeš mať tak na jeden večer 😉 🙂

wrtulka
20. mar 2010

taky si říkám aby nás nedali do nějakého jiného tématu 😀
megynka tvoje pesina je kráásná .. a vypadá taková klidná..
proti té naší to je nezřízená střela.. taťka jí říká Sputnik 😀

wrtulka
20. mar 2010

silvia nenapila se piva tohle nám tady dělala.. na gauči 😀 podle mě jí jen něco svědělo tak se drbala 😀
občas je prča po kom /čem máme přezdívky 😀 😵

megynka
autor
20. mar 2010

wrtulka, naša je kľudná ale občas ju chytí amok a začne lietať po byte a ja chytám a zachraňujem čo sa dá 😀 a keď je sama robí nám diery v stene 😠 no a strašne rada sa tiež tak vyvaľuje a má rada keď ju škrabkáme na brušku 😉 🙂
no baby dúfam, že si tu budeme posielať čoskoro aj iné foto, napr. z utz,

megynka
autor
20. mar 2010

tak ja idem kuknúť tv, krásny večer všetkým a wrtulka Lajke posielam božtek na ňufík 😉

wrtulka
20. mar 2010

megynka tak ta naše když jí necháme v baráku chvíli osamotě tak taky dělá neplechu..
ale je s ní sranda..jak straka krade různý věci a pak je objevujeme v jejím pelíšku a táák... no není s ní nuda to se mi na ní moc líbí..megynka máš pravdu bylo by krásný si tu posílat UTZ nicméně přiznám se že s tím u sebe osobně v dohhledné době nepočítám..ale to neznamená že nechci bojovat..
btw. sem si zrovna objednala menstruační kalíšek.. už přes 2 roky si říkám že by to byla super věc ale proč že si to budu objednávat když budu brzo těhu.. no tak už sem se naprdla a doufám že mi brzo příjde 😉
no jinak já už na TV koukám a teda jako nic moc.. až později budou dávat Moje tlustá řecká svatba tak na to se těším ale to asi budu spinkat 😝 😀 už..
tak taky posílám ňufík megynce i megynce 😀 😉

megynka
autor
21. mar 2010

krásnu nedeľu želám 🙂 aj keď u nás nie je pekné počasie 😖 aktualizujem tabuľku 😉

alex001 (32 let): 6/2010 - 5.IVF (mezitím možná IUI)

dasah:(36rokov):2/2010-3IVF-neuspesne(6/2010-mozno 1IUI

megynka (36 rokov ): 8/2010 - 4.IVF (možno mesiac - dva skôr)

wrtulka:5,6/2010 IUI, budúci rok 3IVF(možno skôr)

tuzimpobabatku: od 12.3. stimulácia, držíme palčeky a čoskoro hádam zaradíme medzi tehuľky

v555 (33 rokov): 3IVF neúspešné, IUI - čakáme výsledok

marrad: 1 IUI,1 IVF neúspešné - 5/2010 2.IVF

silvia 545 (35 rokov): 6/2010 - 2 IVF

tak babenky ozvite sa a dajte vedieť čo je s vami a ako pokračujete 😉 🙂
ak som niečo zle napísala, opravte 😉

wrtulka
21. mar 2010

lex001 (32 let): 6/2010 - 5.IVF (mezitím možná IUI)

dasah:(36rokov):2/2010-3IVF-neuspesne(6/2010-mozno 1IUI

megynka (36 rokov ): 8/2010 - 4.IVF (možno mesiac - dva skôr)

wrtulka:(27 roků) 5,6/2010 IUI, budúci rok 3IVF(možno skôr)

tuzimpobabatku: od 12.3. stimulácia, držíme palčeky a čoskoro hádam zaradíme medzi tehuľky

v555 (33 rokov): 3IVF neúspešné, IUI - čakáme výsledok

marrad: 1 IUI,1 IVF neúspešné - 5/2010 2.IVF

silvia 545 (35 rokov): 6/2010 - 2 IVF

wrtulka
21. mar 2010

Trošku jsem doplnila tabulku ..jinak zdravím megynka jak je? 😵
Já už mám uklizeno a trošku relaxuju za chvilku pojedu k našim a se ségrou co se bude vdávat do půjčovny šatů.. chci si na její svatbu půjdčit nějaké krásné šatky - přece jen ségra se vám vdává jen jednou za život 😉 😵 😵 😵

silvia545
21. mar 2010

ahojte kocky,
vidim ze dnes je tu nejako pusto 😉 urcite relaxujete so svojimi polovickami 🙂 prajem vam krasny zbytok dna 🙂

megynka
autor
21. mar 2010

wrtulka, ja som bola tri hodiny na cvičáku, tak sme teraz unavení ja aj labroška 😀 😀 😀 tak vy budete chystať svadbu v rodine 😉 tak čo šaty si už vybrala? 🙂 ja som sa už dlho neboôa nikde zabaviť, mohla by sa vyskytnúť aj v našej rodine nejaká tá svadba, celkom by som išla 😅 😉
ahoj silvuš, privítam ťa aj tu 😵
a wrtulka dík za doplnenie tabuľky, dúfam že sa ostatné kočky ešte ozvú, hádam nás nájdu 😉 🙂

wrtulka
22. mar 2010

Dobré ránko..
megynka určitě nás najdou 😉
šatky sem si zatím nevybrala protože se nakonec do půjčovny nejelo ach jo ☹ paní byla na nějakém svatebním veletruhu či co.. a nestihla se vrátit tak snad příští víkend..
Teda 3 hodiny na cvičáku a jak to vaší labradorce jde? 😵 My se byly včera projít na trhy.. spousta lidí, pachů, věcí to je něco pro ni 😀 😵

megynka
autor
22. mar 2010

dobré ránko, no včera toho mala dosť a občas sa jej nepodarilo urobiť presne to čo mala 😅 ale snažila sa 😉 má tam už svojich kámošov a vždy sa tam hrozne teší 😉 tak pani sa možno vráti s novými šatičkami z veľtrhu a budeš mať väčší výber 😉 🙂 pekný deň prajem, ja dnes v práci do 18:00 ☹

wrtulka
22. mar 2010

megynka do 18? tak to přeju pevné nery.. a to je venku tak krásně.. ted u nás..
já snad jen do 15:30...

megynka
autor
22. mar 2010

tak ahoj wrtulka, už som konečne doma a unavená, tu si už asi budeme písať len mi dve 😀

v555
22. mar 2010

nie,nie,nie,aj ja som tu.Ahojte 😉 😉 😉

megynka
autor
22. mar 2010

ahoj v555, kde si sa nám stratila 😉 no veď nie každý má toľko času tu vysedávať, však 😀 ako sa máš? 🙂

v555
22. mar 2010

ja kym som vas našla tak to mi trvalo,už som bola nervavá 😠 😠 .Mam sa celkom dobre,v piatok idem do Heliosu na kontrolu,krv a sono a potom uvidím,čo ďalej

wrtulka
22. mar 2010

Dobrý večer 😵 no doufám že nás tu bude víc než dvě 😉 😀
Holky dneska bylo náádherný počasí 😵 Tak sem po práci vzala pesinu na výlet - jely jsme autí k mé ségře co má retrívra tak aby se vyřádily..
megynka a co děláš (tedy jeslti ti neva že se ptám.. ) že máš tak dlouhé šichty?

wrtulka
22. mar 2010

v555 tak si hoď téma do oblíbených a nebudeš nás muset hledat 😵

v555
22. mar 2010

už je to v poriadku,už nebudem mať problem len kym som prišla na tento system 🙂 😵