Plánujete KET alebo ET v marci 2025?
Ahojte 🙋🏻♀️, je tu niekto kto plánuje vklad teraz v marci? Ja som dnes prvý deň MS práve začínam s liekmi 🙂
@michaelaj174 joj to mi je ľúto 🥲
Ako sa cítiš? A uz je to s testom definitívne?
@spuntik12 dakujem ti….neodolala som a namiesto lacneho testu z ciny,som si spravila mama test a tam je solidna ruzova ciarka…5DPT vecer. Ale toto som uz zazila a do krvi zacala ciarka miznut. Takze velky respekt. Ale citim sa hrozne inak a cakam kedy zaberu ATB (beru ich aj tehotne vraj).
Obdivujem teba a vsetky zeny,ktore netestuju.Ste silne! 🙂
@michaelaj174 drzim ti palce 🤞♥️
Nech ciarka silnie
@spuntik12 viem, že špinenie je zlý príznak.. Ale prosím ťa, ver, že to dopadne dobre... Držím palce, nech ti to dopadne dobre... A ďakujem ti za podporu... Daj prosím vedieť, ako si dopadla na krvi... Mne volala dnes moja gynekológicka, aby som zajtra prišla na krv... Tak uvidim 🤞🙏
Ahojte, tak už to mám za sebou aj ja 🥰 .. som veľmi zvedavá ako tento KET s 2 embryami dopadne 🙏🏼..
Držím palce ostatným snáď len pozitívne správy budeme mať všetky 🫶🏼✊🏼🍀
@ria999 drzim palce,planujes testovat,ci vydrzis?
Mňa čaká KET zajtra 😩mám z toho stres, že z toho nemusí byť nič ale aj môže všetko čo si prajeme .... všetkým držím palce , nech to víde
@michaelaj174 @paty82 ďakujem ♥️
Určite budem testovať asi na 5dpt skúsim.. no na krv mám ísť už budúci piatok čo budem 8dpt takže za mňa super 🙏🏼
Inak aj vy ste mali krcok krvavý po transfere s katetra?
@kuggis všetky máme také pocity.. hlavne nemaj stres a ver že to dopadne dobre.. negatívne myšlienky zahod za hlavu 🤗
@spuntik12 pri prvých KET 5 na SR som podstúpila ja aj manžel všetko možné, hematologiu, štítnu, hormóny, repro imuno, genetiku,alergie… všetko u oboch ok, až v Brne pred 6ket mi odporučili- EndomeTRIO - a tam mi zistili posunuté implementacne okno, tak sa tým riadili pri 6tom KET a ani ťuk ani naznak. Tak už človek pri tomto pokuse a to ktoré mi 18teho vložili je posledne z 3IVF😔 takze už neviem čo ešte vyskúšať respektíve si hovorím, čo sa má stať sa stane a všetko sa deje pre niečo 🙏❤️

@ria999 áno ne úplne silno ale bolo tam viditeľná druha ,čiarka 🥰 potom som spravila na 6 deň silnej potom 8 deň ešte silnejši zas na 9 deň ešte bolo lepšie vidieť potom uš na 11 deň tak ten bol úplne dve silné koľajnice 🥰