icon

Plánujete KET alebo ET v marci 2025?

ria999
3. mar 2025

Ahojte 🙋🏻‍♀️, je tu niekto kto plánuje vklad teraz v marci? Ja som dnes prvý deň MS práve začínam s liekmi 🙂

romcaatkoo
23. mar 2025

@spuntik12 nemusíš byť nalačno ale napi sa vody nech to lepšie teče😄držím palce♥️pojdem aj ja zajtra na krv, zaujíma ma či a ako hcg rastie 🤭

michaelaj174
24. mar 2025

ahojte,zacina ma chytat panika.Mate bolesti ako pred ms…take narazove?Lebo ja som mala,testy krasne silneli,ale dnes necitim nic,iba ako keby vajecniky. 10DPT. Bojim sa,ze to pojdem zasa do kytek a bude z toho biochemicke. Pri prvom vklade som mala take bodave bolesti a zrazu prestali a bublina zacala odchadzat. 😩

tinna1308
24. mar 2025

@spuntik12 držím palce dnes nech bude výsledok pozitívny 🙏

tinna1308
24. mar 2025

@ria999 ahojky ako si na tom? Ja som mala vklad 18.3. Ty teraz niekedy?

ria999
autor
24. mar 2025

@tinna1308 ahoj 🙂 , ja som 20.3. bola na vklade a až včera večer som začala mať také tlaky sekundové v podbrušku dnes od rána tiež ma tak pichne ani nie po bokoch ale v strede.. od vkladu som nemala ani tuk ani spinenie ani že absolútne nič .. teraz sa cítim tak inak aj všetko je také iné ako predošlé vklady tak ja už neviem už by som sa testovala ale je mi jasné že ešte by nič neukázalo keďže som 4dpt😅
Ty sa ako máš? Máš tiež nejaké pocity? 🙂

ria999
autor
24. mar 2025

@michaelaj174 hlavne sa nestresuj 🙏🏼 .. kedy ideš na krv?

spuntik12
24. mar 2025

@evinku dakujem ti krásne za podporu
Ale zial nevyslo to
Krv potvrdila co som si myslela kedze som začala krvacat
Takze mam vysadiť všetky lieky a dohodnúť si ďalší postup

evinku
24. mar 2025

@spuntik12 och... To ma mrzí 😔.. Mate ešte mraziacikov?

michaelaj174
24. mar 2025

@spuntik12 to ma mrzi :/. Cakala som cely den,co napises.

michaelaj174
24. mar 2025

@ria999 az v piatok. Snazim sa zamestnat hlavu… 🫣

tinna1308
24. mar 2025

@spuntik12 mrzí má to 😔

tinna1308
24. mar 2025

@ria999 ja nemám žiadne príznaky, až na bolesť pŕs, raz menej potom viac. No a niekedy akoby taký cudný pocit pri Pr.vajecniku, no možno už si to namýšľam, možno to je len trávenie potravy. Predošlé vklady som sa cítila podobne a nič z toho. No verím 🙏

paty82
24. mar 2025

@ria999 Ahoj...držím palce moc 🙏🍀😘

spuntik12
24. mar 2025

@romcaatkoo, @evinku ,@michaelaj174, @tina1308 ďakujem vam dievčatá za podporu ♥️ a dufam ze vam všetko pojde ako má 🙏
Moc si vazim vase spravicky a povzbudenie
Viem ze na 1krat to vyjde len málokedy ale aj tak to strašne zasiahne aj keď vnútorne som to od vcera citila
Predycham a zajtra bude lepsie, no vzhľadom na dlhe 6 ročne snaženie prirodzene otehotnieť kym zistia ze priatelov spermiogram nam nikdy neumožní inak ako ivf tak ides do toho a veris a zase nic..
A vzhľadom na moju bliziacu sa 40 vela casu na ďalšie pokusy nemame, skoda ze to nepovedia skor ze sa to prepláca len do určitého veku
Mame este jedno embryjko aj ked menej kvalitné
Takze pojdeme do ket
Neviete mi poradiť co mam očakávať alebo co by som mala ešte spraviť aby som zvýšila šance?

monita25
24. mar 2025

Ahojte babenky jetu niektoré zvas ktora bola na vklad 28.2 a čaká uš len na ultrazvuk 🙂 ďakujem krásne za každú vašu odpoveď 😊

klarabohun77
24. mar 2025

@spuntik12 ahoj a mas aj hysteroskopiu?

monita25
24. mar 2025

@spuntik12 ďakujem 🙂

monita25
24. mar 2025

@spuntik12 tomáš mrzí 😔 prajem ti moja veľ sil 🍀🍀 mas ešte embria? Koľko krát si bola na vklad ?

spuntik12
24. mar 2025

@klarabohun77 , nie nemám
Odporúča sa to podstúpiť?

spuntik12
24. mar 2025

@monita25 , prvýkrát zatiaľ
A zmrazené máme este jedno🙏
Ďakujem za podporu

ria999
autor
24. mar 2025

@tinna1308 ja to tiež beriem všetko s rezervou ale máš pravdu treba veriť 🙏🏼🍀
@paty82 ahoj, ďakujem ♥️ .. ty sa ako cítiš? Všetko je v poriadku? Bola si ešte na krv alebo kedy ideš na ultrazvuk?🥰
@spuntik12 pripájam sa k dievčatám, všetky čo sme si prešli týmto sklamaním vieme ako sa cítiš 🫶🏼 .. keď máš ešte 1 embryjko stále tam je šanca 🍀

paty82
24. mar 2025

@ria999 Zatiaľ je všetko v poriadku. Na krv som bola ešte v piatok (18ty deň)... hcg 3667 (na 14ty deň v pondelok 1006)❤️🍀. V pondelok 31.3. idem na kontrolu do CAR. Tak verím a modlím sa, aby bolo všetko tak ako má 🙏🥰

spuntik12
24. mar 2025

@ria999 ďakujem ti velmi pekne ♥️
Viem ze aj ty mas za sebou dlhu cestu a držím ti palce 🤞
Ako sa mas?

tinna1308
24. mar 2025

@spuntik12 , veľmi chápem a viem, čo sa v Tebe odohráva. Mám teraz za sebou 3.IVF , siedmy vklad( uvidím ako dopadne) ❤️ a 6 vkladov neúspešných predtým aj IUI veľa krát ani ťuk. My sa s manželom snažíme už 11 rokov. Stále si kladiem otázku čo ešte sa dá spraviť, kde robím chybu, čo som nepostrehla aby sa uhniezdilo,dookola to iste.
Už mame za sebou všetky možné vyšetrenia aj ja aj manžel. Už neviem či ešte niečo existuje.
Čo všetko ste podstúpili s priateľom? Mimochodom za nadlho mám 39r, takze chápem Ťa.❤️

spuntik12
24. mar 2025

@paty82 držím palce ♥️ nech je všetko v poriadku
A ty si môžeš naplno vychutnať ze hcg stúpa

paty82
24. mar 2025

@spuntik12 ďakujem Ti veľmi pekne ❤️ A veľmi ma mrzí, že Vám to nevyšlo 🥹 Posielam veľké objatie 🫂😇

spuntik12
24. mar 2025

@tinna1308 držím ti palce 🤞
Tak 7 vklad to uz mate za sebou naozaj veľmi vela
A úprimne je mi ľúto ze sa vám nedarilo
Ale verím ze teraz je ten správny čas ❤️
Odporučila by si mi nieco?
My sme skúšali prirodzene, vaginálny krém, metanie teplôt, test ovulacie, ja som chodila na cvicenia, zmenila som stravu, bola na vysetreniach, krv mi zobrali toľkokrát ze ani nepocitam
Pili sme bylinkove čaje, zmenili prostredie, dokonca nam radili menej casty sex aby sme nemrhali spermiami🫣
A potom to prislo, chybný spermiogram a k tomu stres v práci , priatel je šéfkuchár
A vraj vzhľadom na moj vek tiez žiadna výhra..
Takze sme zacali dalsiu púť ivf

tinna1308
25. mar 2025

@spuntik12 treba vyslovene spraviť si vyšetrenia. Základ je určite Endokrinologia,hormóny,štítna žľaza,Hematologia( to ti dá vym.listok lekár) , následne Genetika a reprodukcna imunologia. - treba sa objednať. Obaja na všetko, nemá význam len jednej. Vtedy sa tiež dá veľa veci zistiť vylúčiť a riešiť. Ja som podstúpila aj hysteroskopiu v centre tam mi zistili ľ.vaj.nepriechodny.,tiež som podstúpila až pri 6vklade aj Endometrio ,vyšetrenie,ktoré mi odporučili v Brne kde som prešla - posielalo sa to do zahraničia , zistili mi dôležitú vec , že moje implamačne okno mám posunuté o jeden deň. Čo je dosť dôležité. A ostane vyšetrenia čo sú štandardne. Ak má ešte niečo napadne dám vedieť.
Ja to beh na dlhé trate, no na konci je vytúžený cieľ ❤️🙏

ria999
autor
25. mar 2025

@paty82 veľmi ti to prajem nech to všetko dobre dopadne som rada za také pozitívne správy ♥️
@spuntik12 ďakujem 🤗 , keďže je to môj posledný pokus tak sa snažím sústrediť len na pozitívum a veriť že tie tlaky pichanie a pálenie v podbrušku sú len dobré znamenia 🙏🏼

monita25
25. mar 2025

@spuntik12 hlavu hore nevzdavaj sa moja snáď ten posledný vijde len treba veriť a modliť sa 🙏🙏🙏 ja mam za sebou už 7 vkdal snáď budem to ťahať aš do pôrodu 😏🙏🙏🙏