Plánujete KET alebo ET v marci 2025?
Ahojte 🙋🏻♀️, je tu niekto kto plánuje vklad teraz v marci? Ja som dnes prvý deň MS práve začínam s liekmi 🙂
A aké máš testy? 🙄
Ja som dnes 6dpt tak som skúsila už testnut lebo minulý mesiac mi na 6den ukázalo už viditeľnú druhú čiarku ale tentokrát tam vidím minimálne viditeľny náznak ktory si asi len namyslam 🤔
Ahojte, ja 12 den po ket, piatok krv, tak odratavam. A neviem ako baby ale ja ziadne priznaky nemam. Akurat som chora, priedusky+ kasel takze to mam v rici maternicu ale to je od kasla. Drzim kazdej palce 🤞
@ria999 ja som 12DPT,testy pozitivne,pekne stmavli, prvykrat po 8rokoch intenzivnej snahy. 🙏🏻 Dufam,ze piatkova krv potvrdi 🤞🏻 Snad sa krpec riadne zahniezdil 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻 Priznaky = mestruacne bolesti,inak nic.
@ria999 zatiaľ som si robila mayby baby a mám ešte jeden čo má plus lekáreň svoj. No zajtra asi vyskúšam iný. Aký je spoľahlivý test?
Keby aspoň naznak. Aj ja tam hľadám zo všetkých strán čiarku. 🙈
@teddy1991 ja tiež skoro žiadne príznaky, len má prsia stále bolia ale to je asi z hormónov ?🤷♀️ a dnes som začala cítiť vaječníky akoby na MS.😔 či to môže byt aj embryjko?
@tinna1308 ja som inak mala mamatesty a testy z aliexpresu. Tie mama testy ukazovali ciarku od 5DPT a tie z aliexpresu boli biele - az 9DPT ukazali ciarku. Velku paniku som chytala,ze bude biochemicke.
@teddy1991 tak to ťa dobre choroba zastihla 😒 a test si si robila? Či čakáš na krv?
@michaelaj174 jeeeeej tak to som rada že predsa testy tmavnu🙏🏼
@tinna1308 ten som nemala ani takže neviem.. ja som si kúpila mamatest ten má vtaj najviac farbiva ale minulý mesiac som mala dr max ..
Ja mám ešte 4 testy a tiež v piatok už idem na krv tak skúsim asi ešte večer až do piatku rána nech ich miniem keď už 🙄
A tiež mám jedine len také tlaky v podbrušku ale už nie tak intenzívne ako prvé dni už len minimálne by som povedala
@michaelaj174 skúsim zajtra kúpiť inú značku. A dufat, že už tam niečo bude vidieť 🙏
Ja som dnes 5DPT, včera som to nevydržala a vyskúšala som , a bol negatívny 😅ale to som čakala. Bolo to príliš skoro.
Ja som práve mala na toaletaku svetlo ružový výtok, myslíte že to je už zlé znamenie?🥺🥺🥺
@ria999 vôbec to nemusí byť zlé znamenie
@michaelaj174 držím aj ja všetkým palce, nech je to len pozitívne 9 mesiacov ❤️
@michaelaj174
@tinna1308
@kuggis
Na začiatku 2-3den po KET som zvykla mať spinenie alebo svetlo ružovu krv na toaletaku ale až na 6den už nie... A dokonca začalo ma aj intenzívnejšie bolieť brucho až kŕče by som povedala 🥺 .. no ráno skúsim test ešte že piatok mám krv až 14dni by som nevydržala 🤦🏻♀️
@tinna1308 moze byt aj embryjko si myslim. No ja prsia vobec, ale ja ani nie som citliva na prsia cize to som ani necakala. 2 dni som mala ako keby menstruacne krce no odvtedy nic, tak fakt neviem.
@ria999 test som si robila 6den po, ale druhu ciarku som musela hladat aj ked som nasla ale aj tak som zvedava. Necitim to na pozitivny vysledok, ale dufat este mozem 🙈 a nevesaj hlavu s ruzovoastym vytokom, moze to byt este dobre. Osobna skusenost 😍
@teddy1991 @tinna1308 ďakujem vám za povzbudzujúce slová 🫶🏼 .. už som si myslela keďže mi vkladali 2 embrya že teda jedno to možno vzdalo a druhé bojuje ďalej ale dnešný test neukázal opäť nič a to si myslím že už 7dpt by aspoň náznak mal byť 🥺
Už ma bolia riadne prsia kŕče mám v bruchu začína mi jemné spinenie takže asi to už bude ms už nech je zajtra 🙏🏼😔
@ria999 ešte to nevzdávaj, 7dpt? To je ešte skoro. Ja som 9 deň po KET a jedine keď sa moooc zapozeram tak tam niečo vidím, alebo už si domýšľať 😔 7 deň je ešte skoro. 🙏Držím moc palce. Ja sa snažím ešte dufat, no dnes to už začína všetko na mna dobiehať😔
Dnes aj mna o 100% viac bolia prsia strašná bolesť, takú nemavam a ani som ešte nemala a cítim vaječníky.
Ahojte dievčatá 🙋🏻♀️ , tak u mňa je to žiaľ negatívne.. ani posledný pokus a 2 embryami nevyšiel.. dávam si veľkú pauzu za tým všetkým a možno už na stálo.. vám ktoré čakáte alebo vám vyšli pozitívne výsledky želám len to najlepšie nech to vaše vytúžené o pár mesiacov držíte hlavne zdravé v náručí 🙏🏼 .. všetkým z vás to prajem lebo všetky ste veľké bojovníčky zato čo všetko ste ochotné pre bábätko zvládnuť 🫶🏼
Ahojte, na ktorý deň po KET ste videli pozitívny výsledok? Testovala som po týždni s Dr.max testom a nič. Nemyslím si, že z toho niečo bude, ale tak stále si hovorím, že to mohlo byť ešte skoro.
@alex4220 Ahoj, u mňa od 5dna...

Ahojte dievčatá 🙋🏻♀️, ako sa máte? Čo máte nové? 🙂 Testoval niekto?🙄