Plánujete KET alebo ET v marci 2025?
Ahojte 🙋🏻♀️, je tu niekto kto plánuje vklad teraz v marci? Ja som dnes prvý deň MS práve začínam s liekmi 🙂
@aduska01111 ja beriem 3x300mg a vlasy mi nepadaju. Takze nemyslim ze to je z toho, ale teda na kazdu to moze inac posobit.
@kuggis nerozbehla sa mi MS .. bola som na krv a HCG negatívne.. hneď som v piatok vysadila lieky a už len čakám na ms kedy príde
@tinna1308 ďakujem aj keď mám za sebou len 1IVF ,4vklady, všetky vyšetrenia za sebou obidvaja zdraví nejde mi do hlavy kde je problém.. mrzí ma že aj ty máš testy negatívne po toľkých vkladoch 🥺
@mimicka2013 aha.lebo vobec netusim z coho by to mohlo byt..len my je az do placu ked vidim kolko my stale vypadava.a ze vsade su tie vlasy len nie na mojek hlave..ja osm si myslela ze ak su to silne hormony ten utrogestan ze to moze byt ztoho..
@aduska01111 treba brať vitamíny...Zinok, decko, céčko, magnézium a kyselinu listovú.. zinok zabraňuje vypadavaniu
@plavajka88 ano decko cecko a femibion beriem..kupila som si aj zinok len som citala ze v tehotenstve by sa nemalo brat vela zinku..a uz femibion ma v sebe zinok..no ved uvidim ako my krv ukaze ..ze ci som tehotna ci nie.a podla toho sa este zariadim...len toto sa my este nikdy nestalo...
@ria999 tak to mi je naozaj ľúto, myslela som na teba a aj sa modlila aby sa vam spnil tak dlho očakávaný sen
Uz nemáte ziadne embryjka?
Co sa tyka pauzy, úplne ta chapem..ja som sa pre pauzu rozhodla tiez
Dufam ze naberiete silu a energiu do budúcnosti, bez ohladu ci opat zabojujete alebo nie
Nech sa ti dari ♥️
Ahojte ,ako dlho po vysadení progesterónu ste dostali menštruáciu?
Baby určite to nevzdavajte 🙏 ani ja nejdem.🙏
Ahojte 🙂 ja som bola na vklade 28.03, cize cakam momentálne 😁 na šťastie sa nám podaril druhý vklad pred 3rokmi a máme zdravú dcérku. Toto bol teraz moj posledný vklad 2embrya, chceli by sme súrodenca pre dcérku. Jasne neodolala som a spravila som si test, i keď po limite ale nejakého ducha som našla tam uvidím 😁 pri dcérke mi hneď na 5den vyšli krasne koľajničky tak preto to beriem s rezervou. Prajem všetkým kočkam ktoré boli na vklad a momentálne čakajú aby vám to vyšlo 🤞 držme si prsty i keď to čakanie je hrozne 😁
@dianka3333 drzim palce nech sa duch vyplní 🤞
@dianka3333 prajem Ti to🙏
@tinna1308 ďakujem uvidíme bojím sa robiť ďalšie testy
@dianka3333 ahojky tak to sme na tom podobne ja som bola na vklade 27.3 ale teda už je to môj 4 tak uvidím co z toho bude tentokrát som si kúpila vitamíny ako pri synovi, ten sa nám podaril na prvý krát
@kristinakiki111 a robila si si už test? Ja som skúsila dnes ráno, duch sa objavil už v limite. Dúfala som že bude silnejšia čiarka, ale už som si povedala že sa nebudem testovať, počkám na krv.

Ahojte dievcata...prosim vas.som 6 dni pp vklade..davam si utrogestan 300 aj rano aj vecer..no strasne mi zacali vypadavat vlasy..len co sa ich chytim my ostane kopa v ruke..za ten tyzden my uz tak strasne vypadlo..a kym pojdem na krv tak si myslim ze asi bez vlasov uz🙉.myslite ze to moze byt z toho utrogestanu?snazim sa dovolat do centra ale nedvihaju....dakujem