Plánujete KET v marci 2024? Pripojte sa!
Ahojte, 19.1. som mala OPU a kvôli OHSS mi nemohli spraviť vklad, menštruáciu som dostala 23.1. a teraz čakám na ďalšiu a podľa toho uvidíme či bude KET v Marci, čaká tu niekto podobne ako ja na vklad ?🙂
Dievčatá, tak už som po OPU, odobratých 25 a z toho zrelých bolo 21. Zajtra mám volať, že koľko sa oplodnilo 😊
@emmitko drzim palce 🍀 je to pekny pocet vajicok 😀
baby a kolki bol toto vas vklad? Po kolko raze sa vam to tehotenstvo konecne podarilo? Akoze mam celkom hlavu v smutku, jasne, ze si uvedomujem, ze na prvy krat to vyjde malokomu, ale tak nejak som dufala no...
Zeny ahojte, ja som bola dnes na 9dpt na krv. Uzasne spravy zatial🤍🍀🍀🍀 ,mame 154Hcg och tak som zvedava. 5rokov sa snazime , toto bol 5 vklad a v ramci toho po dlhom case mame pozitivny test a krv. Prikladam foto v prilohe pre zaujimavost. Este nie je nic vyhrate prave naopak teraz budeme bojovat s malou bublinkou nech to uspesne dotiahneme do konca. Mna musia sledovat na hematologii a tiez tie NK bunky mi lietali tak v utorok po sviatkoch mi budu robit opat testy z krvi aj na to.
@linamihi jej gratulujem a držím palce nech pekne stúpa hcg. Ideš aj na kontrolný odber ešte?
@babushkaem no ja mám za sebou 2 neúspešne vklady bez vysetreni, čo do dnes ľutujem . Potom sme obehali vyšetrenia a na liečbe sa 3ti vklad podaril a máme malého. Následne 4ket skončil MA v 10tt a 5KET sa neujali embryjko. V septembri sme absolvovali 2ivf a az v marci sa nám podarilo ísť na vklad teda už 6ty v poradí a ten je zatiaľ úspešný 🙏🏼🌈☺️
@linamihi jej to je uzasna sprava, drzim palce k tomu uspesnemu koncu 🍀
@babushkaem pre mna 3ti vklad ale mam za sebou 3ivf, z prveho 2 embria po genetike ostala 0, druhe 4 embria po genetike 1 zdrave a 1 mozaika, mozaiku sme odlozili, 3 ivf 3 embrza 2 zdrave 3tie sa nepodarilo vysetrit... al hned po prvom nam dali vzmnne listky ze bu sme sa nehnevali ale chu aby sme si opakli vysetrenia.... a dalsie nevyslo tak pridali tie drahe testy plus cvicenie som si pridala ja , yajtra krv ofiialen tak uvidime snad bude 2 x tolko ako vcera, inak baby 2 roky dozadu presne na zeleny stvrtok om zistila ze som tehotna a teraz som to mala tiez zistit na zelny stvrtok len som vcera spanikarila
@tessa165 ja som tiež pred 2 rokmi na veľkú noc zistila že som tehotna ale skončilo to MA v 10tt tak dúfam že teraz budeme mať úspešnejšie veľkonočné tehotenstvo a dočkáme sa už aj🌈 bábätiek. Zajtra držím palce daj vedieť ako si dopadla, ja idem zajtra na kontrolné sono, už mám z toho paniku
@babushkaem ja som mala hned prvy KET uspesny (2019) skoncil ale MA v 18tt (pritom sme mali urobene nifty, bolo to zdrave dievcatko). Potom 2. KET 2021 mam syna. A teraz od zaciatku roka 3. KET 1/2024 neuspesny, 4. KET 2/2024 neuspesny, a teraz 5. KET 3/2024 vyzera nadejne, buduci tyzden by malo byt srdiecko na utz. Este nam ostava 1 embryo, tak v kutiku duse dufam, ze si o take 2 roky pridem aj prenho😍
Dakujem baby za info, lebo ja uz katastroficke scenare ako ma nebude mat kto v starobe prebalovat 🫣😀
@tessa165 no ja som mala vklad 11.3. a bola som na krv u svojho 2 týždne po vklade a on mi robil aj sono a videl už aj vacok, ale jemu sa nezdalo že je vysoko na ľavo tak ma poslal do centra a bola som teraz po 3 dňoch na sone u nich a v centre povedali že je všetko v poriadku že rastie ako má a zodpovedá 5+1
@emmitko super, mne tolko ani nevytiahli :D
Tak dievčatá dnes 905, 14dpt 🥰🥰🥰🥰 11.4 sono tak snáď bude bubicek bojovať o svoje miesto na zemi 🍀
@tessa165 teším sa s tebou, držím palce 🙂
Mali ste niektora bolest v podbrusku? Uz druhy den mam bolesti ako keby mala prist ms aj prsia bolave, väcsie... dokonca ked sedim a idem sa postavit tak ma v podbrusku velmi silno zapicha ... pomalicky sa vytraca nadej ze to tento krat vyslo 😞

@tessa165 tak to áno, to som aj ja tak bola na vyšetrení len aby som si mohla povedať že ho mám 😂😂