Plánujete KET v marci 2024? Pripojte sa!
Ahojte, 19.1. som mala OPU a kvôli OHSS mi nemohli spraviť vklad, menštruáciu som dostala 23.1. a teraz čakám na ďalšiu a podľa toho uvidíme či bude KET v Marci, čaká tu niekto podobne ako ja na vklad ?🙂
@babushkaem mne vysiel az 3.vklad...teda zatial to tak vyzera ...o 2 tyzdne mam sono ..verim ze vsetko dobre dopadne 🥰 ale samozrejme ze clovek musi ratat so vsetkym este
@adabise683 super, drzim palce 🙂 ja som si ani nemyslela, ze budem tak sklamana, isla som do toho s tym, ze aj embryologicka mi hovorila, ze tam je vzdy cca 40%, ale aj tak som bola sklamana. Ja som este aj vcera na 8dpt zacala spinit.
@babushkaem ja som splnila na 7 alebo 8dpt a tiež som si myslela že je to všetko stratené a teraz chcem veriť že máme nádej že sa predca len podarí dotiahnuť do úspešného konca
@tessa165 no ja som si posledny robila na ten 7dpt, co som vam sem posielala, odvtedy som netestovala. 1.4. Mam narodeniny, tak si urobim rano digital, aby som mohla pit, ale teda ocakavania nemam ziadne. Lebo uz ani bolest prs a podbruska nemam.
@babushkaem ja tiez nemam ziadne bolesti..nic..ziadne priznaky ...no u mna bol aj doktor prekvapeny v podstate ked uz ten druhy vklad nevysiel a uz ma chytala panika ze ci sa to niekedy podari ... predtym som bola este dvakrat na IUI a z toho tiez nebolo nic ...ale zatial ten 3.vklad vyzera nadejne ...v kazdom pripade je to pre mna krok dopredu ze vobec som mala zvysene hCG ... drzim ti moc palce aby to nabuduce vyslo ..mate nejake zamrazene embrya? Ci musis ist znova do stimulacie?
@adabise683 este nam ostali 3, jedno rovnakej kvality, co toto, dve trochu menej kvalitne, ale ze v pohode… uvidim no
@babushkaem krasny datum narodenia :D, na tie priznaky sa moc nespoliehaj su s pregesteronu, mimochodom toto je nas prvy vkald kedy ziadne prianky nemam, pri tych neuspesnych som citili aj podbrusko a aj prsia, tentokrat nic take, do dalsieho vkladu drzim mooooc palce, pojdes hned a ci si chces dat pauzu?
@tessa165 pauzu nie, len teda stale by som chcela zbehnut na reproimuno a hemato a genetiku 🥹 ale isla by som hned. Ale uz nebudem testovat dalsie vklady
@babushkaem no obehaj si to urcite, nema zmysle mrhat embryjkami, budem drzat prsty 🍀
@babushkaem verim ze minimalne jedno sa ti chyti ..ja som mala druhy vklad uplne rovnakej kvality ako treti a vidis, jeden nevysiel a jeden ano takze neni to len o tom ...drzim palce 🍀
Dakujem baby, budem tam chodit kym si aspon jedno dieta neprinesiě domov 😀
Dievcata ako sa mate? aj sa nejako fyzicky setrite? Ja momentalne nemam ziadne priznaky, citim sa super. A robim vsetko normalne ako predtym, upratujem velky dom, sadim kvety, zametam dvor, zaclony som vesala, ucim maleho bicyklovat, auto som umyla… Vecer som vzdy dorobena ako blbec a mam vycitky, ze by som mala spomalit. Ale kto to spravi za mna vsak🤷♀️
Do kontroly v stredu este daleko🥲
@makrelkam ahoj, no ja teda nerobím nič extra popravde. Akoze bežná starostlivosť o dom, malého a varenie to je jasnačka, ale napríklad nevyriadim dom za pol dňa ako obvykle ale za 2 postupne , vonku máme našťastie už všetko ok, ale povedala som že ani burinu nepôjdem trhať 😂😂 učenie bicyklovať nechávam na muža, malý má 20kg takže ja ho teraz ani na ruky neberiem ani nič. Ja sa dosť bojím po potrate z pred 2 rokov, kedy sa mi po fyzickej námahe von, spustilo masívne krvácanie, následne spravil veľký hematóm a potom prišlo MA, tak ja som si povedala že ďalšie tehu sa budem teda šetriť iba a to sa teda aj snažím robiť. Lebo napríklad niečo viac urobím a už ma bolia kríže
@makrelkam ahoj, ja teda nerobim nic ani muz neche aby som daco robila takze moj rezim je ist na predchadcyu aspon 2 x denne a spon ma 3 hodinky :DD,
ani nesportujem co com bola zvynuta, popravde bojim sa aby sme neprisli o dalsie...
a okrem toho vela stresujem lebo vsade citam ako je kazdej zle a mne neni teda absolutne nic tak sa zacinam bat bo ani pri prvom mi nic nebolo a skoncilo to ako to skoncilo
@marika3108 podla mna pozitivny normalny🤷♀️
@marika3108 na kanálik je to moc silné podľa mna
@tessa165 ale vo štvrtok som.mala.krv negativnu...na 9 dpo dnes 11dpo a toto? Zlý test asi skúsim ešte rano
@marika3108 prečo krv na 9dpo??? 5-7dni trva kym oplodnené vajíčko doputuje do maternice a potom ďalšie 2-3dni kým sa uhniezdi... Skús ráno test
@tessa165 ja som bola na umelom...vložilii 5 dňovu blastocystu dnes som 11 dpo a na 9 som bola na krv a bola negativna
@marika3108 píšeš 9dpo -9 dní po ovulácii , to nieje vklad 5dniveho embrya, ale už chápem že myslíš 9dpt a to už bol skôr chybný test
@tessa165 áno na 9 deň po KET som bola na krv negatívna...a dnes len zo srandy som si spravila test dokonca 2 a pozitívne ale asi falošné skúsim ešte rano
@marika3108 HM otázka nativ a či riadený cyklus? Kvôli čomu vlastne ivf? Či ste to náhodou v prirodzenom nemohli zdvojit?
@tessa165 mám endometriózu a nepriechodný ľavý vajcovod...5 rokov snaženia a nič preto sme išli do IVF
@marika3108 alebo mozes mat uplne malu hodnotu hcg, napr 10, cize biochemicke? Ja som mala test o trochu slabsi ako ty a v krvi o nejake 2 dni hcg 3,5
@sonkam ahoj, prepac ale napisala si mi pred par dnami v ivf skupime na otazku ohladom cvicenia na uvolennie panvoveho dna ze tebe fyzio pvedala ze do 12tt necvicit a potom sa dohodnete, len sa chcem popytat ako to je lebo ja som psilaa s tou mojou a vypisla mi cvicenia ktore urcite nerobit ale ze ostatne uplne kludne, ze budu len prospesne, bojim sa to pokazit ale je pravda ze mi velmi pomahala aj proti stresu a konecne som mala hlavu celkom dobre nastavenu, tak som sa chcela popytat ci mi nevies vysvetlit preco nemas cvicit teraz?

@linamihi dali sme si ICSI, MSS, aktiváciu oocytov a aj embryoscope sme tiež dali a už je to len na nich, aby nám to vydržali ☺️ tiež som dala že chceme AZH keď pôjdem na KET a aj embryoglue.
@tessa165 veľmi držím palce, viem už aj z nejakej predošlej skupiny, že už dlhšie riešite IVF a veľmi sa teším, že sa vám to podarilo 🙏🏻😊 už len aby ste to šťastlivo do konca dotiahli ❤️