icon

Plánujete KET v marci 2024? Pripojte sa!

veronika905
13. feb 2024

Ahojte, 19.1. som mala OPU a kvôli OHSS mi nemohli spraviť vklad, menštruáciu som dostala 23.1. a teraz čakám na ďalšiu a podľa toho uvidíme či bude KET v Marci, čaká tu niekto podobne ako ja na vklad ?🙂

sonkam
31. mar 2024

@tessa165 mne povedala moja fyzio je po prirodzenom tehu baby môžu cvičiť ale po ivf radšej do toho 12tt nie lebo predsa len to panvové dno teraz môžeš viac prekrvit, ponaťahovať a môže prísť potrat. Ja to teda isto nebudem riskovať do 12tt a nebudem cvičiť až potom. Ajtak sa tam potom už nemôžu ani tie na posilnenie cvičiť , len tie na uvoľnenie panvového dna a ani z tých všetky, potom sa tam pri niektorých menia tie cvičenia podľa toho ako ich cvičia muži mi ešte povedala. Ja som aj predtým cvicievala kardio ale ani to nebudem cvičiť teraz už. Potom od toho 13tt pridám mojžišovku naspäť ale to bude tak všetko. Ja sa bojím riskovať.

tessa165
31. mar 2024

@sonkam dakujem, ja som ani nemala na posilneia ziadne cviky ja mam vraj velmi silne panvove dno a potreboval som uvolnit, a ano skoro polivu aj s tych na uvolnenie mi vyradila ze tie uz niesu teraz vhodne, bojim sa aj ja riskovat teda len sa tiez sa bojim toho ze ja tam na bruchu velku T javu tak aby tato nezala "tlacit", nebudem asi radcej ani ja cvicit, max par dychacich cviceni spravim lebo potrebujem vypustit stres

sonkam
31. mar 2024

@tessa165 no ja vraj tiež ale mapa som najprv tie na uvoľnenie a potom už pred vkladom v cykle aj aj. Radšej počkaj veď 13tt tu bude ani sa nenazdas a potom začneš. Dovtedy ani bruško nebude dáke veľké a tak ani jazva podľa mňa nebude robiť ešte problémy.

morciatko23
31. mar 2024

@sonkam ja som mala bolesti chrbta pred ket tak som bola dvakrat u fyzio a trochu som cvicila a tretie cvicenie som uz zrusila, lebo som uz bola po ket. Bol to iba chrbat, ale nechcela som riskovat a odvtedy necvicim vobec radsej. Tiez asi az po 12 tyzdni. Predsalen sa clovek boji vsetkeho.

tessa165
31. mar 2024

@sonkam no praveze mi hned na zacitku povedala ze musime vela aj s nou robit lebo ta bude robit probemy , ten spoj je akobz presne nad maternicou... ale to mi napisala ze s tou nemam teraz radcej abz som tam nezatlacila ze to uz len ona mi bude robit. nejdem cvicot potom po 12tt sa objednam k nej nech mi poukazuje ako cvicit dalej, dakujem velmi pekne

sonkam
31. mar 2024

@morciatko23
@tessa165 veď to ze človek ozaj nechce nič riskovať. Ja som chodila na fyzio len kôli tej mojzišovke a teda potom na mobilizácie pred vkladom a na poslednom stretnutí pred vkladom mi povedala že ak sa podarí, radšej počkať. A ja som teda za, lebo ja sa bojím ísť aj na wc 😂😂 nie to ešte cvičiť

tessa165
31. mar 2024

@sonkam :DDDD, povodne som tiez sla kvoli mojzisovej ani ma nenapadlo ze ta jazva moze byt tak na prd kedze mi to takto posrali na gynekologii a nepovedali ze to moze but problem do buducna,
fyzio mi povedala ze po vklade tak 3 dni pauza a tym ze mam cvicene ake mam potom mozem a ak sa potvrdi tehotenstvo ze potom sa dohodneme to mi ubrala tieto ale bojim sa , budem si len chodit na prechzdky to na prekrvenie staci :D

babushkaem
31. mar 2024

Takze babizne, uz je to iste, mozem zapijat narodky 🥹🫣

tessa165
31. mar 2024

@babushkaem mrzí ma to. Nabudúce držím prsty 🍀

ibex6
31. mar 2024

Dnes 11 dni po KET a na teste uplne slabulinky duch ani ho skoro neni vidno .. 26teho poslenych 8 klikov z ovitrelle pera , testy uz nemam tak uz len vydrzat do utorka na krv ... myslite ze by test duchoval z ovitrelle alebo uz by to mohlo byt aj zachytene hcg alebo keby to vyslo tak by bola ciarka viditelnejsia ?

tessa165
31. mar 2024

@ibex6 ukáž foto. Ja som mala 6dpt 6 klikov, ak máš mamatest porovnám z mojimi, ale mne 11dpt už trošku stmavol

adabise683
31. mar 2024

@ibex6 mne ked to nevyslo tak uz ani ovitrelle nebolo vidno na teste v takom case ... takze stale je u teba sanca ze to vyslo... nie kazda musi mat hned silnu druhu ciarku ..drzim palce 🍀

ibex6
31. mar 2024

@tessa165 na teste to je tak slabo vidno ze ked to odfotim tak nevidno nic

ibex6
31. mar 2024

@adabise683 dakujem pekne .. cakaju ma dlhe dni do utorka ..

emmitko
1. apr 2024

Ahojte 🙂 dnes nám zmrazili 2 blastocysty. Ešte majú volať zajtra, že či to nejaké embryo nedobehlo. Nemáte skúsenosť, či je to ešte reálne, že by to nejaké stihlo? ☺️

tessa165
1. apr 2024

@emmitko držím palce aby dobehli🍀, áno je to reálne nám dobehli aj v 1 a aj v 3tom ivf, teraz mám vložené 6dnove

emmitko
1. apr 2024

@tessa165 jeej tak veľmi sa teším ☺️ dúfam, že ešte dobehnú 😍

tessa165
1. apr 2024

@emmitko mala si aj ET či len narazili?

emmitko
1. apr 2024

@tessa165 len mrazili, ET neodporúčali nakoľko pre pcos som ukončovala stimuláciu s diphereline, takže čakám na MS a s novým cyklom ideme na to ☺️

tessa165
1. apr 2024

@emmitko ja som tiež ukoncovala diphereline lepšie mi bolo ako ovitrelle, budem držať palce aby vklad potom vyšiel

emmitko
1. apr 2024

@tessa165 ďakujem krásne ❤️ dúfam aj ja, že nám to už klapne 🙏🏻😊

emmitko
1. apr 2024

@tessa165 a ty sa ako cítiš? ☺️

tessa165
1. apr 2024

@emmitko ja stresujem 🤣🤣🤣 všade čítam ako je každej spatné a aké majú príznaky a ja no čo ti poviem absolútne ani jediný malickaty príznak, no nepotrebujem stráviť celý deň s hlavou v myse ale tak dajaky maličký príznak aspoň 🤣🤣😎, potom sa bojím či tam vôbec ešte bubicek je

emmitko
1. apr 2024

@tessa165 ja mám kamarátku, ktorá už má malého a ani necítila nič po ket a dokonca nemala ani žiadne príznaky 😄 takže si užila krásne tehotenstvo ❤️😄 veľmi ti to prajem ❤️😊🙏🏻 hlavne treba veriť, ten hore vie, že čím sme si už prešli 😊 verím, že každej nám bude dopriate 🍀

tessa165
1. apr 2024

@emmitko no veď uvidíme čo bude , trošku tomu treba veriť ale beztak sa človek hodne boji...

adabise683
1. apr 2024

@tessa165 ja nemam tiez ziadne priznaky..len obcas ma zaboli v podbrusku ako pred menzesom...z krvi tehotenstvo potvrdene..teraz cakam na sono..tiez ma napada ze ci je to tam ked nic necitim ..ale verim ze ano 🥰

tessa165
1. apr 2024

@adabise683 veď ja sa tiež snažím hovoriť si že je to ok, len keď si spomeniem ako má pri prvom tehu príšerné boleli prsia a aj brucho som cítila ako na ms a teraz nič tak je mi to ozaj veľmi divné. Snáď to dobre dopadne a aspoň nebudem mať pokazené zuby z blyti 🤣🤣🤣🤣

ibex6
Autor odpoveď zmazal
makrelkam
2. apr 2024

@tessa165 v ktorom si tyzdni? Ja by som mala byt 6+3 cize 7tt a tiez nic necitim. Predchadzajuce tehotenstva som mala velke nevilnosti, ale nepamatam presne kedy zacali

tessa165
2. apr 2024

@makrelkam ja som este len 6tt , to sa nestazujem, len premyslam lebo pisem z babami ktore su tak ako ja a az par dni teda ani z domu vyjst :DD, ale bojim sa ci tam bubicek je aby sme o neho zas neprisli, viem ze na nejake priznaky mameste cas, ved nemozem vediet ci za to o tyzden dva nezvhne :D